- 3 Şubat 2018
- 25.919
- 111.548
- 598
Cocugun annesi olmus farkinda misiniz? 11 yas annesiz kalmak icin gayet ufak bir yas.
Ya o daha ana kuzusu, kucucuk. Bunu nasil sorun edersiniz. Annesizligi nasil asmis bu cocuk daha 11 yasinda. Bi de siz 2 yil once mudahale etmissiniz. Cok uzuldum yavruya. Allah hicbir cocugu annesinden ayirmasin, anlayisli insanlarla karsilastirsin.
Sizin anneniz yaşoyor mı yaşıyorsa annesizliğin nasıl birşey olduğunu bilemezsinizmerhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
ya siz neden inatla anlamak istemiyorsunuz. ben neden babasıyla uyuyor demiyorum, neden 5 senedir aralıksız babasıyla uyuyor diyorum. çocuk şu an 6 yaşında değil ki, 11 yaşında. nereye kadar beraber uyuyabilirler ortada evlilik olmasa dahi? 15 mi 20 mi?
e adam nişanlanmayı biliyorsa çocuğu ile ilişkisi arasında denge kurmayı da bilecek. gerdek gecesine kadar oğlu ile uyuyup evlenir evlenmez oğlu başka odaya alınacak. e bu durumda çocuk evlendi beni attı yatağından der. yani ne kadar erken, o kadar iyi.
sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok
biraz da Tarafsız yorumlar yapsaydınız.5 yıl olmuş 5 gün değil.arada Sırada istese neyse konu sahibinin hiç özel hayati Olmasın mi? Evlenince çocuğun yanında mi sevişsinler ! Baba burada Sınırı Evlrnmeden Güzelce koymalıdır.Kimse kabul etmez dürüst olalım
Bu kdr istemedgini belli eder insan o değil de o baba nasıl oluyorda hala sizinle nişanlı o hayret vericimerhaba kadınlar kulübü kadınları , bu konu beni nedense biraz kızdırıyo saçma geliyor sevgilimin oğlu şuan 11 yaşında annesi 5 yıl önce vefat etmiş artık bu durumu aşmış durumda o konuda bir sıkıntı yok ama ilk vefat ettiği dönemlerde babasıyla uyumaya başlamış ve bu benimle tanışana kadar devam etmiş iki yıl öncesine kadar benim güzelce sarfettiğim artık büyüdün kendi odanda yatabilirsin demem üzerine bir süredir odasında yatıyo fakat her hangi bir sebep bulup korkuyorum yatamıyorum üşüyorum vs yine babayla yatmak için çaba sarfediyo babasıda odanda yatsan daha iyi olur alışman gerek demiyo ve beraber yatıyolar ve ben yine mi beraber uyudunuz dediğimde beraber yatalım mı dedi bende tamam dedim diyo hayır deseysin diyorum napabilirim gibi kelimeler kullanıyor ve biz bir süre sonra kavga etmeye başlıyoruz aramızda , nişanlandık ve evlilik hazırlıkları yapıyoruz ve bu olay gercekten beni düşündürmeye başladı acaba abartıyomuyum bilmiyorum benim için olmaması gereken bişey bu yaşta sizlerin düşüncesini de merak ediyorum şimdiden teşekkürler..
22 Yaşında olduğunu ve adamla aralarında ne kadar yaş farkı olduğunu bilmiyorum aralardaki sayfalarda geçmişse okumadım ama yaşına uygun Kışı de olsa sanmıyorum.Çocuğa annelik yapmak için evlenmez kimse.Anne değil eş olmak için evlenir ve 5 yıl boyunca birlikte uyumak Saçma geldi ergenliğe giriyo çocuk..kadını yataktan mi atacaklar ergen olmuş erkek çocuğuyla yatacak değil ya konu sahibesiAblacım olacak iş var olmayacak iş var
Konu sahibesi çok genç, değil anası ölmüş bir çocuğa değil, hiçbir çocuğa annelik yapacak durumda değil çünkü genç ve tecrübesiz yani 22 yaşında bir insan zaten ne kadar olgun olabilir ki?
Burda suç adamda. 22 yaşında genç bir kızla ne kafayla evleniyor? Adam önce çocuğunu düşünecek, bu kızın bu çocuğa ebeveynlik yapması mümkün değil diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?