- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet sinirliyim biliyorum.siz nereden anladınız burctanmi yazılarımdan mi?Sorun kimde ise yemeğine çayına rezene melisa gibi sakinleştiriciddi otlar koy bol bol. Ya da al bir doktora götür sen çok sinirlisin, kalbine zarar sana bor şey olsa bizim halimiz nice olur diye versinler ilacı durulsun herkes.
Inanamiyorum yaaa neler dusunup hesap yapmissiniz..sanki yut cok saglikli ortammis ..orda ler ini hesaplayamiyormusunuz acaba..kendinize gelin..[/QUOTE
Yaşantımda çıkan sorunları kendimede bağlandığım için sabretim.ama ortamında sağlıksız oyuzden bunca dert arasında burcunda değilim ama sorunlu bir tipim galibaEwet sinirliyim biliyorum.siz nereden anladınız burctanmi yazılarımdan mi?
13 yıldır böyle deyip 12,8,3 yaşında çocuk sahibi olmak. Dikkat etmek gerek kötü giden evliliklerde diyoruz, neden, çünkü onlar perişan oluyor sizin de dediğiniz gibi.
Yurda verme seçeneğini düşünüp kendiniz almayı düşünmüyorsunuz, bana vermez diyorsunuz, yurda nasıl bıraksın o zaman? Yurda izin veren, size de bırakır.
Alın çocukları, koruma çıkarttırın. Bi müddet sığınma evinde kalın. Davanızı da açın. Kimin çocuğunu kime vermiyorlar acaba. Hele 3 yaşındakini.
Kaynananız için doğurmadığınız tabiki onun içinde izim vermesini beklemeyeceksinizÇocuklarımı verseler babamın evi hepimize açık.burasi sağlıklı bir yer değil ve kaynanam için çocuk doğurmadim diye düşünüyorum. Fakat yurda verilse üçüde ayrılacak daha kotu alıştıkları düzen var.iste bunlarida düşünüp içinden cikamiyorum
Benim babam da annemi çocukları yani bizi vermemekle tehdit ederdi boşanmak isteyince. Annem boşanmadı rahmetli oldu, babam da başkasıyla evlendi ama onunla da sorunlar yaşadı bize de yansıdı hem de fazlasıyla, annem hayattayken bizi uzak tutmaya çalışmış meğerse, kaybedince anladık. Hassas noktadan vurmaya çalışıp sizin boşanmanızı engellemeye çalışıyor muhtemelen yoksa boşanmak istese eminim çocuklara bakmak zor geleceğinden size verirdi. Babası herşeyiyle ilgilenip yetemez çünkü, başkasıyla evlense de üvey anne bilemiyorum ne kadar kabul eder. Siz kötü söz söylemeyin sinirlenmemeye çalışın, sonuçta eğer ipler kopmadıysa siz sakinleştikçe karşı taraf da anlayışlı olmaya başlıyor, yok daha da kötüye gidiyorsa aranızda sevgiye dair birşey yoksa, hergün küfür dayak vs varsa boşanın çocukların sevgi ortamında büyümesi gerekir, kin ve nefret göreceklerine sizi ayrı görürler daha iyi.
Mahkemede öyle vermiyorum çocukları deme gibi hakları yok. Zaten küçük çocuk genelde annede kalır, nafaka alır bildiğim kadarıyla. Siz de size ağır konuşulsa dahi tekrar tekrar hatırlatın, ben mutsuz olsam da olur ama çocukların ikimize de ihtiyacı var, sen de kalsalar da benim de göreceğim günler olmalı veya küçük bana çok düşkün o bende kalsın diğerleri sen de kalsın haftasonları da biraraya getirelim kardeşleri gibi fikirler üretin. Hiçbirine yanaşmıyorsa mahkemenin kararına saygı duyulacak artık. Ama siz evliliği yürüteyim derseniz, kini nefreti bir kenara koyun açıkça konuşun bizden geçti fakat şu çocuklara mutlu huzurlu bir yuva sunmak zorundayız diye düşünün önce kendinizi düzeltin sonra da eşinize güzel şekilde öğüt verin çocukların etkilenmemesi için. Ayrıca nefretle hareket etmeyin, o çocuklarınızın babası sizinle kötü dahi olsa yükümlülükleri olduğu gibi hakları da var, hem maddi olarak imkan sağlayacak hem de görebilir. 18 yaşından sonra zaten çocuklar kendi tercihini yaparlar ama siz baştan babaya düşman etmeyin veya babası bunu yapmasın. İkinize de ihtiyaçları olacaktır. Biz anlaşamıyoruz sizinle alakası yok diye hatırlatın arada. Biz çok üzülürdük annem babam boşanma mevzusunu açınca ve evde kavga olduğunda.
Benim babam da annemi çocukları yani bizi vermemekle tehdit ederdi boşanmak isteyince. Annem boşanmadı rahmetli oldu, babam da başkasıyla evlendi ama onunla da sorunlar yaşadı bize de yansıdı hem de fazlasıyla, annem hayattayken bizi uzak tutmaya çalışmış meğerse, kaybedince anladık. Hassas noktadan vurmaya çalışıp sizin boşanmanızı engellemeye çalışıyor muhtemelen yoksa boşanmak istese eminim çocuklara bakmak zor geleceğinden size verirdi. Babası herşeyiyle ilgilenip yetemez çünkü, başkasıyla evlense de üvey anne bilemiyorum ne kadar kabul eder. Siz kötü söz söylemeyin sinirlenmemeye çalışın, sonuçta eğer ipler kopmadıysa siz sakinleştikçe karşı taraf da anlayışlı olmaya başlıyor, yok daha da kötüye gidiyorsa aranızda sevgiye dair birşey yoksa, hergün küfür dayak vs varsa boşanın çocukların sevgi ortamında büyümesi gerekir, kin ve nefret göreceklerine sizi ayrı görürler daha iyi.
Mahkemede öyle vermiyorum çocukları deme gibi hakları yok. Zaten küçük çocuk genelde annede kalır, nafaka alır bildiğim kadarıyla. Siz de size ağır konuşulsa dahi tekrar tekrar hatırlatın, ben mutsuz olsam da olur ama çocukların ikimize de ihtiyacı var, sen de kalsalar da benim de göreceğim günler olmalı veya küçük bana çok düşkün o bende kalsın diğerleri sen de kalsın haftasonları da biraraya getirelim kardeşleri gibi fikirler üretin. Hiçbirine yanaşmıyorsa mahkemenin kararına saygı duyulacak artık. Ama siz evliliği yürüteyim derseniz, kini nefreti bir kenara koyun açıkça konuşun bizden geçti fakat şu çocuklara mutlu huzurlu bir yuva sunmak zorundayız diye düşünün önce kendinizi düzeltin sonra da eşinize güzel şekilde öğüt verin çocukların etkilenmemesi için. Ayrıca nefretle hareket etmeyin, o çocuklarınızın babası sizinle kötü dahi olsa yükümlülükleri olduğu gibi hakları da var, hem maddi olarak imkan sağlayacak hem de görebilir. 18 yaşından sonra zaten çocuklar kendi tercihini yaparlar ama siz baştan babaya düşman etmeyin veya babası bunu yapmasın. İkinize de ihtiyaçları olacaktır. Biz anlaşamıyoruz sizinle alakası yok diye hatırlatın arada. Biz çok üzülürdük annem babam boşanma mevzusunu açınca ve evde kavga olduğunda.[/QUOTE beni bu hale koyan kayınvalide çok sorunlu bir kadın onun yüzünden be
Arkadaşlar o anki durumumla eksik yazdım bir çok şeyi benim düşüncem kendim sığınma evine gidip çocuklarımın yurda alınıp duzenimi kuruncaya dek yurtta barinmalariydi. Fakat beni üzen korkutan dusunduren tarafları kısa sürede olsa çocuklarımın birbirinden ayrilmasiydi.burda sormamin sebebi buydu .en son çare olarak bunu düşünüyordum fikir aldım.Esim ve ailesi güzellikle benim çocuklarımı bana vermezler o nedenle yol arıyordum.Esim beni annesinin gözünde kovuyormus,ben gidicem diyince engel oluyor insALLAH sıkıntılarım geçsin artıkBenim teyzem zamanın da çocuğundan zorla vazgeçirilmiş şuan oğlunun düğününü yabancı birinden öğrendi. Diğer yandan devlet bakar onlara da yar olmasın çocuklar bakış açısı da baya bencilce. Madem bencilce davranabileceksin daha bencil olda elinden gelen herşeyi yap al çocuklarını. Hikayeye hakim değilim ama asla imkansız olamaz.