..benim nacizane fikrim hemen annenin evine git ve yalvar yakar olana kadarda dönme ..evlilik bu kadar kolay bitmez ..QUOTE]
tekme yumruk yenilmiş bir dayak var ortada bu kolay mı oluyor şimdi valla şahsen 10 yıldır beraberim 5 yıldır evliyim 8 aylık oğlum var aynı dayağı ben yiyeyim anında biter o kadar basit bi mevzu mu ya dayak bu hayvan bile dövülmez ne öğrencilerime ne kendimden küçüklere çocuklara el kaldırdım şu ana kadar kendime el kaldırıldığında da asla affetmem asla asla asla...............
evet aslında düşündümde dogru söylüyosun ama ne bilim çok seviyorum diyorya ondan bırak git evine diyemedim işte ..
cok enteresan bı kızmış gercekten odada tek olmaktan korkuyo elalemın ıkı erkegıyle kalamaktan çekınmıyo çivisi çıkmıs dunyanın valla,kız madem duyulmasından utanmıs yatmasaymıs aynı odada,esıne soylıcek bı söz bulamadım valla kız guzelmıs cırkınmıs bununda bı onemı yok senın kocanın ahlakı nasıl onemlı olanda o.hayat gecırıcek yada gecırmeyecek olan sensın bızım fıkır vermemızle olucak ıs degıl arkadasım bu ama bence aynı odada yatan uc kısınınde mezhebi oldukca genişmiş..
her insan hata yapar. kimse dört dörtlük değildir. önemli olan aynı hatayı tekrarlamamak
bunu başarabilen insan saysı da ne yazıkki oldukça az.
yani eğer affedeceksen de canım konuşmaya çalışan uğraşan taraf sen olma.
bırak o uğraşsın ve bu yaptığının çok yalnış olduğunun arkına varsın.
evet aslında düşündümde dogru söylüyosun ama ne bilim çok seviyorum diyorya ondan bırak git evine diyemedim işte ..
tabi canım insan söz konusu başkasının yuvası olunca boşan demek zor vebal bi nevi ama o şekilde dövüp odaya kilitlemesi falan az buz bişey değil bana iç açıcı gelmedi o yüzden tabi konu sahibi arkadaşa kalmış düşünüp karar vermek ama yenilir yutulur bişey değil eşinde baya psikopatlık potansiyeli var gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?