12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

gülsüm ya. ne kadar iyi niyetlisin. nasıl affedilir. empati yap. nişanlın elin kızıyla sırf korktu diye bir otel odasında sabaha kadar kalacak...
.sende bir şey yapmamıştır diyeceksin.olacak şeymi sence....

Iyi niyetden falan degil oki...hatta tam tersi ben bu tür konularda cok fesatimdir....

Fakat nisanlilik döneminde sevgi ask daha agir basar, aff edebilir insan belki bir sekilde....güveni sonsuzdur karsindakine.....inanir tatli sözlere, inanmak ister cünkü

Ama dayak konusu cok daha agir bir vaka....bu asla aff edilmez...lmaz:

O yüzden otel odasi olayini bir kenara at....elin kadini yüzünden dayak yemek bana göre daha igrenc bir durum

Kendimi kizin yerine koydum...Ben olsam dedim ne yapardim
3 de kapim caliniyorsa ve korkmussam
1. Biri evli biri nisanli isterse bekar olsunlar bu arkadaslarimin yaninda yatmaktansa
odada sabaha kadar oturur gerekirse uyumam bile yani..telefon elimde birsey olursa yan odadaki arkadaslarimi ararim aralarinda yatmam..
2.Otel saglam bir otelse sabaha kadar gorevliler vardir..polis falanda karismis olaya gorevlilerin biri o kolidorda nobet yapar..cunku devamli musterileri..
Insan resturant bolumunde oturur sabahlarda yine iki erkegin arasinda yatmaz...
yuhh yani

12 günlük taze evli bir çiftin bunları yaşaması hiç hoş değil.

bence iyice düşünüp kendi kararınızı verin.

eşinin seni dövmesi çok kötü tabi.
hatta başka bie kadınla aynı odada kalmasıda ondan çok aşağı kalır değil.
ama seninde yaptıkların çok tutarlı değil.
evlenmeden önce olan bi olaymış bu ve sana anlatmış eşin.tasvip edersin veya etmessin o ayrı konu ama belliki affetmişsin ikna olmuşsunki evlenmişsin.
kızla ilgili başka sorunlar yaşaman eşinle aynı odada sabahladığını üçüncü kişilere anlatmanı gerektirmez.
bu şekilde aşağılamaya çalıştığın belki o kız ama eşinide insanların gözünde kötü duruma düşürdün.
erkek arkadaşıyla odasına kız atan adam konumuna düşmüş eşin.
o gece odada neler yaşandı bilinmez.bi odadakiler bilir bide Allah.
kız öyle veya böyle belkide hakketn korktuğundan böyle saçma bişey yapmış(aynı odada sabahlamayı tasvip etmiyorum.)gerçekten bişey olmamışsa peki ne olacak?üzerinden bu kadar zaman geçmiş bir olayı bir başkasına anlatarak kızın ve eşinin zan altında kalacağnı düşünemiyormusun?
eğer o gece o odada bişeyler yaşandığına inanıyorsan böyle rezil bi geceyi kabul eden adamı neden affedip evlendin?
madem affettin demekki inandın.madem inandın neden bu kadar zaman sonra bu geceyi yine gündeme getirdin.
hem affederim hemde ölene kadar başına kakarımmı demek istedin?
dedimya eşinin yada o kızın yaptığı yanlış.
ama sende mademm affettin her defasında bunu gündeme getirme.
ya unut ve sus,yada ben unutamıyorum de ve ayrıl..

Canım evet, daha 24 yaşındasın yolunda çok başındasın, dul kalman önemli değil inan böyle devam ederse sonu kaçınılmaz zaten daha çok yara alırsın.. Ayrıca ailem 100 kere emin misin diye sordu demişsin bütün bunların üstüne birde aile'nin tepkisinden yada güvenlerini sarcağından mı korkuyorsun ? inan sonradan öğrenmeleri daha kötü bir his uyandırır onlarda.. Bence boşan ve yeni bir sayfa aç hayata tutunmanın yollarını ara sen güçlüsün ve öyle bi adama ihtiyacın yok..:teselli:

aynen katılıyorum... birde 3. cünüzde aynı işyerindesiniz.. bu olay hepinizi mahveder..

yanlış anlamadıysam ,siz nişanlıyken olmuş bu olay...
ve şuan çok çok yeni evlisiniz...
keşke şimdi boşanmayı düşüneceğinize,
nişanlıyken bu olay olduğunda ayrılmayı düşünseydiniz...
olay hiç hoş değil ama o kızın normal olmadığı kesin,
aklı başında hiçbir bayan,iş arkadaşı bile olsa
gece yarısı 2 erkeğin odasında kalmaz,
madem otel,otelin güvenliği kapıda beklemeli,yine de kimseyi almamalıydı içeri...
içeri giren erkeklerin de sanırım bu olay,
bahaneleri olmuş,ikisi birden kalmış,tabi düşünceleri ne??
o gece neler yaşandı bunu onlardan başka kimse bilemez.....ay ne tuhaf ya,
peki bu kız onlara nasıl güvenmiş,gerçekten inanılır gibi değil...
o kızın telefonda sizi eşinize şikayet etmesi,(olayı herkese anlattığınız için,)
ve eşinizin sergilediği tavır birkere vereceğiniz kararda en etkili olması gereken durumdur bana göre...
siz o olaydan sonra demek ki konuştunuz anlaştınız,
ve siz affettiniz ,peki şimdi neden tekrar boşanmak istiyorum diye
konu açtınız?Yeni bir olay daha mı oldu?
yoksa düşündünüz ve kendinize yapılan haksızlığın
yeni mi farkına vardınız???
inanın çok tuhaf bir olay ve sorduğum soruların cevabını
merakla beklyorum...

burada aynı odada kalmadan felan daha önemli olan iki şey var bence biri eşinin sen git biz yemeğe gideceğiz demesi ve seni insanların yanında hiçe sayması diğeri ise tabi ki dayak
her ikisinin de özrü ve affı olmaz bence dul kalmak dünyanın sonu değil canım eşinden sürekli dayak yiyeceğine sana asla saygı göstermeyen bir adamla evli kalacağına dul kal daha iyi daha 24 yaşındasın yeni bir yuva kurarsın ama sürekli dayak ve hiçe sayılmayla geçireceğin ömrün telafısı olur mu sen karar ver

saçmasapan bir kızkançlık yapmışsın. sonuçta sadece eşinle beraber yatmamış ya ulu orta yerlerde anlatmanda tuhaf olmuş. eşine sorabilirdin detaylı bir şekilde. ya hem evlendik hem evlenmedik diyorsun. anlamadım ben bu işi. evlenmeden önceki bir olaysa neden evlendim bu adamla madem güvenin yoktu. evlendiniz neden o otelde kalıyor. yeni evlenen birisi asla başkasına bakmaz. belkide gerçekten arkadaşını kardeşi gibi görüyor olamazmı. yersiz kıskançlıklarla evliliğiniz devam etmez.

12 GÜNLÜK EVLİLİLİK....
dayak....
aldatma sayıyorum ben bunu kusura bakmayın....
o kızlada o ikş adamın masumca kardeş kardeş yattıklarına innamıyorum....

iki yabnacı erkekle aynı odada yatan birini nasıl savunabilir aklım almıyor sen yapsan senden hafifi olmazdı değilmi... herhalde o zaman namusunu temizlemek için seni vururdu...
bence sevgi mevgi bir yere kadar hiç arakana bile bakma ilerde daha fazla pişman olursun....

Şimdi ben o yasemin denen kızın yerine koydum kendimi.....
ışgüzar arkadaş buna telefon açıpda hımm otelde beraber mi kaldınız falan demiş ya.....
Eğer ben o yaseminin yerinde olsam eşinize sizi şikayet edeceğime kendimden eminsem tabi eşinizini asıl bir güzel haşlardım.Varsayalım eşinizin anlattığı herşey doğru bence o yaseminin tavrı size değil asıl eşinize olmalıydı diye düşünüyorum.Haksızmıyım???
E bu durumda ister istemez yaseminin de kendinden pek emin olmadığı ortaya çıkıyor gibi geldi bana
Birde üstüne dayak.....Ne diyim arkadaşım.....

o kızın o odada kaldığını sana söyleyen senin iş arkadaşın değilmiydi kusura bakma ama o da iyi bir arkadaş değilmiş.ben senin yerinde olsaydım kimseyle konuşmadan doğru kıza gider ne kadar rahat olduğunu iki erkekle aynı odada nasıl kaldığını sorardım.kırk yıllık tanıdığımda olsa otelde aynı odada kalmayı bırak aynı zamanda aynı yerde bile kalmam milletin ağzı torba değilki büzesin.valla iyi cesaret kızdaki.
sende üstüne dayak yiyorsun dayak olmasa bile bu konuda tavrını koymanı tavsiye ederim sana.daha yeni evlisin ve yaşadığın duruma bak.hayret yani şaşıyorum bu erkek ve kadın milletinin böylesine.

ıs ıcın mersınden edırneye kadar gelmeye korkmayan
ama sırketının tahsıs ettıgı otel odasında korktugu ıddıasıyla ıkı erkekle aynı odada kalan bır kadın ıcın
evlılıgının ılk gunlerınde tepkı veren esıne hemde sevdıgı !!! esıne dayak atmak

ben bu ılıskıde esının senı sevdıgını dusunmuyorum
seven ınsan esının gonlune suphe dusurmez
suphe dusmusse temızlemek ıcın caba sarfeder
ve bunların hepsını de tatlı dıl guler yuzle yapar

ama kalkıp bılmem kım ıcın once ısyerınde sonra evde olay cıkartıp uzerıne de dayak gelıyorsa bu ılıskı basından sorunludur bana gore
kararı kendın vereceksın ama umarım bu yasadıklarını kendı ıcınde sındırmeyeceksın

Konuyu okurken çok şaşırdım. Evli olmadığım için belki anlayamam ama, nişanlıyken affetmemeliydin diyebilirim.

2 erkek 1 kadın(iş arkadaşı da olsa) aynı oda da kalacaklar ve sen bunu affedeceksin. Hatayı bir kere başta yapmışsın sevgili konu sahibi. Ne işi var o kızın otel odalarında kocanla ve arkadaşıyla aynı odada. Aradan zaman geçmiş evlenmişsiniz sen şimdi bunu gündeme getiriyorsun tekrar. Resmen kocanın dedikodusunu yapıyorsun. Hesabını ya o zaman soracaktın yada şimdi susacaksın.

Bu heriften sana yar olmaaaaz.lmaz:

Aynen katılıyorum görüşlerine arkadaşımm
dayak konusunu kesinlikle tasvip etmiyorum bunu belirteyim yalnız arkadaşımız da hatalı bunu da görmek gerek
Bide madem güvenmiyosun bu adama dul kalmak falan korkutmamalı seni bu ikilemi de anlamıyorum....
herkes günahkar deyip espriyle bitireyim taşlanmadan

erkek milleti hiç bir fırsatı kaçırmaz,demekki kız da o yolun yolcusuymuş ki, erkeklerde bulmuşken bi fantezi yapalım demişler.Fırsatı değerlendirmişler.
o kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…