12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

Canım benim anladığım adamların ikisinin zaten aynı odada kaldığı kısda korkunca kapıma biri geldi deyince bunuda yanlarına alıorlar.Töbe töbe.Valla arkadaş yerden göğe haklı. Ben olsam o kısı arar bide yüzüne söylerdim ne hissediyorsam.

okudukça hayretler içinde kaldım doğrusu büyük konuşmak istemiyoeum onun için tek cümleyle söyleyeceğim fikrimi

bir insanın fikri neyse zikride odur canım onun için iyi düşün derim ben

yani. adamlardan biride dememişki ben yalnız yatacağım..garip valla.

Kapısı çalınınca tek erkekle kendini güvende hissedememiş demekki 2 erkeğin daha iyi koruyacağını düşünmüş akıllı kadın. Bir elin nesi var iki elin sesi var.

bir erkek karısına nası el kaldırabılıyor nasıl bunu kadın kabul edıp sevıyorum dıyebılıyor
suan ayrılsanız etraftan dedıkodu olur dusuncesı ıle evlılıgınız devam mı ettıreceksınız
12 gunluk gelınken dayak atıp kıtlıyorsa ve sıze saygı duymayıp gerızekalı dıye o bayana bahsedıyorsa bu adamal evlı kalmayı bır kere daha dusunmek gerek
nasıl sevgı bu kı sevdıgını kucuk dusuurup canını acıtıyor
sız 12 gunluk evlıyken bu dayagı yemıssınız
12 senelık evlıyken dusunemmıyorum bu ılk olmayacak
sızı dahada ço dövecek bunları dusunun bence daha uzatmadan ayrılın dayaga kesınlıkle tahammulum yok

valla sen bu adamdan daha çok dayak yersin,yol yakınken kurtul,!! kaba birine benziyo,üstelik bana o kıza sana verdiği değerden daha fazla değer veriyormuş gibi geldi,zaten yaptıklarıda normal değil!
ben olsm çoktan yol vermiştim bunca şeyden sonra birde o kıza senin hakkında gerizekalı diyo,kızın içi rahatlamıştır artık...

Son düzenleme:

Kesinlikle katiliyorum arkadasima; rezaletin son perdesi!!!
Bana kalirsa tabii gercekten korkulacak bir durum olup olmadigi, gercekten polisin gelip gelmedigi de mechul ya neyse... Ayrica bunu konu sahibi arkadasimiz nerden ögrenmis onu da merak ettim; yani esi gelip kendisi mi söylemis ayni odada kaldiklarini, polisin vs. geldigini? Bu da bir tuhaf ya neyse... Tamam, simdi tekrar okudum; kendileri söylemisler! Hey Allah`im ya, bunlarin hepsi dayaklik...kimseye yakistirmam dayagi, ama bunlar haketmisler yani!
Kimseni günahin almak istemem, ama bana göre korku morku senaryo; kurulan 3lü bir komplo ve birlikte gecirilen igrenc saatler...
Yani bence tabii...
Söylenecek daha da fazla bir sey yok aslinda; karar verecek olan sensin...
Hersey apacik ortada; senin icin neyin dogru olacagina inaniyorsan öyle karar ver arkadasim...hakkinizda hayirlisi...

Son düzenleme:
madem bukadar doĞal bıŞey gÜnÜn bırınde bende aynını yaptıĞımda ŞaŞırma gerızekalı dıyceksın

çok şaşırdım, dondum kaldım...
ne diyeceğimi bilmiyorum... nolduğunu merak ediyorum,
gelince yazar mısınız neler olup bitti, tepkileri falan?

kocaa otelde korkunca el pençe divan nezaket abidesi eşiniz kızı kanatları altına alıyor
duruma karşı çıkınca o kanatlar ambiyane tabirle size sopa oluyor
diyecek söz bulamıyorum çok taze bir evliliğiniz var gelişmeleri takip etmeyi tercih edeceğim ancak

Biz cok kötü niyetliyiz arkadasim; neden sadece biriyle ayni odada yatmadi? Cünkü o zaman kötü düsünülebilirdi; "iki kisi yalniz ne yapar odada?!" seklinde... Hani saf temiz düsününce 3kisi ne yapilabilirki?! Eskiden grup mrup mu gelirdi insanlarin aklina?! Tabii bu adamcagiz da esini cok saf görüyor ya; esinin aklina böyle birsey gelebilecegini hic düsünmemistir!
Tabii ben de yedim!!!
Arkadasimiz nisanliyken daha yüzügü cikarip adamin yüzüne firlatmaliydi bence; 3ü yemek yemeye gitmisler ya ve yaninda götürmek istememis nisanlisini...ne demek bu yaaa; olabilir mi böyle birsey?! Ne hakla?! Ne sebeple?!
Zaten buradan belli olayda, bu 3lü iliskide bir tuhaflik oldugu!
Bunlarin olmasi zaten düsüncelerimizi "fesatlastiriyor"!!!

haklısın. arkadaşım. çünkü gerçekten burnuma kötü kokular geliyor..çünkü bu olay ,ne akla ne mantığa sığıyor.

hatasını anlamazsa böyle devam ederse boşan gitsin çekilirmi bu bee

roman gbi güzelim yaaa,pes diyorum.iyi valla deseydin bende 2 iş ark.ımla aynı odada kalabilrim sen yokken korkarım bende.:mymeka:
ALLahın cezası özrü kabahatinden büyük.kötükedihüso
süründür tatlım iyice sonrasına bakarsın..

haklısın. arkadaşım. çünkü gerçekten burnuma kötü kokular geliyor..çünkü bu olay ,ne akla ne mantığa sığıyor.

Cok fesat düsündügümüzü sanmiyorum acikcasi; cünkü dedigin gibi mantigin alabilecegi bir durum degil yasanan arkadasim...ve bunu sen Isvecte ben ise Almanyada yasamamiza ragmen düsünüyoruz! (hani burada bazi seyler daha normal, daha olagan görünüyor ya; ama biz böyle bir ortamda yasamamiza ragmen yapilan seyi normal olarak karsilayamiyoruz!)

Son düzenleme:
Hiç kusura bakma canım sen bu adamı affedersen daha çok dayaklar yersin gibi geldi bana..

İsmi müslüm ama ... neyse fazlada konuşmak anlamsız... yoksa söylenecek çok söz var!!!!!!!!!

simdi bi de benim anlamadigim olay bu kadin neden sadece muslum e dert yaniyo neden sadece onun pesinde dolaniyo otelde kaldiklarinda bir adam daha yokmuydu? o bu hikayyenin neresinde kaldi ben anlamadim? onun karisi hic mi rahatsiz olmadi kocasinin bi kadinla ayni odada kalmasindan? bu kiz neden gidip o adama oynamiyo da sirf sizin kocaniza oynuyor sizinkinin pesinden gidiyor?
okypete arkadasim 3unun birlikte kalma olayi sadece ama sadece goruntuden ibaret bana kalirsa yani hani sorulursa basbasa kalmadik yanimizda biri daha vardi onun yaninda da bisi yapcak degiliz heralde muhabbeti icin..
grup olayina hic girmiyorum midem kaldirmiyor.

eşin o kıza senden daha çok değer vermişş yazık...
boşanın demıorum ama ona anasından emdiği sutu burnundan getirin..hemen affetmeyin bi sure asla konuşmayınn vs vs...

insan ayrımı yapmam ama bir trakyalı ile bir doğulunun evlenmesine hatta sevgili olmasına bile karşıyım..
tamamen zıt iki kültür ırk...ben de trakyalıyım ve hiç anlamıyorum trakyalı bayanların böyle evlilikler yapmasını..hata baştan yapılmış şimdi çooook dövünürsünüz...yanlış anlaşılmasın insan ayrımı yapmam ama kültür farkı olan ilişkileri tasvip etmiyorum ve doğu ve trakya tamamen zıt iki kültür dolayısıyla çok karşıyım böyle bir brlikteliğe...aşk bile engeleyemez iki kültürün arasındaki çatışmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…