- 8 Kasım 2018
- 5.865
- 14.259
- 248
- Konu Sahibi Strawberry95
-
Lütfen umursamayın yahu. Eminim düşünememiştir. Sizi beğenmediğinden değildir oKızlar çalıştığım yerde bi öğretmen var, arkadaş gibi olduk konuşup iyi anlaşıyoruz, aynı sınıflara farklı branşlarda derse giriyoruz,çokta yardımı olmuştur bana, bu öğretmen arkadaş derse girip çıktıktan sonra bana gelip “öğrenciler bana dediler ki biz ikimiz benziyomuşuz ( görünüş olarak), ne alaka hiçte benzemiyoruz “ baya morali bozulmuş gibi böyle dedi kızlar benim yüzüme karşı, aslında çok mütevazi iyi biri ama bu sözüne çok alındım ne yani bana benzemek kötü mü ki bu kdr morali bozularak anlatıyoçok kırıldım, Siz olsanız ne hissederdiniz ben kendime çok dert ettim arkadaşım kız bu arada erkek değil
Evet , neden sordunuz öğretmenler duygularını aldırmış her şeye hakarete uğrasalar bile pozitif insanlar mıGercekten ogretmen misiniz?
Bence beğenmediğinden yoksa neden üzülsünLütfen umursamayın yahu. Eminim düşünememiştir. Sizi beğenmediğinden değildir o ❤
Yooo, tabi ki duygulari var ama karsilastiklari bu kadar kucuk bir durumla basedebilmelerini bekliyor insan, ne bileyim.Evet , neden sordunuz öğretmenler duygularını aldırmış her şeye hakarete uğrasalar bile pozitif insanlar mı
Gercekten ogretmen misiniz?
İkisi de gözdeAy durun hatırladım bu üyeyi
2 öğretmen arkadaştı bunlar
Bunun arkadaşına erkek bir öğretmen dik dik bakmıştı
Ne anlama geliyor diye konu açmıştı
Ay durun hatırladım bu üyeyi
[/QUO
İnşallah aynı okulda değilizdirİkisi de gözde
Şaka gibisiniz.Okullar açıkken oldu
Ay durun hatırladım bu üyeyi
İnsanlar bi tuhaf cidden. Bugün iyi dediğin yarın fabrika ayarlarına geri dönüyor :/Kızlar çalıştığım yerde bi öğretmen var, arkadaş gibi olduk konuşup iyi anlaşıyoruz, aynı sınıflara farklı branşlarda derse giriyoruz,çokta yardımı olmuştur bana, bu öğretmen arkadaş derse girip çıktıktan sonra bana gelip “öğrenciler bana dediler ki biz ikimiz benziyomuşuz ( görünüş olarak), ne alaka hiçte benzemiyoruz “ baya morali bozulmuş gibi böyle dedi kızlar benim yüzüme karşı, aslında çok mütevazi iyi biri ama bu sözüne çok alındım ne yani bana benzemek kötü mü ki bu kdr morali bozularak anlatıyoçok kırıldım, Siz olsanız ne hissederdiniz ben kendime çok dert ettim arkadaşım kız bu arada erkek değil
Kızlar çalıştığım yerde bi öğretmen var, arkadaş gibi olduk konuşup iyi anlaşıyoruz, aynı sınıflara farklı branşlarda derse giriyoruz,çokta yardımı olmuştur bana, bu öğretmen arkadaş derse girip çıktıktan sonra bana gelip “öğrenciler bana dediler ki biz ikimiz benziyomuşuz ( görünüş olarak), ne alaka hiçte benzemiyoruz “ baya morali bozulmuş gibi böyle dedi kızlar benim yüzüme karşı, aslında çok mütevazi iyi biri ama bu sözüne çok alındım ne yani bana benzemek kötü mü ki bu kdr morali bozularak anlatıyoçok kırıldım, Siz olsanız ne hissederdiniz ben kendime çok dert ettim arkadaşım kız bu arada erkek değil
Sanırım başka derdiniz yokKızlar çalıştığım yerde bi öğretmen var, arkadaş gibi olduk konuşup iyi anlaşıyoruz, aynı sınıflara farklı branşlarda derse giriyoruz,çokta yardımı olmuştur bana, bu öğretmen arkadaş derse girip çıktıktan sonra bana gelip “öğrenciler bana dediler ki biz ikimiz benziyomuşuz ( görünüş olarak), ne alaka hiçte benzemiyoruz “ baya morali bozulmuş gibi böyle dedi kızlar benim yüzüme karşı, aslında çok mütevazi iyi biri ama bu sözüne çok alındım ne yani bana benzemek kötü mü ki bu kdr morali bozularak anlatıyoçok kırıldım, Siz olsanız ne hissederdiniz ben kendime çok dert ettim arkadaşım kız bu arada erkek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?