Kizlar aburcubur yemesem ara ogunlu yesem az yesem ama saglikli tabi. Aksamlaro tarcinli sut sabah limonlu su icsem zayıflar miyim sizce
sanada iyi gecelerDesteginiz için saolun arkadaşlar şimdide 1 bardak soguk süt içtim başka da bişey yok hepinize iyi geceler görüşmek üzere :))
ya bayramda kalma şekerler vardı onlardan 3-4 tane yedim çok pişmanıııııııııımmmmmm
hergün illa birşey kaçırıyorum ya
maşallah serap iradene hayran kaldım aynı zamanda bizdede dolapta tatlılar hamur işleri var ama bugün benimde canım hiç bişey istemiyo kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yedim ve sabah limonlu ılık su içtim bugün :)
ilk olarak bende pantolon almak istiyorum ama birde uzun etek almak istiyorum bu kiloda etek çok kötü duruyo
saol canim irade de iste biraz inat artik cok istiyorum kilo vermeyi o yuzden canim istesede bazen hemen vazgecmek icin nedenler buluyorum buzdolabinin uzerine nisan dugun fotolarimi koydum cok zayiftim ozaman yaklasik bi 25 kilo eksikti 42 beden giyerdim tekrar oyle olmak istiyorum
ayse gecen 44 beden bi kot pantalon aldim onun icine girene kadar da durmak yok yola devam ilk basladigimda bende 113 kiloydum simdi 107 yim ve inan 6 kilo o kadar farkediyo ki
yaa o 6 kiloyu nasıl verdin?
ben hep şişmandım hiç zayıf olmadım o yüzden nasıl olucam hiç bi fikrim yok
ama çok merak ediyorum ve en kısa zamanda görücem inşallah
Merhaba kızlar gnünüm berbat geçti diyebilirim misafirler geldi doğru düzgün yemek bile yiyemedim hep hazır şeyler offfffffff
bende özel diyet yapamam yani yapsamda en fazla 1 hafta sonra sıkılırım illa birşey kaçırırım diyet yaparkende bende de bir şey gördüm mü yeme şeyi var evde küçük kardeşlerim var evde abur cubur olunca insan azda olsa yiyor malesefkızlar ben özel bi diye yapmadm sadece yediklerime dikkat ettim tatlı çikoata bisküvi yemedim ikram ettiklerinde almadm. kısa zamanda 8 kilo verdim harika bişey ama 3 gündür çok yedim geri aldım sanki kusmak istiyrum şuan tekrar başladım ama kısa zamanda fazlalıklardan kurulmak dileğiyle
inşallah ya bakalım yarın kendime çeki düzen vermem lazım sürekli birşeyler kaçıyor yoksaSıkma canını tatlım yarın daha çok dikkat edersin dengelemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?