Evetbırsey anladıysam...bu cocuklar sizinmi..
HayirÇalışıyor musunuz?
Çalışıyor musunuz?
Çok uzun hikaye kayınvalideyle yaşıyorum baskın karakter herkesi sindiriyor anlatmak bile bulantı veriyor da.kiyamiyorum 3yasindakine en cok
sankı sorun cocuklaırnızmış gibi anladımda...galıba evlilignizde sorunlar var...çoçuklar size verilmez diyemı dert ediyorsunuz...şimdi darp gormek şiddet gormek bunlar ıcın kendinizde suc aramanız cok yanlıs...herkes dik konuşabilir...cabukta ofkelenebilir...bu şidddet sebebı olamaz...bence kafanız cok dagınık...toparlanmanız lazım...ailenızyokmu yardım alsanız.
Beni çocukları bırakıp git diye kovuyorlar.ailem var ama uğraşicaksin halleri yok yaşlı yatakak
Kim sizi niye kovuyor? Eşiniz ne hakkında sizi tutmuyor? Eşiniz ve siz sağlıklı iken çocuklar neden yurda veriliyor?
13yillik evlilikte hiç beni korumadi.annesi ve esim çocukları bırak git diyorlar.bende kadın sığınmaya gitsem çocukları devlete verirsem diye düşünüyorum .bana yar olmayan çocuklar bunlarda kalmasını istemiyorum.cok zor aile çocukları bana güzellikle vermezler.ve ekonomik imkanım yok suan
Çocuklarımı verseler babamın evi hepimize açık.burasi sağlıklı bir yer değil ve kaynanam için çocuk doğurmadim diye düşünüyorum. Fakat yurda verilse üçüde ayrılacak daha kotu alıştıkları düzen var.iste bunlarida düşünüp içinden cikamiyorumÇok acayipsiniz
Size açık olan kapı çocuklarınıza kapalı mı
Çocukların iyiliğini düşündüğünüzden değil de içinizdeki öfkeden yurda vermek istemeniz çok abes
Inanamiyorum yaaa neler dusunup hesap yapmissiniz..sanki yut cok saglikli ortammis ..orda ler ini hesaplayamiyormusunuz acaba..kendinize gelin..Çocuklarımı verseler babamın evi hepimize açık.burasi sağlıklı bir yer değil ve kaynanam için çocuk doğurmadim diye düşünüyorum. Fakat yurda verilse üçüde ayrılacak daha kotu alıştıkları düzen var.iste bunlarida düşünüp içinden cikamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?