kizlar biliyom size sacma gelebilir ama artik dayanamiyom kizimin israrina.
Kollarina ve bacaklarinda cok tüy var.Kollarindakini sararttim,ama tüyler cok uzun oldugu icin ve pesinden tekrar siyah tüy ciktigi icin pek hosnut degil kizim.
Saratici kremi de haberi sürmek istemiyorum.
Son günlerde agda yapmami istiyor ve cok israr ediyor.Bende ergenlik cagindan önce bu tarz seyleri yapmak istemiyorum,ne bileyim korkuyorum iste,ilerisi icin zararli olur diye.
Lütfen kizlar önerilerinizi bekliyorum......
kıllar bir kez alındı mı artık hiç alınmadığı gibi çıkmıyorlar
sertleşiyorlar,koyulaşıyorlar,adet görmeden kılarını alma taraftarı değilim ben ince ve çok da belli olmuyor ne gerek var ki
zaten adet gördükten 2 yıl sonra da lazer yaptıracağım inşallah
o benim gibi uğraşıp durmasın kıllarla
nefret ederim ben kıldan
lazer yaptırdım da rahatım şükür artık
darısı kızıma:)
Arkadasa katılıyorum erken aldırmak ileride bitmesine ve kızınızin rahatlığına neden olur.bilincli olmak Sizin bunu ondan önce dusunmenizi gerektirir.ayrica dalga gecmisler özgüven sorunu olucak kafası hep orda olucak dersleri zayiflicak.benim kızım 8 yaşında tuy sorunu var orta okula geçsin aldırmaya başlarım ki 20 li yaşlarında bana dua etsin.benimde vardı çok çektim bu yüzden.canım bence tüyler ınce cılızken sir agdayla aldırabılırsın köklerı zayıflar buyuyene dek.ama kendın alma ısı bılen bırıne aldır yönlerını falan azaltcak sekılde alan bırıne.
acıkcası ben bı sakınca görmedm benmm cevremde cok var bu yaslarda tüylerı belırgın olan kızlarını erkenden aldırmaya baslıyorlar ılerde ıyıce azalıp gucsuzlesıyormus tuylerı..bılınclı bı anne olup önceden bu kolaylıgı saglamak guzel bı avantaj bence..keske benm anam da bana yapsaydı denedı de ben kacmıstım gercı:))bak senınkı kendı razıymıs hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?