112 kg ile uzun süreli bir yol arkadaşıııı :)

Kizlar aburcubur yemesem ara ogunlu yesem az yesem ama saglikli tabi. Aksamlaro tarcinli sut sabah limonlu su icsem zayıflar miyim sizce

ara öğün yemene gerek yok 2-3 öğün ye günde hatta öğünlerini ara öğün gibi yapabilirsin sadece meyveyle mesela

Desteginiz için saolun arkadaşlar şimdide 1 bardak soguk süt içtim başka da bişey yok hepinize iyi geceler görüşmek üzere :))

ya bayramda kalma şekerler vardı onlardan 3-4 tane yedim çok pişmanıııııııııımmmmmm
hergün illa birşey kaçırıyorum ya

ya bayramda kalma şekerler vardı onlardan 3-4 tane yedim çok pişmanıııııııııımmmmmm
hergün illa birşey kaçırıyorum ya

moralini bozma sakın,bişey olmaz o kadardan ama yatmadan önce en az 4 saat önce bişey yememeye çalış inşallah

gunaydin kizlar uyuyomusunuz ben bir bardak limonlu suyla basliyorum gune insallah guzel ve az kalorili bir gun olur hepimiz icin

bencede yememeye calis aklina geldigi zaman hemen eline bi bardak limonlu ilik su al kitap oku dikkatini dagit

günaydınn artık uyanır uyanmaz buraya girdiğim için rejim psikolojisine iyi girdiğimi düşünüyorum

kesinlikle aysecim bende iyi girdim rejim psikolojisine kolay kolay da cikmayi dusunmuyorum dolapta tatli var ben yemek istemiyorum harika bisey bu sabah kahvalti yaptim yumurta dort tane zeytin yarim domates yarim salatalik 2 3 dilim ekmek ve peynir yedim sonra ev temizledim spor yaptim 15dk eliptik bisiklet 15 dk mola bu molada da ev islerini tamamladim sonra tekrar 15dk spor yaptim dus ve hemen sonrasinda bir bardak yesil cayimi aldim sizlere yaziyorum

eee kizlar soyleyin bakalim istediginiz kiloya gelince ilk once hangi kiyafeti almak istiyosunuz

ben baslayim pantalon

maşallah serap iradene hayran kaldım aynı zamanda bizdede dolapta tatlılar hamur işleri var ama bugün benimde canım hiç bişey istemiyo kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yedim ve sabah limonlu ılık su içtim bugün :)

ilk olarak bende pantolon almak istiyorum ama birde uzun etek almak istiyorum bu kiloda etek çok kötü duruyo

saol canim irade de iste biraz inat artik cok istiyorum kilo vermeyi o yuzden canim istesede bazen hemen vazgecmek icin nedenler buluyorum buzdolabinin uzerine nisan dugun fotolarimi koydum cok zayiftim ozaman yaklasik bi 25 kilo eksikti 42 beden giyerdim tekrar oyle olmak istiyorum
ayse gecen 44 beden bi kot pantalon aldim onun icine girene kadar da durmak yok yola devam ilk basladigimda bende 113 kiloydum simdi 107 yim ve inan 6 kilo o kadar farkediyo ki

yaa o 6 kiloyu nasıl verdin?
ben hep şişmandım hiç zayıf olmadım o yüzden nasıl olucam hiç bi fikrim yok
ama çok merak ediyorum ve en kısa zamanda görücem inşallah

Merhaba kızlar gnünüm berbat geçti diyebilirim misafirler geldi doğru düzgün yemek bile yiyemedim hep hazır şeyler offfffffff

kızlar ben özel bi diye yapmadm sadece yediklerime dikkat ettim tatlı çikoata bisküvi yemedim ikram ettiklerinde almadm. kısa zamanda 8 kilo verdim harika bişey ama 3 gündür çok yedim geri aldım sanki kusmak istiyrum şuan tekrar başladım ama kısa zamanda fazlalıklardan kurulmak dileğiyle

yaa o 6 kiloyu nasıl verdin?
ben hep şişmandım hiç zayıf olmadım o yüzden nasıl olucam hiç bi fikrim yok
ama çok merak ediyorum ve en kısa zamanda görücem inşallah

Göriceksin tabiki canım az kaldı biraz sabretmemiz lazım ben o altı kiloyu yine tatlıyı azaltmıştım ve sadece bisiklette spor yapıyodum öyle gitti ama uzun sürdü iki ay falan sürdü ben şimdi daha dikkatli ve hızlı olsun istiyorum

bende özel diyet yapamam yani yapsamda en fazla 1 hafta sonra sıkılırım illa birşey kaçırırım diyet yaparkende bende de bir şey gördüm mü yeme şeyi var evde küçük kardeşlerim var evde abur cubur olunca insan azda olsa yiyor malesef

bu arada nedense bende kendimi hep şişman hatırlıyorum en zayıf halim 63 kiloykendi sanırsam bi o kilomu hatırlıyorum aslında görünüş olarak çok kilolu değilim kemiklerim iri derler ya ondan işte benimkide

hoşgeldin öncelikle fadmeee hepbirlikte sağlıklı şekilde kilo verelim inşallah :)

inşallah serap ya kendimi bildim bileli rejim yapmaya çalışıyorum
telefonda eski takvim notlarıma bakıyorum,ah o zaman rejimi bırakmasaydım şimdiye
istediğim kiloya düşmüştüm falan diyorum ve en az 10 kere dedim bunu
artık tak etti canıma bi daha pişmanlık yaşamıcam Allah'ın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…