ilk aklıma o geldi
benimde aklima geldi de yoksaymaya calisiyordum ben
hiicc yoksayılmıiycak bişey o ama
aşkımlar burdan bazı sebeplerden ayrılmadan önce 51 kiloydum şimdi ise 53.8 evet 53.8 1 hafta ayrıldım ve sonucu bu oldu ama ben ne yapacagımı şaşırdım hareketi zaten 1 haftadır bırakmak zorunda kaldım benim bilgisayarım yine bozuldu dün getirdim tamirden...
üst üste binen semner yemekleri ailece dışarda yemeler en yakın arkadasımın düğünü için gelinlik ara sonra yemek bulamayıp yorgunluktan abur cuburları yemelerimiz yazık o kızda kilo aldı ben 2 kilo 800 gram o kız 5 kilo aldı abartmıyorum çünkü gözümün önünde. şimdi size anlatamayacağım bi sinir içinde bunları yazıyorum soda içerek ellerim sinirden öyle bi titriyo ki.. ağlayamıyorum da. hiç bi şeyi başaramıyorum kahretsiinnnnn
dilviiiiiiiinnn illa kavgi edicem sana güzelim? kafaya takmayi birakip kaldigin yerden devam etsen aslinda hic de kötü bisey olmadigini göreceksinn :)
keşke burda olsankızlar gerçekten ben çok kötüyümm yarın yep yeni bi başlangıç yapıcam ilk öncekafayı takmamayı ögrenmem lazım
tabiki kafaya takmamayi ögreneceksin canim
yeni elbiselerim dolapta beni bekliyo
alisverise de cikilmisss ohh ne güzel isteeee
yok kuzum zayıflayınca giyerim dediğim hiç giymediğim şeyler
Öyle diyet mi olur yaaa. Bıraktığı an geri gelir o kilolar. Yemeğin şu nesfit zımbırtısını doğru düzgün besin değeri bile yok o saçma sapan şeyin
aşkımlar burdan bazı sebeplerden ayrılmadan önce 51 kiloydum şimdi ise 53.8 evet 53.8 1 hafta ayrıldım ve sonucu bu oldu ama ben ne yapacagımı şaşırdım hareketi zaten 1 haftadır bırakmak zorunda kaldım benim bilgisayarım yine bozuldu dün getirdim tamirden...
üst üste binen semner yemekleri ailece dışarda yemeler en yakın arkadasımın düğünü için gelinlik ara sonra yemek bulamayıp yorgunluktan abur cuburları yemelerimiz yazık o kızda kilo aldı ben 2 kilo 800 gram o kız 5 kilo aldı abartmıyorum çünkü gözümün önünde. şimdi size anlatamayacağım bi sinir içinde bunları yazıyorum soda içerek ellerim sinirden öyle bi titriyo ki.. ağlayamıyorum da. hiç bi şeyi başaramıyorum kahretsiinnnnn
yok kuzum zayıflayınca giyerim dediğim hiç giymediğim şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?