112 kg ile uzun süreli bir yol arkadaşıııı :)

GUNAYDIN KIZLAR nasilsiniz elimde limonlu su pazartesini iple cekiyorum sanki biraz gobegim inmis gibi hissediyorum ama psikolojik olma olasigi fazla

aysecim dun internette bi yazi okudum tatliyi ac karniniza ogun olarak yiyin diyo diyet yaparken hergun degil tabi ama yemekten sonra yiyince o daha cok zarar veriyomus ve direk yag oalrak depolaniyomus ama ac karnina yiyince vucud onu enerji olarak kullaniyomus oyuzden bizde oyle deneyelim olmazmi

merhabalar bende kilolarından muzdarıp biriyım inş en kısa zamanda veririz bu kiloları

hosgeldiniz umarim veririz kilolari yuklerimizden kurtulmak icin motivasyona ve destege ihtiyacimiz var oda burda

yaa çok mantıklı serap haftada bi gün falan yapabiliriz sırf o gün için tutabilirim diye düşünüyorum kendimi :)
bende yeşil çay içiyorum şuanda kahvaltıda çok az yedim artık baya hakim olabiliyorum iştahıma

ekmeği kestim şöle kepek ekmek var listemde 2 dılım gunde.hiç ekmeksiz olmaz arkadaşlar.yumurta şart gunde birtane.sabah olursa daha iyi.yemek az yağlı ne olursa yiyin farketmez.şekerli şeylere ara verın bıraz.kuru kayısı badem gunde bir ince belli çay abrdağı kadar yiyeblrsınz kı zaten seker ihtiyacını karsılıyor.başkada bişe yemezejızde olır zaten :))) ben bole devame diyorum bakalım hayırlısı artıkk Allah buyuk )

Merhaba kızlar ben biraz geç yaptım kahvaltımı ve 1 adet muz yedim sanırsam 1 adet muz 100 kaloriymiş. Sizce diyet yaparken muz tüketmelimiyiim?

hoşgeldin,ne sıkıntın olursa yaz birbirimize destekle kilo vermeye çalışıyoruz bizde,
hayırlısıyla gidicek tüm fazlalıklar :)
bende pko var o yüzden giderek kilo almaya başladım vermeye kalkıyorum 3 versem 5 geri alıyorum 3 gündür tekrar başladım diyete ve yürüyüşe her zaman 1 . 5 saat yürüyorum yememme de dikkat ediyorum ekmeği kestim hamur işi yok meyve çorba hafif yemekler bakalım ne olacak

hepinize kolay gelsin arkadaslar bende gunde iki dilim kepek ekmegi yiyorum bugun bi dilim tatli yedim ama biraz kacirdim ama toparlamaya calisiyorum bencede muz guzel bi ara ogun gunduzleri acligini bastirir

tabiki aysecim yapabilirsin mesela bi gun belirleyelim ve o gun biraz kacamak yapmaya izin verelim ve o gune kadar hic tatli yemeyelim ne dersiniz hangi gun derseniz

kizlar kilo vermek istemenizdeki sebeb ne saglik disinda tabiki

inan aynı şeyler bende de var okuldada yemek yok fast food yada abur cuburdu bunları ymek yerine yemiyorum çayla geçişitiryorum akşamda dikkat ediyorum 4 litre su içiyorum arkadaşlarım yanına damacana al diye saka yapıyor bol su tüket canm

dort litre cok degil mi gercekten su zehirlenmesi denen bisey var biliyosun degil mi dikkat et kendine onemli olan sagligin

aynı kilodayız. bu diyeti bana lütfedermisin :)

tabiki aysecim yapabilirsin mesela bi gun belirleyelim ve o gun biraz kacamak yapmaya izin verelim ve o gune kadar hic tatli yemeyelim ne dersiniz hangi gun derseniz

kizlar kilo vermek istemenizdeki sebeb ne saglik disinda tabiki

serap pzt tarılma günümüz ya salı günü yapabiliriz bence o bi haftada ondan eser kalmaz uyarmı size?
yada misafir falan gelir yemek gerektiği durumlar olursa o gün yenir o haftaki hakkımız bitmiş olur

geçmiş olsun inşallah sağlıkla verebilirsin sende,
ya spor çok önemli gerçekten 1 hafta aralıksız dans etmiştim 40-50 dk arası ve vücut hatlarım ortaya çıkmaya başladı

Bana uyar Ayşecim salı süper farklı bi duym olursa kaydırırız böylelikle aklımız bişeyde kalmaz harika harika :) bugun oruc olucam inşallah kızlar kahvaltı falan yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…