:(

Ben olsam oyle gorunuyorsam yeni bir stile gecmem kendimi degistirmem lazim deyip uzulurdum

Beni de eski sevgilimin yeni sevgilisine benzetmişlerdi tabi o zamanlar sevgili değillerdi ben çok bozulmuştum beğenmiyordum kızı sonra sevgili oldular işte acaba içten içe böyle yaptım diye mi oldu

Yıllar önce çalıştığım okullardan birisinde bir arkadaşla bizi karistiriyorlardi...( Benim boyum 1.68..sacim koyu renk velev kesim/arkadaşın boyu 1.50 saçları sarı rofleli ve beline kadar) ona anlattiklari birseyin devamını bana anlatmaya çalışıyorlar veya tam tersi oluyordu.Bir gün ogretmen arkadaşlardan birisi "bu konuya çözüm bulsaniza ...çok benziyorsunuz ...karıştırıyoruz" dedi." Adimin başına Mustafa mi ekleteyim hocam? Hayır ismimiz bile farklı arkadaşla !! başka ne fark istiyorsunuz ?! " diye cemkirmistim. Belki aranızda bir benzerlik göremediği için o arkadasiniz da şaşırmıştır benim gibi

Bu çok ilginçmiş nasıl karıştırıyorlardı acaba

Arkadaşımız galiba ücretli öğretmen, yeterliliği olup atanan arkadaşlar üstüne alınmasınlar talihsiz konuşmalarını ve davranışlarını...
Konu disi olacak ama;
Atanmak yeterlilik göstergesi mi sizce?
Atanmış o kadar saçma sapan öğretmenlerim oldu ki. Ukala dümbelekleri de çok fazlaydı aralarında.
Henüz atanamamış, haksızlığa uğramış bir sürü ücretli öğretmen varken yakıştıramadım bu cümleleri ATANMA yeterliliği olan bir öğretmene.
Yanlış anladıysam düzeltin lütfen.

Konu sahibi size gelince ; herkes herkesi beğenmek zorunda değil, takılmayın bu kadar, Mutsuz olursunuz...

Siz de arkadaşım lütfen orda burda öğrtmenim demeyin, öğretmen de
Ücretli öğretmenlik yapan arkaşlar bazen 2 yıllık, pedagojik formasyon almamış, olabiliyor, burda birkaç kişi dengesiz yazıları karşısında, siz nasıl öğretmensiniz demişti ona istinaden yazdım, arkadaş öğretmen değil diye. Garip garip tavırlar sergileyip her mesajında " öğretmen" olduğunu belirtmesi öğretmenleri de töhmet altında bırakıyor. Bi kere hiçbir şey olmasa yalan söylemiş oluyor, arkadaş öğretmen değil, öğretmenlik yapmış.

Anladım.
Ben öğretmen değilim ama atanamamış ve atanmayı hakeden, gayet yeterli ücretli öğretmenler için kırıcı olabilir mesajınız, keşke şahsa yönelik yazsaydınız.
Teşekkür ederim açıklamanız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…