günaydın pofu 17 gün diyetinden bahsedermisin biraz ?
Harika:) uzun vadede çok kilolar vericez yaza daha çok var bizim kilo vermemiz için yeterli süre:) ben dukan kitabını aldım okuyorum ve braz araştırdım çok olumlu şeyler söylüyorlar, bi okuyun derim herkese ben dukan diyeti yapıcım ama daha şu an hazırlık aşamasındayım kitabı okuyup bi sindireym o vakte kadar tabi kendi diyenime devam ediyorum ama 10 güne kdar dükkana başlamayı düşünüyorum bi araştırın derim
kahvaltım
2 haşlanmış yumurta ve bir bardak nesgafe[/QUOT
bu da benim öyle yemeğim
bir tabak patatesli taze fasulye yemeği ve bir dilim beyaz ekmek
Kızlar bugün bende çok şişkinlik var ya anlamadım gitti adetimde daha yeni bitti ama çok rahatsız ediyor beni
kızlar kahvaltım 1 dilim kepekli köy ekmeği kızarmış ve 1 dilim peynir bu ikiliye bayılıyorummöğlen arkadaşıma gittim acı bol tavuk etli arabaşı çorbası yedim ilk defa ama 2 kepçe içtim sadece harikaydı tadııı şimdi eve geldim döner söylemiş bizimkiler 3 kaşık kadar yağı az olan yerinden aldım bir tabakta zaytinyağlı yemek ısıtıp yedim yarım çay bardağı yoğurt ve yemeğin içine 2 kaşık yoğurt döktüm akşama yakında terardan tost makinasında 1 dilim ekmeği kızartıp 1 dilim peynirle yerim ama dün baya kaçamak yaptım diyete başlamadan önce karfdeşimle abur cubur yerdik berbaber oynayarak dün küstü bana artık hiç benimle oynayıp bunlardan yemiyosun diye baya bi kek ıvır zıvır almış bende dayanamadım yedim akşam 9'da ((
Kızlar bugün bende çok şişkinlik var ya anlamadım gitti adetimde daha yeni bitti ama çok rahatsız ediyor beni
Slm kızlar bende bugünkü menümü yazayım
Sabah 1 bardak su+1bardak limonlu su( tok tutuyor)
Kahvaltı
1 şekersiz cay
1 haşlama yumurta biraz peynir
Biraz maydonoz ve tere
Küçük bi dilim light kepekli ekmek
Öğlen
2 u
Izgara köfte
Biraz yeşillik
Ara
1 elma
Akşam için ( 5.30 gibi yicem)
Biraz tavuk parçaları,haşlama
Biraz salata olacak
Gün içinde bol su içtim
2 fincan bitki çayı beni bekliyo :))
Bi de ders çalışırken kahve.içerim şekersiz hepsi bu
Süpersin:) tam diyet menüsü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?