gülsüm ya. ne kadar iyi niyetlisin. nasıl affedilir. empati yap. nişanlın elin kızıyla sırf korktu diye bir otel odasında sabaha kadar kalacak...
.sende bir şey yapmamıştır diyeceksin.olacak şeymi sence....
eskiden aralarında bişey olmadıgına muslumun ona o gözle bakmadıgına 100 de 100 inanıyordum ama artık o kızı mudafaları ve onun için beni dövmesi bende artık inanmıyorum..ayrılmak diyorsunuz bende bilinçli biriyim evlenmeden önce olsa bende böyle bi olayda ayrıl die yorum yapardım ama evlenince öyle kolay değil.ailem iyi düşündünmü die 100 kere sordu evet dedim dogru kişi dedim aynı işyerinde çalısıyoruz ve daha 24 yasındayım .işte sorun olacak ailemde bende üzülücem cünkü tam sevgim bitmiş değil ve bu yaşımda dul kalıcam .. beni bunlarda düşündürüyor
eşinin seni dövmesi çok kötü tabi.
hatta başka bie kadınla aynı odada kalmasıda ondan çok aşağı kalır değil.
ama seninde yaptıkların çok tutarlı değil.
evlenmeden önce olan bi olaymış bu ve sana anlatmış eşin.tasvip edersin veya etmessin o ayrı konu ama belliki affetmişsin ikna olmuşsunki evlenmişsin.
kızla ilgili başka sorunlar yaşaman eşinle aynı odada sabahladığını üçüncü kişilere anlatmanı gerektirmez.
bu şekilde aşağılamaya çalıştığın belki o kız ama eşinide insanların gözünde kötü duruma düşürdün.
erkek arkadaşıyla odasına kız atan adam konumuna düşmüş eşin.
o gece odada neler yaşandı bilinmez.bi odadakiler bilir bide Allah.
kız öyle veya böyle belkide hakketn korktuğundan böyle saçma bişey yapmış(aynı odada sabahlamayı tasvip etmiyorum.)gerçekten bişey olmamışsa peki ne olacak?üzerinden bu kadar zaman geçmiş bir olayı bir başkasına anlatarak kızın ve eşinin zan altında kalacağnı düşünemiyormusun?
eğer o gece o odada bişeyler yaşandığına inanıyorsan böyle rezil bi geceyi kabul eden adamı neden affedip evlendin?
madem affettin demekki inandın.madem inandın neden bu kadar zaman sonra bu geceyi yine gündeme getirdin.
hem affederim hemde ölene kadar başına kakarımmı demek istedin?
dedimya eşinin yada o kızın yaptığı yanlış.
ama sende mademm affettin her defasında bunu gündeme getirme.
ya unut ve sus,yada ben unutamıyorum de ve ayrıl..
eşinin seni dövmesi çok kötü tabi.
hatta başka bie kadınla aynı odada kalmasıda ondan çok aşağı kalır değil.
ama seninde yaptıkların çok tutarlı değil.
evlenmeden önce olan bi olaymış bu ve sana anlatmış eşin.tasvip edersin veya etmessin o ayrı konu ama belliki affetmişsin ikna olmuşsunki evlenmişsin.
kızla ilgili başka sorunlar yaşaman eşinle aynı odada sabahladığını üçüncü kişilere anlatmanı gerektirmez.
bu şekilde aşağılamaya çalıştığın belki o kız ama eşinide insanların gözünde kötü duruma düşürdün.
erkek arkadaşıyla odasına kız atan adam konumuna düşmüş eşin.
o gece odada neler yaşandı bilinmez.bi odadakiler bilir bide Allah.
kız öyle veya böyle belkide hakketn korktuğundan böyle saçma bişey yapmış(aynı odada sabahlamayı tasvip etmiyorum.)gerçekten bişey olmamışsa peki ne olacak?üzerinden bu kadar zaman geçmiş bir olayı bir başkasına anlatarak kızın ve eşinin zan altında kalacağnı düşünemiyormusun?
eğer o gece o odada bişeyler yaşandığına inanıyorsan böyle rezil bi geceyi kabul eden adamı neden affedip evlendin?
madem affettin demekki inandın.madem inandın neden bu kadar zaman sonra bu geceyi yine gündeme getirdin.
hem affederim hemde ölene kadar başına kakarımmı demek istedin?
dedimya eşinin yada o kızın yaptığı yanlış.
ama sende mademm affettin her defasında bunu gündeme getirme.
ya unut ve sus,yada ben unutamıyorum de ve ayrıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?