anneme gidemem gidersem vermez bidaha ona.
Bi kadın geceyi 2 erkekle aynı otel odasında geçirecek ve aralarında hiçbir şey geçmemiş olacak.
Hal böyleyse ben de hayatta hiçbir şey bilmiyorum.
İçim mi çok fesat... hiç sanmıyorum.
Dayak konusuna hiiiç değinmiyorum bile...
yok olurmu hiç kardeş kardeş 3 ü aynı odada yanyana uyumuşlardır.
bir nişanlı diğer evli 2 adam ve bir genç kız . odada sabahlamışlar.
neden,zavallı kız pek korkmuş da ondan.:icecream:
odada yeteri kadar yatak varmıydı acaba.
2 kişilikse odaki sanırım öyledir, adamlardan biri yerdemi yattı acepCADIARZU.
kültür farkı elbet az çok etkiler ..........
ama önemli olan insanlık farkı işte bu çok önemli........
insan olmayan hep aynıdır kendi köylüsüymüş
yada başka şehirden farketmez.............
zira bu kültür farkı okadar çok etkilseydi
kimse kendi memleketinin dışından evlenmezdii
ben hiç katılmıyorum buna.............
etkilemez demiyorum ama sizin dediğiniz kadarda değil....
ben karadenizliyim eşim ege tarafı 9 yıldır beraberiz ee hani kültür farkı
bunlar elbet iki kişinin çabasıyla aşılır ......
önemli olan kültürüm farklı diye farklılık yaratmamak....
karadenizliliyle egelinin arasında elbet fark olmakla beraber keskn farklılıklar görmüyorum aynı şeklde trakyalı biriyle egeli yada karadenizli arasındada keskin hatlarla çizilmş farklılıklar yok ama bir doğulu ile bir batılı arasında yemesinden içmesinden tut aile yaşantısına aile görüşüne aile kavramına kadar herşey arasında büyük çoğunluğu keskin hatlarla çizilmiş olan önemli farklılıklar var maalesef...tabiki insan kendi köylüsüyle bile anlaşamayabilir ama ben şahsen günlük hayattaki arkadaşlarımla bile farklılıklar yaşayıp garibme giden birsürü şey oluyor ve rahatsızlık veriyor bana bu gariplikleri geceli gündüzlü aynı ev içinde yaşadığımı düşünemiyorum bile...
sana katlıyorum ama şöyle bi tespit yapmak istiyoum ben batılıyım eşim doğulu 10 yıldır beraberiz kültür farklılığımız sorun olmuyor üniversiteyi aynı şehirde okuduk 10 yıldır başka bi şehirde yaşıyoruz o yüzden ikimiz de ortak paydalarımızda buluşuyoruz geçimimiz çok güzel ama 2. kuşak denilen büyüklere gelince dediğin doğru mesela eşimin akrabaları ve annesi ile kültür farklılığı yaşıyoruz Allahtan eşim neyin ne olduğunun farkında onları kırmamakla beraber yanımda yer alıyor
ben bu konularda çok hassasım hiç affedemem benim için aynı odada kalması büyük suç...
ya konu sahibi arkadaştan haber bekliyorum merakla...
Yok....bunu aff edebilir belki insan...esine cok güveniyor olabilir...birsey yapmamistir diyebilir ....belki....
Fakat bir baskasi yüzünden helede bir baska kadin yüzünden esinden tekme tokat dayak yemeyi aff etmek her kadinin yapabilecegi birsey degil...
Günahini almak istemem ama adim gibi eminimki adam o kiza cok farkli duygular besliyor!
Yoksa 12 günlük cicegi burnunda esine o kizin yüzünden böyle birsey yapabilirmi?
Kizin ona telefon acip esin dedikodumu yapti demesi, kizin üzülmesi adami karisini dövebilecek bir sekilde cileden cikartmissa, bu isin icinde bir is var derim.
Bugün Pazar, eşi evdedir muhtemelen ondan giremiyor belki.
Nedense içimden bir his affedecek diyor bana ama... hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?