11 kg verdim son 14 kg bereber verelim buyrun :)

aşkımlar burdan bazı sebeplerden ayrılmadan önce 51 kiloydum şimdi ise 53.8 evet 53.8 1 hafta ayrıldım ve sonucu bu oldu ama ben ne yapacagımı şaşırdım hareketi zaten 1 haftadır bırakmak zorunda kaldım benim bilgisayarım yine bozuldu dün getirdim tamirden...
üst üste binen semner yemekleri ailece dışarda yemeler en yakın arkadasımın düğünü için gelinlik ara sonra yemek bulamayıp yorgunluktan abur cuburları yemelerimiz yazık o kızda kilo aldı ben 2 kilo 800 gram o kız 5 kilo aldı abartmıyorum çünkü gözümün önünde. şimdi size anlatamayacağım bi sinir içinde bunları yazıyorum soda içerek ellerim sinirden öyle bi titriyo ki.. ağlayamıyorum da. hiç bi şeyi başaramıyorum kahretsiinnnnn

dilviiiiiiiinnn illa kavgi edicem sana güzelim? kafaya takmayi birakip kaldigin yerden devam etsen aslinda hic de kötü bisey olmadigini göreceksinn :)

dilviiiiiiiinnn illa kavgi edicem sana güzelim? kafaya takmayi birakip kaldigin yerden devam etsen aslinda hic de kötü bisey olmadigini göreceksinn :)

keşke burda olsan kızlar gerçekten ben çok kötüyümm yarın yep yeni bi başlangıç yapıcam ilk öncekafayı takmamayı ögrenmem lazım

yağsız çoban salata
1 haşlanmış yumurta
2 dilim uno light ekmek

ders çalışırken de nesgafe içerim acıkırsam pul biberli yoğurt yerim

şu ana kadar 550 kalori aldım

Son düzenleme:
Öyle diyet mi olur yaaa. Bıraktığı an geri gelir o kilolar. Yemeğin şu nesfit zımbırtısını doğru düzgün besin değeri bile yok o saçma sapan şeyin

Ya tatlım boşwersene 10 kilo vermiş ya 10 kilo ne demek:)))) almaz bide o yıllardır öle zayıftır bu kış almıştı vermiş hemencik, yapılmadığı için mi öle verdi anlamadım ki, hemde hiç spor yapmadan verdi şimdi de spora eğilim vercek sıkılaşmak içinverebilene ne mutlu walla:) ben öle o kdar veremem ztn walla yağsız yiyorum falan ama karnım da doyuyo çok şükür hem diyet hem tokluk en güzeli bizimkisi:)

Tatlımmmmm o günler geride kaldı:) bi süre ara vermiştim diye düşün şimdi tekrar sıkı bi rejim hemen hiç vakit kaybetmeden hemen verirsin sen takma kafana,1 haftada toparlarsın, spor da yaparsın kendini üzdüğüne değmez

Aksam 1 adet cipura ve salata yedim. 6 kmde yuruyus dilviincan takma bebegim o kilolar oturmamistir daha hemen verirsin kuzum moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…