12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

bazen de iki kültürün arasındaki çatışmalar bile engelleyemez aşkı..., bu genellemenizi doğru bulmadım ben.

kültür farkı olabilir eğer çatışma yoksa güzel br birliktelik olablir ki ben buna inanmıyorum ama örnekleri var ama farkın üstüne bir de çatışma varsa olan aşkı da bitireceğini düşünüyorum...

ben 4 aydır üyeyim hiçbir olayda 300 küsür msjım var,kimseye boşanın demedim o hakkı kendimde asla görmedim gene demiycem ama dilimin ucuna geldi tutuyorum günahından korktuğum için.eşinizin o kadınla alakası olduğu sizden önce ve sizden sonra aleni belli.kadın arayıp sizi şikayet etme cesaretini kimden alıyor gene eşinizden.neyse susuyorum...umarım herşey yoluna girer.boşanmıyorsanız okızın işyerinizle alakasını kesin,eşinizi uyarın slm dahi verdiğini görsem boşarım de iğrenç ya yazık sana.lmaz:

Bahsettiğiniz konu çok hassas bir konu güzel açıklamışsınız
tebrik edeirm.
İstanbul da doğum büyümüş yetişmiş kökleri farklı yerlere bağlı olan ( dogu ve batı) gençler bile anlaşamazken konu sahibi arkadaş iyi cesaret etmiş...
Konu çok hassas...
Bende din dil ırk ayırt etmem insan olması önemli ama evlilik gibi konularda düşünülmesi gereken bir konu.

kız seninde arkadaşın ama seni arayıp "hakkımda neden dedikodu yapıyorsun" demek yerine eşini doldurup sana gönderiyor kız hani şu entrika dolu kadınlar olur ya o tiplerden o gece kapısının çalındığınada kesinlikle inanmıyorum amacı sadece erkeklerin dikkatini çekmek zayıf korunmasız kadın rolleriyle başrolü kapmak ..eşinde çok fedakar bir insan kadınları koruma derneği falan kursun ama önce senin kendinden koruması ve kurtarması gerekir.:1closedeyes:

Sanırım nişanlıyken aynı odada kalmışlar ama bi adam daha varmış yanlarında..
zaten bu adamlar kötü bi şey yapsalar kocan sana o kız bizim odada kaldı der mi?demez..
neyse ben olsam evet ben de kızardım bu konuda kızmışsın haklı olarak ve affetmişsin olay kapanmış..
peki ne diye gidip de ona buna anlattın ki arkadasım?gereksiz bi davranış da bulunmuşsun madem olay kapandı neden anlattın baskalarına..
neyse dayak yemen zaten çok çok kötü bi olay..bunu kimse hak etmez anladıgım kadarıyla eşin bu kültürle yetişmiş biri...yani ailede babası annesini dövmüşse sonuç bu işte..
iyice düşün ne diyebilirim ki...şaştım kaldım ama sen de daha sakin ol her sey zamanla oturuyor..boşan diyemem ben sen değilim daha da cok yeni..
eşin pişman mı peki kapandı mı ayaklarına en azından?

hep boşananlar farklı kültür mü aslında hayır...ben ısrarla sunu savunuyorum trakyalı da olsak uzaylı da olsak nasipte mutluluk varsa ve biraz da akıllı uslu hareket ediyorsak yani mantığı da calıştırıp mutlu olabiliriz..nereli olursa olsun karşıdaki kişi..siz aslında farklı kültğrlerin çatışacagını düşünüyorsunuz o yüzden karşısınız ama farklı kutuplar cekiyor işte..nasip ne diyelim ..

Fazla yoruma gerek yok, dayak varsa gerisi mühim değil. Hemen boşanacaksın bitecek. Dayak atan bir hayvanın yanında bir ömür sürecek halin yok değil mi?

Yazdım yazdım sildim bir sürü şey yaaa,sinirlerim hopladı.
Saçma sapan insanlar,kusura bakma da kocan ayrı,kadın ayrı,arkadaşı ayrı.Ben alt üst oldum..
Bilmiyorum hemen boşanma düşünme,sakın sakın evini de terketme.
Ama bir şekilde bu savunmanın bedelini ödemeli..

kültür farkı elbet az çok etkiler ..........
ama önemli olan insanlık farkı işte bu çok önemli........
insan olmayan hep aynıdır kendi köylüsüymüş
yada başka şehirden farketmez.............
zira bu kültür farkı okadar çok etkilseydi
kimse kendi memleketinin dışından evlenmezdii
ben hiç katılmıyorum buna.............
etkilemez demiyorum ama sizin dediğiniz kadarda değil....
ben karadenizliyim eşim ege tarafı 9 yıldır beraberiz ee hani kültür farkı
bunlar elbet iki kişinin çabasıyla aşılır ......
önemli olan kültürüm farklı diye farklılık yaratmamak....

yuh bukadarda olmaz ya 12 gunluk ne demek daha cicim ayları bunlar daha ... canım sen ılk nısnalıyken bu ılk olay oldugunda ayrılmalıymıssın bence.. dayak cok farklı bısey.. arkadasım demı ya bır kere affedersen arkası gelır dıye cok dogru... bence ayrı kalmanızda fayda var bır muddette olsa...

Bişeyi merak ettim.. Odada kalan diğer erkek arkadaş evliymiş.. Peki o kişi ile karısı arasında bu aynı oda konusu geçmiyor mu?
Ben kendimi bi otel odasında 2 iş arkadaşımla düşünemiyorum ya :bbo: sabaha kadar uyku girmez gözüme... Bu nasıl bi genişliktir nasıl bi midesizliktir.....
Ben olsam bu kadar olayın üstüne aralarında hiç bişeyin olmadığına feriştahı gelse inandıramaz....
Korkarım yarın bir gün, seni odaya kilitler 3ü iş görüşmesi yaparlar :1ninca:

Yada ben fazla senarist ruhlu davranıyo olabilirim benneyaptımki ama Allah yardımcın olsun....

daha şimdiden aldatılıyosun arkadaşım. Hem şimdi boşanmıcaksın çocuk olduktan sonramı boşanıcaksın bu kadar kendimi ezdirme. Ayrıca ben bu kapının tıklanması konusunada inanmıyorum kız yalan söylüyor

12 günlük evlisin ve dayak yedin eşin olucak adamdan hemde başka bi bayan yüzünden ayy inanmıyorum ben 10 yıllık evliyim asla hazmetmem bunu şimdi susarsan inan bunu tekrarlar ailenle konuş olanları anlat mafoldumben

Neden bu kadar hersey belli iken insanoglu görmek istediklerini görüyor??

Üzülmemek icinmi? Daha fazla yaralanmamak icinmi?

Bir erkek baska bir kadin icin nikahli hemde tazecik nikahli karisini dövebiliyorsa....mutlaka o kadin icin cok büyük duygular besliyordur kanimca...

Ben acik ve net söylüyorum arkadasim..lüften darilma...Esin o kizi seviyor bence...yoksa nasil olurda henüz yepyeni kurulmus yuvasini dagitma pahasina böyle birsey yapabilir?

Lüften mantikli düsün....görünen köy kilavuz istemez, illaki bazi seyleri tam manasi ile görmek gerekmiyorki anlamak icin!

Ve bir tezim daha var bilmem ne kadar dogruluk payi var....bence o mechul gece asik oldu kiza esin..

Kendini daha fazla asalatma güzelim...simdilik kafani toparlamak icin bir müddet annene git...sonra daha saglikli kararlar vereceksin insallah

arkadaşım inan buraya yazmış bütün arkadaşlarda bende,laf olsun diye yazmadık sabahtan beri.

hiç bir insana ayrıl demek kolay değil,ama ortada başka alternatifte görülmüyor,çekerim ömrüm heba

olsun dersen tabiki hayat senin,ama biliyorsun ki bu çok zor.seni sahiplenecek modern bir ailen olduğu

nu tahmin ediyorum,umarın gözünün önünde ki manzarayı,bizim gördüğümüz kadar açık değerlendirebilirsin...

ben bu konularda çok hassasım hiç affedemem benim için aynı odada kalması büyük suç...

ayy yazdım yazdım sildim
diyecek bişi yok herşey ortada cnm görmek istediğin gibi görme bu olayı bu kadar kişi neden neredeyse herkes aynı şeyi sölüyolar sana bi düşün
elalemin ne diyeceği de ailenin ne diyeceğide dul kalmanda umurunda olmasın insanlara 12 günlük karısına bi m.l yüzünden dayak atan kocadan hayır gelmeyeceğini anladım dersin olur biter
hakkında hayırlısı olsun cnm :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…