GUNAYDIN KIZLAR nasilsiniz elimde limonlu su pazartesini iple cekiyorum sanki biraz gobegim inmis gibi hissediyorum ama psikolojik olma olasigi fazla
aysecim dun internette bi yazi okudum tatliyi ac karniniza ogun olarak yiyin diyo diyet yaparken hergun degil tabi ama yemekten sonra yiyince o daha cok zarar veriyomus ve direk yag oalrak depolaniyomus ama ac karnina yiyince vucud onu enerji olarak kullaniyomus oyuzden bizde oyle deneyelim olmazmi
merhabalar bende kilolarından muzdarıp biriyım inş en kısa zamanda veririz bu kiloları
Merhabab kızlar ben biraz geç yaptım kahvaltımı ve 1 adet muz yedim sanırsam 1 adet muz 100 kaloriymiş. Sizce diyet yaparken muz tüketmelimiyiim?
Pekalatatlı istediğin zaman muz yemen mantıklı ama onun dışında çok tüketmeni tavsiye etmem
bende pko var o yüzden giderek kilo almaya başladım vermeye kalkıyorum 3 versem 5 geri alıyorum 3 gündür tekrar başladım diyete ve yürüyüşe her zaman 1 . 5 saat yürüyorum yememme de dikkat ediyorum ekmeği kestim hamur işi yok meyve çorba hafif yemekler bakalım ne olacakhoşgeldin,ne sıkıntın olursa yaz birbirimize destekle kilo vermeye çalışıyoruz bizde,
hayırlısıyla gidicek tüm fazlalıklar :)
aynı kilodayız. bu diyeti bana lütfedermisin :)Merhaba arkadaşlar küçüklüğünden beri kilo sıkıntısı çeken biriyim bende
eğer benimle birlikte zayıflamak isteyen arkadaşlar varsa çook mutlu olurum
çok kilo verdim ama hepsinde ikiye katlayarak tekrar aldım ama artık kesin vermek istiyorum
120 kiloya kadar çıkmıştım en azından 8 kilosunu verdim ama uzun zaman önceydi
ondan sonra 112de kaldım şimdilik hedefim 70 kg yani uzuun bi yol var önümde
benimle bu yola başlayacak bi arkadaş bulup kendi başarı öykümüzü yazmak istiyorum :)
aynı kilodayız. bu diyeti bana lütfedermisin :)
tabiki aysecim yapabilirsin mesela bi gun belirleyelim ve o gun biraz kacamak yapmaya izin verelim ve o gune kadar hic tatli yemeyelim ne dersiniz hangi gun derseniz
kizlar kilo vermek istemenizdeki sebeb ne saglik disinda tabiki
bende pko var o yüzden giderek kilo almaya başladım vermeye kalkıyorum 3 versem 5 geri alıyorum 3 gündür tekrar başladım diyete ve yürüyüşe her zaman 1 . 5 saat yürüyorum yememme de dikkat ediyorum ekmeği kestim hamur işi yok meyve çorba hafif yemekler bakalım ne olacak
Bana uyar Ayşecim salı süper farklı bi duym olursa kaydırırız böylelikle aklımız bişeyde kalmaz harika harika :) bugun oruc olucam inşallah kızlar kahvaltı falan yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?