- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
Bugun o kadar cok yedimkiiii bugunu unutalim yasanmamis sayalim kizlar.
Yaa kizlar ben tartildim61.3um ama halen baslayamadim diyete:s allah nasip ederse yarin sizleyim.
Tama öle sayalım tatlımBugun o kadar cok yedimkiiii bugunu unutalim yasanmamis sayalim kizlar.
ne yedin kiiz merak ettim bak
yarin diyete basliycam nasil olsa diye suan eline alip yemeye calistigin bi abur cubur varsa onu sakince masaya birak ve ordan uzaklas
Yok canim gunduz birazcik cok yedim ogle ile aksami birlestirince cok yedim ama aksam hic bisi yemedim:)
hoşgeldın canım boyun kaç bu arada
1.63 canim bu ara kilo aldim biraz:)
ha iyi bari 65 ten yukarı değilsin ama benden uzunsun tabi.çok kilon yok ki zaten ben de bir an önce 60 a düşebilsem
Kac kilosun boyun kac canim:)
:) zayiflamak yok canim, kilo veriyoruz!zayifliyorum diyince beynin onu bünye olarak zayiflama anliyor ve halsizlesiyoruz o yüzden kilo vermek demeliyiz, :) neler yapiyorsun peki?
Yok canim gunduz birazcik cok yedim ogle ile aksami birlestirince cok yedim ama aksam hic bisi yemedim:)
kızlar bakın yarın hafta sonu diye burda beni yalnız bırakmayın yine ya hep böyle yapıyonuz kımse girmiyor hafta yalnız kalıyorum.valla çıngar çıkarırım haa
tamam kilo veriyoruz :)) şuanlık sabahları yarım saat yürüyorum ve koşuyorum. yemeyi kısamıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?