- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.964
- 798
- Konu Sahibi gibigibi88
-
Sırf uyuşturucu kullanıyor diye boşanılır mı hiç?konu yasak maddeler kullanması.
naynEşimle 7 yillik evliyiz 4 yillik sevgililik dönemi toplam 11 yil. 11 yilda hep ayni hatalar umyrsamazliklar aorumsuzluklar şimdi boşanmak istiyorum ama üzülerek oğlumu öne atarak engellemeye çalisiyor. 11 yilda degismeyen 1 günde değisirmi??
Yok hiç birşey olmuyor değişim adına kendince birseyler yapip şimdiye kadar yapmaya zahmet etmedigi sonra da ben yapiyorum değiştim deyip önce kendini kandırıp sonra seni ikna etmeye çalışiyor sen bekliyorsum ama değişen birsey yok çocuk var işte insan onlar olunca kararını cok kez sorguluyorEşimle 7 yillik evliyiz 4 yillik sevgililik dönemi toplam 11 yil. 11 yilda hep ayni hatalar umyrsamazliklar aorumsuzluklar şimdi boşanmak istiyorum ama üzülerek oğlumu öne atarak engellemeye çalisiyor. 11 yilda degismeyen 1 günde değisirmi??
olduğu gibi kabul et, sen değişebilirmisinki, başkasını değiştirmeye çalışıyorsun...Eşimle 7 yillik evliyiz 4 yillik sevgililik dönemi toplam 11 yil. 11 yilda hep ayni hatalar umyrsamazliklar aorumsuzluklar şimdi boşanmak istiyorum ama üzülerek oğlumu öne atarak engellemeye çalisiyor. 11 yilda degismeyen 1 günde değisirmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?