11 yaşında erkek çocuğun babasıyla uyumak istemesi

Bir oglum olacak nasipse. Bana bir sey oldugunda babasi benim kadar destek olacak biliyorum. Ama asla ben olamayacak. Anne de baba da cocuk icin cok baska degerler. Ama kadinin biri gelip boyle bir konu acsa benim oglum icin mezarimdan firlarim yemin ederim. Cocuk sahibi olmamis, psikolojik olarak hazir olmayan bir insan cocuklu bir adamla evlenmemeli. Annesi olmemis olsa bile.

Cocuk sahibi olmamis derken cocugu olmayan ama cocuklari cok seven insanlari tenzih ediyorum. Nitekim 22 yas bunu anlamak icin cok erken.

Mune
Kazen
Verilen cevaplar haddini çok fazla aşıyor.

Konu sahibi iyi niyetli ya da kötü niyetli. Bunu bilemeyiz. Fakat yorumların bu kadar aşırıya kaçması fazlasıyla rahatsız edici.

Sorun nedir ve nasıl çözülmelidir konuları üzerinde durulmuyor.

Annesinin ölümünden konu sahibini sorumlu tutmaya ramak kalıyor. Yorumlar haddini çok fazla aşıyor.

Belki doğrudan hakaret edilmiyor fakat konu sahibi insafsizlikla ,vicdansizlikla suçlanıyor.
Dolaylı yoldan üvey anne damgası yapıştırılıyor. Fakar yetmiyor... üvey annelere beddua ediliyor.

Lütfen burda ne gerekiyorsa onu yapın
Kazen
Mune

Çocuğu öncelikle anlamanız gerek sonuçta bu çocuk 6 yaşında annesiz kalmış varı yoğu babası olmuş yattıkları yer bile aynı. Eğer siz bir baba/oğul arasına girerek uzaklaştırmaya çalışırsanız çocuğun size karşı iyi davranmasını,sevmesini beklemeyin. Olabilir gönül bu çocuklu bir adamı sevmiş evlenmek istiyor olabilirsiniz ama öncelik o çocuğun gönlüne girmeniz şefkatle,sabırla onun size alışmasını beklemeniz. Mesela çocuğa ayrı bir oda kurabilir onun istekleri üzerine oda hazırlayabilirsiniz. Sonra sonra babası oğluna odasında uyuması gerektiğini en doğru şekilde anlatmalı ama buna siz dahil olmayın babası anlatsın benim fikrim bu yönde

Annesini kaybetmiş el kadar bir evlat. Bu neyin kıskançlığı neyin çekememezliği. Allah gerçekten kimseyi anasız bırakmasın! Elin sevgisi bu kadar oluyor işte

Ya o daha ana kuzusu, kucucuk. Bunu nasil sorun edersiniz. Annesizligi nasil asmis bu cocuk daha 11 yasinda. Bi de siz 2 yil once mudahale etmissiniz. Cok uzuldum yavruya. Allah hicbir cocugu annesinden ayirmasin, anlayisli insanlarla karsilastirsin.

Merak ettim, çoçuklar ne zaman ana kuzulugundan çikmis oluyor? 20? 25 yasinda?

Evet o çoçuk fakat onun sagligi için yanliz yatmasi lazim. Tabiki arada korkabilir, babasinin yaninda yatmak isteyebilir fakat bu her gece olmamali. Bu kendisi ve ilerdeki cinsel sagligi için önemli. Yakinda ergenlige girecek çoçuk. Benim kizim neredeyse bebekliginden beri yanliz uyur. Her çoçuk kendina ait bir odasina ihtiyaci var.

Ebeveyn yada çiftlerinde kendine ait bir yer olmali. Konu sahibi çok hakli isyan etmek ile.

Siz daha evli değilsiniz ayrıca çocuğa da karışamazsınız sevgilinize de bu konu hakkında daha fazla baskı yapın ki evlenmekten vazgeçsin ve çocuk da kurtulsun sizden

Sizin anneniz yaşoyor mı yaşıyorsa annesizliğin nasıl birşey olduğunu bilemezsiniz

O kadar abartı değil bu durum
Bende annesi olmayan bir çocuktum 13 yaşıma kadar babamın yanında yattım, bazen koca kız oldun hadi yatağına der kovalardı beni, uyuyana kadar bekler gider ayaklarının dibine kıvrılırdım, o zaman ona ihtiyacım vardı, sonra kendiliğinden kayboldu bu durum, çocuklu bir adamla hele annesi ölmüş bir çocukla hayatını birleştirecek olan kadın bu sorunları idare edebilmeli çok abartılacak bir durum değil, annesini kaybetmiş babasına sarılıyor çocuk kimsenin kızma hakkı yok, hazır olduğunda kendisi bırakacak

sevgili nur02 yorumları okurken sizin yerinize ben üzüldüm. siz sevdiğiniz adamın çocuğunun annesiz kalmasından sorumlu olmadığınız gibi, eşinizle birlikte uyumak istemeniz çok doğal. yani çocuk kendi çocuğunuz olsaydı da bu isteğiniz çok normaldi.

size düşen bu süreci sağlıklı atlatmak için çaba göstermeniz. şimdiden bir düzen oluşturmalısınız. burdaki çoğu yorumun aksine, siz evlenene kadar birlikte uyumaları, siz evlenince çocuğu yatağına postalamak onun kalbinde daha büyük yara açar. o yüzden ben olsam bir psikologa veya pedagoga danışırım.

belki birlikte koltuğu açıp, üçünüz uzanıp çocuk filmi izleyebilirsiniz. ama uyku vakti gelince onu yatağında uyuması için teşvik edebilirsiniz. bunu da 'seni istemiyoruz' mesajıyla değil, büyüdün mesajıyla yapabilirsiniz. cumartesi sabahı üçünüz aynı yatakta boğuşabilirsiniz, ama uyku başka yerde olmalı. veya çocuğa evimizi yeniliyoruz, sana da özel bir oda yapmak istiyoruz diyip beğeneceği bir genç odası takımı alabilirsiniz. bir sürü yol var. yeter ki yavrucak istenmediğini değil, büyüdüğü için yeni düzene geçtiğini düşünsün.

inanın sağlıklı olan bunlar.

sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok

Boyle bir durum asla aşılacak bisey degil... yasamis biri olarak soyluyorum..

Cocugu acısıyla kabul edip, babasindan daha cok ona özen gostermeyecekseniz asla evlenmeyin.. bunu da bir uvey anne mağduru olarak soyluyorum..

Siz evlenince sebep siz olursanız size düşman olur .
Baba bu durumu aşana kadar evlenmeyin .
Normal değil .

biraz da Tarafsız yorumlar yapsaydınız.5 yıl olmuş 5 gün değil.arada Sırada istese neyse konu sahibinin hiç özel hayati Olmasın mi? Evlenince çocuğun yanında mi sevişsinler ! Baba burada Sınırı Evlrnmeden Güzelce koymalıdır.Kimse kabul etmez dürüst olalım

Ben size evlenmemenizi tavsiye ediyorum.O çocuk çok üzülecek ve zaman zaman aranızda problem çıkacak. Bu problemleri olgunlukla çözebilir misiniz? o çocuğa gerekli ilgi ve sevgi gösterebilecek misiniz? Çünkü daha çocuk ve sorumluluk istiyor.Bunları bizzat yaşadım.Ülkede üveylere olan önyargı ortada kendi çocuğunuz gibi ilgilenebilecek misiniz?

Ablacım olacak iş var olmayacak iş var
Konu sahibesi çok genç, değil anası ölmüş bir çocuğa değil, hiçbir çocuğa annelik yapacak durumda değil çünkü genç ve tecrübesiz yani 22 yaşında bir insan zaten ne kadar olgun olabilir ki?

Burda suç adamda. 22 yaşında genç bir kızla ne kafayla evleniyor? Adam önce çocuğunu düşünecek, bu kızın bu çocuğa ebeveynlik yapması mümkün değil diyecek.

Bu kdr istemedgini belli eder insan o değil de o baba nasıl oluyorda hala sizinle nişanlı o hayret verici

Çok üzüldüm oğlan için UVEY ANNE ELİNE KALDI

22 Yaşında olduğunu ve adamla aralarında ne kadar yaş farkı olduğunu bilmiyorum aralardaki sayfalarda geçmişse okumadım ama yaşına uygun Kışı de olsa sanmıyorum.Çocuğa annelik yapmak için evlenmez kimse.Anne değil eş olmak için evlenir ve 5 yıl boyunca birlikte uyumak Saçma geldi ergenliğe giriyo çocuk..kadını yataktan mi atacaklar ergen olmuş erkek çocuğuyla yatacak değil ya konu sahibesi

O, onun hayattaki tek ebeveyni farkında mısınız? Çok üzüldüm şu anda yatmaması gerektiğini düşünmenize. Pardon neden ayrı yatmaları gerekiyor? Sizce şu an çocuk sağlıklı bir duygusal durumda mı? Ve sadece 11 yaşında. 20 falan deseniz yine bir nebze ama daha çocuk.

Durum anormal !! Çocuğun acilen psikoloğa gtmesi gerek bu durum geçmeden asla evlenme, kendini düşün şimdi üzülüyorsun katlanıyorsun ama zaman geçince yeter artık dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…