11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

günaydın pofu 17 gün diyetinden bahsedermisin biraz ?

Tabi canım,dukan diyetini biliyorsun sanırım biraz ona benziyor yani protein ağırlıklı ama dukandan farklı,mesela dukan daha uzun bu diyet ise 17 şer günlük periyotlarla sürüyor,bazı meyve ve bazı sebzeler serbest tabi cig yada haşlama olacak,günde 2 kaşık zeytinyağı serbest,onun dışında dediğim gibi dukana benziyor,bol protein alıyorsun,evreleri tamamlamak kısa süreceği için sıkılmıycamı umuyorum,dukanda sürekli et yemekten bıkmıştım,sadece denemelik yapıyorum

günaydnn kızlarrrr

arkadaşım dukan yaptı bayada verdi ama şu anda insülün kullanan bir şeker hastası artılarını eksilerini bir düşünnnn zayıflayacağım derken hasta olmanızı istemem

kızlarr nabersniz kaç gndür uğrayamadım dediğim gibi misafirlerim vardı. ve bugün gidiyolar bende bugün itibariyle az yemeye başlıyorum çünkü onlar varken hep biraz fazla kaçtı :) sabah 1 kase çirba 1 dilim kepek ekmeği yedim. şuanda nescafe içiyorum öğlende az yemek yiyim diyee.. :)

öğlen yemeğim...

mantar çorba bi kepçe
bir tane hasan paşa köfte bir kepçe bulgur pilavı
Salata ayran...

ara

2 kuru kayısı
1 şekersiz nescafe

öğle

1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği

Kızlar bugün bende çok şişkinlik var ya anlamadım gitti adetimde daha yeni bitti ama çok rahatsız ediyor beni

kızlar kahvaltım 1 dilim kepekli köy ekmeği kızarmış ve 1 dilim peynir bu ikiliye bayılıyorumm öğlen arkadaşıma gittim acı bol tavuk etli arabaşı çorbası yedim ilk defa ama 2 kepçe içtim sadece harikaydı tadııı şimdi eve geldim döner söylemiş bizimkiler 3 kaşık kadar yağı az olan yerinden aldım bir tabakta zaytinyağlı yemek ısıtıp yedim yarım çay bardağı yoğurt ve yemeğin içine 2 kaşık yoğurt döktüm akşama yakında terardan tost makinasında 1 dilim ekmeği kızartıp 1 dilim peynirle yerim ama dün baya kaçamak yaptım diyete başlamadan önce karfdeşimle abur cubur yerdik berbaber oynayarak dün küstü bana artık hiç benimle oynayıp bunlardan yemiyosun diye baya bi kek ıvır zıvır almış bende dayanamadım yedim akşam 9'da ((

:) :) olur öyle şeyler arada zaten kendni psikoljk olarak rejme sokma kilo veremiyosn :/

Slm kızlar bende bugünkü menümü yazayım

Sabah 1 bardak su+1bardak limonlu su( tok tutuyor)
Kahvaltı
1 şekersiz cay
1 haşlama yumurta biraz peynir
Biraz maydonoz ve tere
Küçük bi dilim light kepekli ekmek

Öğlen
2 u
Izgara köfte
Biraz yeşillik

Ara
1 elma

Akşam için ( 5.30 gibi yicem)
Biraz tavuk parçaları,haşlama
Biraz salata olacak

Gün içinde bol su içtim
2 fincan bitki çayı beni bekliyo :))

Bi de ders çalışırken kahve.içerim şekersiz hepsi bu

Kızlar bütün gün dışardaydım yemek yiyemedim bütün günümü etiform ve kurukayısıyla geçirdim:) ama hiç aç değilim:)

Süpersin:) tam diyet menüsü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…