112 rezaletini nereye şikayet edelim?

mrb canım. .öncelikle bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğüne şikayet talebinde bulunabilirsiniz. şahit, kanıt(kamera kaydı vs olabilir) varsa işinize cok yarar. onun dışında BİMER(başbakanlık iletişim merkezi), CİMER(cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi), SABİM( sağlık bakanlığı iletişim merkezi)... bunların içinde SABİM ilgilenecektir şikayetinizle..
sormak istediklerin olursa sorabilirsin. allah rahmet eylesinn.

canım malesef bu tür durumlarda bir kanıt olması lazım(

inanmıyorum ya.. şikayette bulunmadınız mı hiç? hangi ilde oldu ?

canım malesef bu tür durumlarda bir kanıt olması lazım(
Evet, o yüzden ulu orta kaldı. Ne yapmamız lazım acaba o an ailemizden birisi can çekişirken kameraya mı almalıyız bilemedim ki... 45 dakika kalp masajı yaptılar canım babama kaburgalarından bir kaç tanesi kırılmıştı 40 gün De yoğun bakımda yattı. Belki o an babamın nefes almak için bağırarak nefes çekmesine kaçmamış, 90 kiloluk adama bir tane adam gelmemiş dil altını doğru düzgün dişi bile olmayan adama doğru düzgün verebilmiş olsalardı benim babam %10 çalışan kalple oradan çıkmayacaktı... Ne diyeyim ki insan hayatı ucuz

Allahım sen aklıma sahip ol..

Başınız sağ olsun.

Tüylerim diken diken oldu. Ben korkarım ki katil olurum. Gerçekten! Allah başa vermesin.

ya canım denegesiz kadını o an şikayet etseydin ya. yönetimi çagırsaydın ay sinir oldummkeske yanında biryakının olsaydı da gizliden kameraya alsaydı . sonrasında bir tv kanalı verirdin sonrasını sadece izlerdin. cok üzüldüm sanacok geçmiş olsn

bundan 3 yıl önce babam fenalaştı. ambulans 1 dakikada geldi yalan yok. neyse yukarı 2 bayan 1 erkek geldi. bayanın biri ben hamileyim taşıyamam komşu çağır dedi. iyi de babam can veriyor kolukomşu tanımıyorum. sen taşı diyor 11 aylık bebeğim kucağımda. ya hu madem hamilesin yapamıyorsun ne diye geliyorsun??
neyse sesimize komşular gelip yardım etti. çuval gibi taşıdılar babamı. hastaneye gittik. rahmetli babam düzeldi. o sıra annem dedi ki nefes almıyor sanki. yok uyuyor dediler. ben de uyuyordur anne dedim. annem hemşire çağırdı o d uyuyor diyor. annem dedi ki hayır karnı inip kalkmıyor nefes yok! gerçekten babamın kalbi durmuş ama bunu sağlıkçılar değil annem! fark ediyor!
yani her meslek elbette önemli ama sağlık hata kabul etmeyen gerçekten yapabilecek kişilerin yapması gereken tek meslek bence. Allah ıslah etsin hakkını vermeyenleri!

malesef şaka gibi ama resmen o an görüntülenirse ancak ciddi bir sonuca ulasılabilir. cünkü o görüntüyle dava bile acablirsinz.. hatta su an direk bir haber kanalına gönderin sonrasını izlemeniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum..

Allahım sen aklıma sahip ol..

Başınız sağ olsun.

Tüylerim diken diken oldu. Ben korkarım ki katil olurum. Gerçekten! Allah başa vermesin.
Ben kızlara koşarken kızları güvenlik görevlisi içeriye aldı beni de içeri almadılar. Beni bırakın dememe rağmen bırakmadılar, babamı bıraktıktan arabaya bindiler o ara sadece cama vurabildim çünkü kapıları kilitliydi. acil doktoru 35 dakika kalp masajı yapmis kaburgaları kırık %10 çalışan kalple geri aldık babamı oradan 40 gün sonra... 3. Kalp krizine de dayanamadı canım babam... Kalp krizi anında ilk yardım bilmesem belki de daha gelemeden ölüsünü alacaklardı babamın evimizden. O kadar yavaş ve rahat geliyorlardı ki anlatamam. Allah kimsenin başına vermesin.

Olan olmuş giden gitmiş... Babamı toprağa koymuşum. Her insan yaptığı hata ile sınanır. 3,5 yıl oldu hala dün gibi gözümün önünde. İcim sogumadı Allah gelsin haklarından

Benzer bir olayda 112 yi arayan annen de bizde ambulans yok kendiniz götürün cevabı alıyor

Bir tanıdık ile 100 kilo Ada'mı hastaneye götürmeye girişiyorlar

Tansiyonu çıkmış vs derken kalbi duran hasta

Ambulansı bekleselerdi evde duracakta kalbi tanıdık ve araba vardı kalbi hastanede durdu 3,5 yıldır bu sayede yaşıyor

112 de yarım saat sonra evi aramış ambulans hala lazımsa gelelim diye

Burada paramedik olmak isteyip boyu yetmediği için sahte heyet raporuyla başvurmak isteyen bir kızın konusu vardı, sinirlerimi zıplatmıştı. Tam da bu yüzden işte. Bu işi layığı ile yapmak için cılız olmamak, minyon olmamak lazım. Kaç kilo hastayı kaldırıp kaç kat indirecek sedyeye bağlayacaksın bunun lamu cimi 2 cm'i 2 kg'su olamaz. Başınız sağ olsun, o kadar üzüldüm ki...

Acil müdahale ekibi 2 kişiden mi oluşuyormuş benim bildiğim daha fazla kişiden oluşuyor yaz olmasi dolayısıyla iclerinden sivisanlar olmuş olabilir....bir ekip oluyor birde ekibin başı oluyor...Sağlık Bakanlığı yıllardır onbinlerce lise mezunu att aldı ambulanslar icin nereye kaybolmuslar...ekip tam olsaydı sedye ile rahat taşınırdi...

Evet iki kişi artı şoförden oluşuyor

Keşke konuya denk gelmiş olsaydım. Hadi diyelim o kızlar bu işi yapıyor, boy ve kilo bildirimi yapmamıza rağmen iki tane cılız kızı ne diye gönderirsiniz değil mi ve gerçekten cılızlardı. Teşekkür ederim Allah kimseye yaşatmasın.

Kaç kere ambulans çağırdıysak iki müdahaleci bir de şoför geldi. Fazlası oluyor muymus benimde ondan haberim yok. Aslında konu iki veya bir de değil. Kendim için ambulans çağırdığımda tabiri caizse yarma gibi bir kadın bir erkek gelmisti. Sadece kadın beni tek kolu ile kaldırırdı düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…