- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Aksam 1 adet cipura ve salata yedim. 6 kmde yuruyusdilviincan takma bebegim o kilolar oturmamistir daha hemen verirsin kuzum moral bozmak yok
sende kesin zayıfsın.puff nasıl zayıfsa ve baloncuk nasıl zayıfsa sende kesin zayıfsın . ben inanmıyorum senin kilon olduğuna kuzu
Tatlımmmmm o günler geride kaldı:) bi süre ara vermiştim diye düşün şimdi tekrar sıkı bi rejim hemen hiç vakit kaybetmeden hemen verirsin sen takma kafana,1 haftada toparlarsın, spor da yaparsın kendini üzdüğüne değmez
Günaydın kızlar 2-3 gündür yoktumm kusura bakmayın dün sanırım liste yapmamışsınız pazartesi bildirimini bıraktınızmı?
sende kesin zayıfsın.puff nasıl zayıfsa ve baloncuk nasıl zayıfsa sende kesin zayıfsın . ben inanmıyorum senin kilon olduğuna kuzu
Of pazardan kalan 400gr yapıştı üzerime yaa gitmiyor((
Dün moonlin ve mervenin bildirimleri eksik kaldı ben de işe dalmışım kızlar yayınlamadım. Bugün merve ve moonlin bildirim yaparsa yayınlayabilirim, bu pazartesi için pas geçebilirim ya da nasıl isterseniz öyle yapabilirim?
of pazardan kalan 400gr yapıştı üzerime yaa gitmiyor((
dün moonlin ve mervenin bildirimleri eksik kaldı ben de işe dalmışım kızlar yayınlamadım. Bugün merve ve moonlin bildirim yaparsa yayınlayabilirim, bu pazartesi için pas geçebilirim ya da nasıl isterseniz öyle yapabilirim?
69 kg benimm hiç veremiyorum yaaa
Ya dünden beri düşünüyorum eyvallah 5kg verdim 7 haftada kilo verme hızımdan çokta şikayetçi olmaya hakkım yok sanıyorum ve bundan sonra vereceğim 2kg'ı sadece egomu tatmin etmek için vericem ona da kabul. Şimdiye kadar 102 km yürümüşüm/koşmuşum toplamda; 4. ayın 8inde başladım bu arada spor yapmaya yani yarın tam 1 ay olacak.
Benim aklıma takılan pazar günü yaptığım kaçamaktan sonra alınan 400gr. Kızlar bu neredeyse yarım kilo demek yani bir gün bile kaçamak yapamayacak mıyız bu o mu demek oluyor? Verilen kilo ne kadar kolay alınıyor ve vermekte bir o kadar zor almaya oranla. Anlamadım ben vallahi bu işi. Bir hafta sonra da regli nedeniyle şişmeye başlarım hoop 10 günde öyle heba oldu. Bugün pilatese de başlıyorum. Acayip hırs yaptım kafaya koydum bu son iki kiloyu da vericem.
Cnm almak kolay ama vermek çok zormuş malesef. Vücudunda su tutacak bi şeyler yemiş içmişsen ondan kaynaklanmış olabilir. Ben kahve delisiydim mesela diyete başladığımdan beri günde 1 tane sade kahve içiyorum bazen onu da içmiyorum. Alkol tüketmiyorum. Bunlar vücutta su tutan şeyler. Bi de metabolizma her zaman aynı hızda çalışmıyor. O kadar takma kafana bence.
Ya Burcu zaten o yüzden aklıma takılıyor ne çay ne kola ne kahve hiçbirini içmemki ben gün boyu içtiğim 3 içecek: yeşil çay, su, maden suyu. Tuz zaten kullanmam. Bir yerde hata yapıyorum ama bakalım. gülümün bahsettiği açlık otundan alıcam bugün çalışsın bakalım azcık bağırsaklar.
Of pazardan kalan 400gr yapıştı üzerime yaa gitmiyor((
Dün moonlin ve mervenin bildirimleri eksik kaldı ben de işe dalmışım kızlar yayınlamadım. Bugün merve ve moonlin bildirim yaparsa yayınlayabilirim, bu pazartesi için pas geçebilirim ya da nasıl isterseniz öyle yapabilirim?
Tatlım ztn inceciksin 2 kilo da bi şekilde verirsin bu kdar takma kafana şimdi sen verdin 5 kilo bazen vücud duraklamaya giriyor sen beslenmen düzenli olursa ve sporla da desteklersen vücud direnmeyi bırakır vermeye devam edersin ki ztn 2kiloyu rahatlıkla verirsin, bak ben napayım daha vereceğim 5-6 kilo varYa dünden beri düşünüyorum eyvallah 5kg verdim 7 haftada kilo verme hızımdan çokta şikayetçi olmaya hakkım yok sanıyorum ve bundan sonra vereceğim 2kg'ı sadece egomu tatmin etmek için vericem ona da kabul. Şimdiye kadar 102 km yürümüşüm/koşmuşum toplamda; 4. ayın 8inde başladım bu arada spor yapmaya yani yarın tam 1 ay olacak.
Benim aklıma takılan pazar günü yaptığım kaçamaktan sonra alınan 400gr. Kızlar bu neredeyse yarım kilo demek yani bir gün bile kaçamak yapamayacak mıyız bu o mu demek oluyor? Verilen kilo ne kadar kolay alınıyor ve vermekte bir o kadar zor almaya oranla. Anlamadım ben vallahi bu işi. Bir hafta sonra da regli nedeniyle şişmeye başlarım hoop 10 günde öyle heba oldu. Bugün pilatese de başlıyorum. Acayip hırs yaptım kafaya koydum bu son iki kiloyu da vericem.
Aslında yulaf kepeği de tüketebilirsin. Gerçekten açlık hissettirmiyor hem de lifli olduğu için bağırsaklara iyi geliyor. Ben Dukan diyetindeyim biliyosun. Bu diyeti yapanların çoğu kabızlıktan şikayetçi. Ben, sanırım düzenli olarak yulaf kepeği tükettiğimden, hiç böyle bir sıkıntı çekmedim.
ben öyle yaptım hemen bugün tekrar düzenime devam ediyorum ama eskisi gibi şok diyetlerle değil sağlıklı beslenmeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?