112 kg ile uzun süreli bir yol arkadaşıııı :)

saol canim gunaydin ve hayirli cumalar arkadaslar nasil gidiyo bakalim diyet spor ne durumdasiniz

günaydın hayırlı cumalar :)
diyet çok iyi gidiyo şükür ama artık spor yaparken heryerim ağrıyo çok uzun yapamıyorum neden acaba

günaydın hayırlı cumalar :)
diyet çok iyi gidiyo şükür ama artık spor yaparken heryerim ağrıyo çok uzun yapamıyorum neden acaba

canim alisman gerekiyo ilk andan hemen zorlama spor sakaya gelmez dikkat et kendini bi gun dur bi gun yap

ozaman bence biraz ara vermelisin spor yapiym derken hasta olma bence biraz dinlen yada sadece yuru agir spor yapma

merhaba kızlar işlerim olduğu için e birde öğrenci olduğum için hiç giremedim bugün dikkat ettim ama yemeklerime sabah aynı sekilde kahvaltı yaptım peynir,salatalık,haşlanmış yumurta,zeytin :) öğlende pek bir şey yemedim dışardaydım çünkü şimdide fırında yağsız balık yaptım onu yedim salatayla birlikte bu kadar birazcıkda işlerim var onlarda bitsin spor yapacağıııım

afiyet olsun canim super firinda balik bende aksam kuru fasulye pilav yapmistim bir kasik pilav aldim birazda fasulye yedim ama baya su ictim sen universite ogrencisimisin

afiyet olsun canim super firinda balik bende aksam kuru fasulye pilav yapmistim bir kasik pilav aldim birazda fasulye yedim ama baya su ictim sen universite ogrencisimisin
evet öyleyim :) ama okula gitmiyorum yani uzaktan öğretim öğrensiyim ama internetten belli saatlerde derslere giriyorum o yüzden iyi yapmışsın ben pek su içemiyorum havalar soğuyunca böyle oluyor bana yoksa yazın çoook su içerim

Kizlar cok kötüyüm ben ya cok aglayasim var rejimden olabilirmi? Sanirim cok bunaldim ya

Bilmiyorum bisey olmadi sanirim ama mutlu insan gorsem yada bi cocuk gorsem aglayasim geliyo.yatili misafirlerimiz olmasa sorul sorul aglicam.. herseyden kotu oluyorum bi kac saattir diyettenmi ki sanmiyorum ama cok kotuyum ya

sakin ol bende bugun biraz durgundum ama belki diyettendir spordan agrilarim var falan diyodunya hepsi ustuste gelmistir belki aglama aglama gul bak ne guzel zayiflicaz anlatmak istedigin bise olursa anlat dinlerim

Sporda yapmadim bugun dedigin gibi heryerim agrisindan. Cok sagol serap ya iyiki acmisim bu basligi iyiki gorup gelmissin sende iyiki tanimisim seni..
Ben kucuklugumden beri depresyon yasayan biriyim bi kac haftadir iyiydim bu gun ne oldu gercekten bilmiyom galiba cidden hepsi agir geldi yarin duzelirim inşallah

Bastirilmis bi cocukluk sonrasi yasanan bi depresyon cok sukur suan hic bi sıkıntım yok ama eskiden olan seyler sebepsiz agir depresyon birakti.

nasil bi hayatin var bilmiyorum tabi belki sana bos gelir dediklerim ama dua et bol bol herseyin tek ilaci herkesin bi derdi var inan

Biliyorum elimden geldigince duada ediyorum ama sebepsiz depresyon kadar igrenc bisey daha varmi bilmiyorum..

eminim zordur bende ailemden uzagim ulkemden dilimden dinimden uzagim ilk zamanlar bende oyleydim ama toparlamaya calisiyorum simdi

Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah. başka sığınacak kimimiz var ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…