12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

ooooo ne film yazmışlar bu beyler bu muhendis kızla ben o kızn korktuğuna hiç ama hiç inanmadım hatta bana 3ü tarafından tsarlanmış gibi de geldi (çok senarist gördüm kendimi) .güvenilir bir otelde kimse kimsenin kapısını çalmaya cesaret edemez haaa otelden başkasına kaş göz etmediyse.bence kapı çalması falan tamamen palavra herşey ayarlanmış, birisi bişi dediğinde de "polis de geldi canım okadar yani biz bile korktuk o yüzden beraber kaldık " abartıda denebilecek kadar tasarlanmış bi olay zannımca.herşey ortada güzelim kocan başka ufuklara doğru açmış gözünü.eşimede sordum o adamdan o bayana artık hayır gelmez sevmiyor çünkü başka bir bayan için dövebilecek kadar dedi erkek gözüyle
bence sen ailene aç konuyu çekinme yoksa ilerde daha fazla üzülürler demedi deme
allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:
anneme gidemem gidersem vermez bidaha ona.

Mümkünse sen annenin yanına düşünmeden git ve bidaha umarım vermesin seni.

Sanmıyorum ki sen eşinle mutlu olabilesin eşin bir kere bencil kendi mutlulukları daha önce geliyor (ben merkezci) biz olduğunuzu kabullenememiş ve iki kişilik düşünüp yaşayabilecek bir insanda göremedim anlatımında.

Düşün bakalım yarın öbür çoluk çocuğa karışsan tavrı nasıl olur sence.
Bana göre daha çok dışlanırsın gibime geliyor.
O zamanda der sen çocuklarımın anasısın evde otur çocuk bak ben fink fink gezeyim der Allah bilir.

Daha cicim ayında iken dış kapının mandalı olan insanlar için karısını döven adamdan hayır gelir dersen diyecek bir şey yok. Mutluluklar dilenir ancak.

Bi kadın geceyi 2 erkekle aynı otel odasında geçirecek ve aralarında hiçbir şey geçmemiş olacak.
Hal böyleyse ben de hayatta hiçbir şey bilmiyorum.
İçim mi çok fesat... hiç sanmıyorum.
Dayak konusuna hiiiç değinmiyorum bile...

yok olurmu hiç kardeş kardeş 3 ü aynı odada yanyana uyumuşlardır.

bir nişanlı diğer evli 2 adam ve bir genç kız . odada sabahlamışlar.
neden,zavallı kız pek korkmuş da ondan.:icecream:
odada yeteri kadar yatak varmıydı acaba.
2 kişilikse odaki sanırım öyledir, adamlardan biri yerdemi yattı acepCADIARZU.

Emek ayrılmak istemiyorsun , körükörüne seviyorum affettim diyorsun bu yüzden sana ayrıl mayrıl diyemiycem ama en azından abin , baban falan varsa müslüme bi şiddet uygulat derim. Şiddet göstermek nasıl olurmuş o da bi görsün.. Saklama annenden babandan henüz yeni evliyken şiddet gördüğünü yoksa bu müslüm susuyorsun çaresizsin diye 7/24 seni şiddetlendiricek.

Yazık yav... üzüldüm bak şimdi kızın haline he :çok üzgünüm:
Yatağa falan da gerek yok canım, onlar zaten nöbet tutmuşlardır sabaha kadar kızcağınız başına fena bişii gelmesin diye. :1ninca:
La havle vela.... sabah sabah....

karadenizliliyle egelinin arasında elbet fark olmakla beraber keskn farklılıklar görmüyorum aynı şeklde trakyalı biriyle egeli yada karadenizli arasındada keskin hatlarla çizilmş farklılıklar yok ama bir doğulu ile bir batılı arasında yemesinden içmesinden tut aile yaşantısına aile görüşüne aile kavramına kadar herşey arasında büyük çoğunluğu keskin hatlarla çizilmiş olan önemli farklılıklar var maalesef...tabiki insan kendi köylüsüyle bile anlaşamayabilir ama ben şahsen günlük hayattaki arkadaşlarımla bile farklılıklar yaşayıp garibme giden birsürü şey oluyor ve rahatsızlık veriyor bana bu gariplikleri geceli gündüzlü aynı ev içinde yaşadığımı düşünemiyorum bile...

sana katlıyorum ama şöyle bi tespit yapmak istiyoum ben batılıyım eşim doğulu 10 yıldır beraberiz kültür farklılığımız sorun olmuyor üniversiteyi aynı şehirde okuduk 10 yıldır başka bi şehirde yaşıyoruz o yüzden ikimiz de ortak paydalarımızda buluşuyoruz geçimimiz çok güzel ama 2. kuşak denilen büyüklere gelince dediğin doğru mesela eşimin akrabaları ve annesi ile kültür farklılığı yaşıyoruz Allahtan eşim neyin ne olduğunun farkında onları kırmamakla beraber yanımda yer alıyor

MaşaAllah şanslısın sen. Ben de farklı kültürlerin çok ii tanımaıdan bir araya gelmesinden yana değilim. Çünkü çok canların yandığına şahit oldum. İçim acıdı.Allah seninkini bozmasın.

ben bu konularda çok hassasım hiç affedemem benim için aynı odada kalması büyük suç...

Yok....bunu aff edebilir belki insan...esine cok güveniyor olabilir...birsey yapmamistir diyebilir ....belki....

Fakat bir baskasi yüzünden helede bir baska kadin yüzünden esinden tekme tokat dayak yemeyi aff etmek her kadinin yapabilecegi birsey degil...

Günahini almak istemem ama adim gibi eminimki adam o kiza cok farkli duygular besliyor!

Yoksa 12 günlük cicegi burnunda esine o kizin yüzünden böyle birsey yapabilirmi?

Kizin ona telefon acip esin dedikodumu yapti demesi, kizin üzülmesi adami karisini dövebilecek bir sekilde cileden cikartmissa, bu isin icinde bir is var derim.

gülsüm ya. ne kadar iyi niyetlisin. nasıl affedilir. empati yap. nişanlın elin kızıyla sırf korktu diye bir otel odasında sabaha kadar kalacak...
.sende bir şey yapmamıştır diyeceksin.olacak şeymi sence....

Son düzenleyen: Moderatör:
tekme tokat dayak yedim diyorsun.... kapıyı üstüne kitlemiş ....sen boşanamam seviyorum diyorsun..

eşiniz şiddet eğilimli birisi bu dayak ne ilk nede son olacak ...bu adam bu kadar basit bir olayda tekme tokat döverse başka sorunlarda ne yapar allah bilir

iyi düşün hayat çok uzun bu adamla bir ömür geçmez

Bir başka kadın yüzünden eşini döven bir adam... Allah yardımcın olsun canım... Söyleyecek söz bulamıyorum... Hakkında hayır neyse gönlüne onu koysun Mevla... Dile kolay git demek...Kal demeye de vicdanım el vermiyor... Fakat bu adamdan sana ne köy olur ne kasaba... Yazdıkların bunu gösteriyor...

inanılır gibi değil yaaaa.vallaha şoktayım.arkadaşım bak bende senden 4 gün önce evlenmişi.16 mayıs 2009 da.benzer bi olay yaşadık.eşim dr.bi klinikte çalışıyordu.gece tek başına nöbete kalıyordu.bi gün biz nişanlıyken patronu dedi ki,bugün bi kız geliyo o da gece senle hastanede kalacak.evi yok senin odanı kullanacak gce dedi.eşim durumu bana anlatır anlatmaz asla buna müsade edemem.işyeri dahi olsa ateşle barut yanayana durmaz dedim.o da patronuyla konuştu ve kızı geri gönderemem artık olan oldu dedi ve eşim istifasını verip çıktı.düğünümüze 20 gün kala işsiz kaldı.evleneli 28 gün falan oldu ve hala iş bulamadı.ama orda çalışmaya devam edip o kızla klinikte geceleri beraber kalmaş olsaydı düğün falan zaten olmazdı.sen bide dayaktan bahsediyosun.yapma gözünü seveyim,edirnede hiç mi avrupa kokusunu ciğerlerine çekmedin.bu kadar bilinçsiz biri olduğuna inanam.uzun bir hayattan bahsediyoruz.zararın neresinden dönensen kardır.yapacağın en büyük hata ise acaba değişir mi diye beklemek olur.emin ol asla değişmezler!! kaç kurtar kendini o adamın yanından!!!!!!!!!

ne diyim bilemedim valla,
boşanmak elbette kolay değil ama değerlendir bence, daha evliliğin 23. gününde eşini döven bir adamdan ne hayır gelir Allah aşkına şaştım kaldım

walla ne senaryo uretmıs yasemın dedıgınız kısı erkeklerı odasına almak ıcın erkeklerde saf hemen gıtmıslet ama esınle bırlıkte baska arkadasıda kalmıs sanırım esınle arasında bırsey olsa sadece esını çagırırdı odaya bılmıyorum walla kafam karıstı neyse en dogru kararı sen vereceksın canım

okudum dehsete dustum, dayaknedemek
bence yol yakınken dön,koca dedıgın karısını savunur, varsa hatan (olduguna ınanmıyorum) oturur konusur.
12gunluk evlılık balım bocegım donemıdır, ıhmal donemı degıl.
annene anlat ve cekgıt oda korkak kızın psikolojısyle ugrassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…