12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

cok enteresan bı kızmış gercekten odada tek olmaktan korkuyo elalemın ıkı erkegıyle kalamaktan çekınmıyo çivisi çıkmıs dunyanın valla,kız madem duyulmasından utanmıs yatmasaymıs aynı odada,esıne soylıcek bı söz bulamadım valla kız guzelmıs cırkınmıs bununda bı onemı yok senın kocanın ahlakı nasıl onemlı olanda o.hayat gecırıcek yada gecırmeyecek olan sensın bızım fıkır vermemızle olucak ıs degıl arkadasım bu ama bence aynı odada yatan uc kısınınde mezhebi oldukca genişmiş..

her insan hata yapar. kimse dört dörtlük değildir. önemli olan aynı hatayı tekrarlamamak
bunu başarabilen insan saysı da ne yazıkki oldukça az.
yani eğer affedeceksen de canım konuşmaya çalışan uğraşan taraf sen olma.
bırak o uğraşsın ve bu yaptığının çok yalnış olduğunun arkına varsın.

müsade ederseniz imzamı atıyorum kırmızı yere alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evet neden sen konuşuyosunki daha ona kendini savunma şansı veriyosun akşam geldiğinde yüzüne bile bakma sen sorarsan oda cevap bulacaktır tabi....

her insan hata yapar ama her hata affedilmez :1closedeyes:

yuhhhhhh yani ! kusura bakma ama cnm sana bi kaşar için dayak atmış ! hemde 12 13günlük evlisiniz.. şimdi bunu yapan ohoooo ilerde neler neler yapar... ben olsam ömrümü çürütmeden bırakırım defolsun gitsin o kim yaaa bi de odaya kapamış ne zanediyo seni ? çocuğun da yok belanı mı arıyosun cnm.. iyi düşün taşın sevgi karın doyurmuyo o da bi yere kadar emin ol

sevgiler. . .

12 günlük evliyken bunu yaşaman üzücü ama yeni evlilik zamanında hiç alakasız konulardan kavga çıkabiliyor.bekarlıkta evliliğe geçince insan sudan çıkmış balığa dönüyor.onun için hemen boşanmayı düşünme,aynı zaman affetmeyi de düşünme..şimdilik konuyu bir daha açma zamana bırak,onu umursamaz davran hiç bir konuda kıskançlığını belli etme,sen onu umursamadıkça o da sana daha çok yoğunlaşır..erkek milletine yüz vermeye gelmez,aynı yolda devam eder.sevdiğin için boşanma diyorum ama eğer ki sevgi olmasaydı direk kapıya koy derdim..bunuda söylemeden geçemicem..

valla eşinizin dediklerine inanıyorsanız şaşırırım size

iki erkekle aynı odada ne işi var bu utanmaz kadının ve neden gizli kalmasını istiyolar üçü birden

otel odasında ne olacak güvenli de bir otelmiş polis de gelmiş ee daha ne?

korktuğu da yalan eşinizin size anlattıkları da yalan bence biraz gözünüzü açın yemeğe bile götürmemiş beraber sizi ne yani birdenbire gece kız korktu bunlar iki herif odada kaldılar öyle mi kargalar bile güler buna

bunları yapan kişiyle evliliğinizi sürdürürseniz olacakları biraz düşünün bence kimbilir daha neler diyecek bu adam size bilmem anlatabildim mi?

ya bazen düşünüyorum ben mi çok fesatım yoksa başkaları mı çok saf?

büyük konuşmak istemiyorum hayatta insanın başına neler gelebiliyor ama bana bunları yapacak adama dünyayı dar ederdim o anda silerdim herhalde hiç tahammülüm affedici tutumum yoktur böylelerine. kendi pisliğinde boğulsun derdim.

bu olaylardan sonra sevgiden, aşktan, saygıdan bahsetmek zaten bana göre değil

12 gunluk evlılık hakaret dayak ne ararsan var bu evlılıgın sonu bellı bugun olmazsa yarın biter :dilcikar:
bosa bosa bosa :dilcikar:

Burada artık ne yapayım durumu yok. Şiddet ve hakarete karşı ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı.
Bir kere başladı mı arkası gelir. Ondan kurtulmaya bak.
Sadece sen seviyorsun ( dayak yiyip bir de seviyorum diyenleri de hiç anlamıyacağım ya) karşılıksız sevgi nereye kadar.

kızlar bunu evliyken yapmamış,nişanlıyken yapmış.belkide gerçekten kötü bir durum yoktur,niye evliler arkadaşlık edemezlermi,sonuçta iş yerinde samimiyet oluyor.gerçekten korkmuş olamazmı kadın?aynı odada kaldı diye illa birşeymi yapmaları lazım.tamam sinir bozucu bir durum ama yinede önyargılı olmayalım...lmaz:dayak olayıda çok yanlış ama belki hatasını anlar çok pişman olur bir daha yapmaz,sonuçta yuva yıkmak kolay,acele çocuk yapmadan bir şans daha verebilir bence..

Valla yaptığı yerden göğe kadar yanlış,kızın kapısının önünde nöbet tutsaydı madem, kendi nişanlısı korktu diye 2 erkekle sabahlasaydı bişi yapmasaydı daha duyar duymaz atmıştı nişanı paşam.Ama kız sindiremeyince olay oluyor dövüyor. Bence bi şans daha verilmeli bi kere daha denenmeli ama bu olay unutulmamalı.Evlilik kutsal olduğu için bi şansı daha hak ediyor. Ama benim tavsiyem her zaman eşine karşı bi sınırının olması sonsuz sevgiyi hak etmediği çok açık. Ne olur ne olmaz diye düşün ve emin olana kadar dene. Ve her zaman hak verdiğim bi sözü burda yazmak istiyorum. Milletinden almayan ılletinden alır.(ıstisnalar hariç)

ya arkadaşlar tekrar yazayım dedim,bu kız neden 2 adamla aynı,odada yattı.
yani neden biriyle değil. ikisiyle. yani biri koruyamıyor muydu onu.. taktım buna gerçekten. kafam almadı.
ikinizde kalın biriniz olmaz mı dedi. ne iş bu ya. biri bana bunu açıklasın.
lütfen. düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden. neden 2 siyle. . biriyle değil.
adamlardan birride evliymiş. tövbe yarabbim. kötü şeyler geliyor aklıma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…