ya arkadaşlar tekrar yazayım dedim,bu kız neden 2 adamla aynı,odada yattı.
yani neden biriyle değil. ikisiyle. yani biri koruyamıyor muydu onu.. taktım buna gerçekten. kafam almadı.
ikinizde kalın biriniz olmaz mı dedi. ne iş bu ya. biri bana bunu açıklasın.
lütfen. düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden. neden 2 siyle. . biriyle değil.
adamlardan birride evliymiş. tövbe yarabbim. kötü şeyler geliyor aklıma .
Canım benim anladığım adamların ikisinin zaten aynı odada kaldığı kısda korkunca kapıma biri geldi deyince bunuda yanlarına alıorlar.Töbe töbe.Valla arkadaş yerden göğe haklı. Ben olsam o kısı arar bide yüzüne söylerdim ne hissediyorsam.
yani. adamlardan biride dememişki ben yalnız yatacağım..garip valla.[/QU
Aslında garip olan bir şey yok okyciğim barbiem.
Erkek milleti bir kadın için böyle dengesiz tavırlar sergilemeye taaa adem zamanından başlamış
Bir küçücük umut,bir küçücük adrenalin için sevdiğini hiçe sayıp da,kimbilir hayatı boyunca aynı odada yatmayacağı bir adamla bile aynı odada yatmayı göze alabilecek kadar dengesizlik nasıl açıklanabilir ki allasen :mymeka:
Bir de dayak atıyorlmaz:
Kusura bakma konu sahibi arkadaşım,dayak sebebi ne olursa olsun katlanılmaması gereken bir durumken,bana şu sebepten dayak attı demek bile gereksiz,ki kaldı ki elalemin şırfıntı ruhlu kızıyla aynı odada kaldığı halde zeytinyağı kıvamında üste çıkan kocanız,siz değilsiniz kötükedihüso
ya benim anlamadığım polisler gelmişler kontrollar yapılmış,kız hala korkuyorum diye tutturmuş.
bu zaten saçmalık. polis tamam dediği halde.
hadi onuda geç,neden 2 adam.
hadi biri kalsın. neden 2 si birden kalıyor. bu da çok garip
ha bunu yazarken kalınmasına çok karşıyım ,yanlış anlaşılmasın. rezaletin son perdesi de.
neden 2 kişi. teki kızı koruyamıyor mu.
ya arkadaşlar tekrar yazayım dedim,bu kız neden 2 adamla aynı,odada yattı.
yani neden biriyle değil. ikisiyle. yani biri koruyamıyor muydu onu.. taktım buna gerçekten. kafam almadı.
ikinizde kalın biriniz olmaz mı dedi. ne iş bu ya. biri bana bunu açıklasın.
lütfen. düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden. neden 2 siyle. . biriyle değil.
adamlardan birride evliymiş. tövbe yarabbim. kötü şeyler geliyor aklıma .
haklısın. arkadaşım. çünkü gerçekten burnuma kötü kokular geliyor..çünkü bu olay ,ne akla ne mantığa sığıyor.Biz cok kötü niyetliyiz arkadasim; neden sadece biriyle ayni odada yatmadi? Cünkü o zaman kötü düsünülebilirdi; "iki kisi yalniz ne yapar odada?!" seklinde... Hani saf temiz düsününce 3kisi ne yapilabilirki?! Eskiden grup mrup mu gelirdi insanlarin aklina?! Tabii bu adamcagiz da esini cok saf görüyor ya; esinin aklina böyle birsey gelebilecegini hic düsünmemistir!
Tabii ben de yedim!!!
Arkadasimiz nisanliyken daha yüzügü cikarip adamin yüzüne firlatmaliydi bence; 3ü yemek yemeye gitmisler ya ve yaninda götürmek istememis nisanlisini...ne demek bu yaaa; olabilir mi böyle birsey?! Ne hakla?! Ne sebeple?!
Zaten buradan belli olayda, bu 3lü iliskide bir tuhaflik oldugu!
Bunlarin olmasi zaten düsüncelerimizi "fesatlastiriyor"!!!
haklısın. arkadaşım. çünkü gerçekten burnuma kötü kokular geliyor..çünkü bu olay ,ne akla ne mantığa sığıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?