26 mı :) ben 20 sandım çok küçük gösteriyosun ozamn maşş diyeyim
burası mervenin günlüğünden çıktı zaten canım... Hoş geldin.. Kilonu boyunu bide hedef kilonu yazarsan seviniriz. Cumada tartılma günümüz hadi bismillah de gir sağ elinle tıkla:d
ayyyyyyyy çok sevindim buna bal damlıyor ağzın bal
Senin yaşın kaç canım
evet bekarım yani nisanlıyım .kız nerem küçük 26 yaşındayım yaşlandım benn
Ben geldimmm tabi biraz geç olmuş,kaynattikça kaynatmişsınız maşallah:)) bende regl olcam balon gibi şiştim ve ağrım var pof
Şuan bana kızacaksiniz biliyorum ama gofret yiyorum,tatlı isteği((((ama yarın düzene sokucam,eninde sonunda kilolar gidecek çünkü
Bende ıstıyorum katılmak :) gecen ay yedıklerıme dıkkat ederek 5 kg verdım. Yaza nısanım var:) 10 kg vermek ıstıyorum :) benıde al gunlugune nolur nolur :)
Hoşgeldin:) ya regl dönemi böle tatlım hoşgörcez:) B'nde öleyim bir tatlı isteği vardivinin paylaştığı bi kurabiye vardı şekersiz ben ondan yaptım çok güzel oldu ondan yedim 3 tane falan kesti tatlı ihtiyacımı sende dene istersen tatlım.. B'nde bugün ilk günü çok şişim ya püf
Regli doneminde diyete gogus gerenler grubuna beni de ekleyin. Ben sutlu tatliyla azicik bastirmayi dusunuyorum kizlar cok dayanamayacak gibi olursam.
Hoşgeldin:) ya regl dönemi böle tatlım hoşgörcez:) B'nde öleyim bir tatlı isteği vardivinin paylaştığı bi kurabiye vardı şekersiz ben ondan yaptım çok güzel oldu ondan yedim 3 tane falan kesti tatlı ihtiyacımı sende dene istersen tatlım.. B'nde bugün ilk günü çok şişim ya püf
kız senınle herşeyimiz aynıboy yaş kilo.... seni de görmek isterim :)
Yaa kadın olmak ne zor zanaat allahımmm:)
Valla kaç gündür yemedim yemedim hoppp bugün yedim,keşke dün gündüz azcik bişey yeseydim şimdi rahat olacaktım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?