12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

ya valla insan sevdiğini mi koruru iki kat eli mi korur.söz konusu olan karşı cins bir de.heleki o kız için sizi dövmüş.durum ortada ben kabullenemezdim.hakaret edecek üstüne bir de beni dövecek.siz eşinizin sizi gerçekten sevdiğine emin misiniz.* öyle anlatmışınız ki sanki yasemin karısı siz sevgilisi.pes nedeyim.

sen o müslümün şampuanına bas bakalım çaktırmadan tüy dökücü kremi!
sonrada geç karşısına izle!
hey Allahım yaa 12 günlük evlilik daha çiçeği burnunda denir size.. kalkmış birde üstünden kapıyı kilitlemiş...
çok seviyomuşta zırtta pırt geç bacım bunları geeeeeeççççççç....
12 gün 12 yıl anlamam ben adam bi kere el kaldırmışsa (hemde bi aşifte için) bunun gerisi gelir...
ama ben buraya kalıbımı basarım!
bu olay burada kalır!
yazılarından anladım ki sende ne onu terkedecek cesaret var nede hakkını savunacak karakter...
e ne diyim ben..
içini döktün açıldın..
ne desek kar etmez...

Kesinlikle katılıyorum..!!
Zaten konu sahibide ortalıkta yok..

ben kız için endişelkeniyorum açıkçası başına daha kötü bişey gelmemiştir umarım .dövüp üzerie kapıyı kilitleyip orda tutmnuyordur umarım .

canım yapma ya bu nasıl bır sevgı daha 1 aylık gelın olmadan dayak yemıssın hemde bır kız yuzunden bunu sındırmem tabıkı cok zor ama sen sımdı bu olayı sıneye gecersen ılerde daha cok buyuk olaylar yasarsın emınım benım gıbı boyle dusunen bır ok arkadas vardır

:roflol:şampuana tüğ dökücü krem olayını tuttum ben,bunun karınca yumurtası yağı alternatifide var tabi:)Artık o anda eline ne geçerse.

Ama şaka bir yana bu durum kabullenip hazmedebileceğin sıradan bir şey olmasın.Çok ciddi bir problem kaldı ki bu nahoş durumu evliliğinin ilk günlerinde yaşıyorsun.Kendine bunu yapma bence.Bir kez başladıysa emin ol ki devamı gelecektir.Evlilikler kolay kurulmuyor ama karşındaki insan başka bir kız için sana bu çirkinlikleri yaşatabiliyorsa ileride ailesi ya da bambaşka bir durum sözkonusu olduğunda çok daha ileri gidecektir,şiddetin ilerisi emin ol daha büyük bir şiddet olacaktır.Annenle bu durumu paylaşmalısın bence.Eşler arasındaki herşey anlatılmaz belki ama bu durum başka.Şiddet,saygısızlık,aşağılama vs bildiklerimiz.Kendi hayatınla ilgili çok iyi düşünmelisin.Bundan sonra seni nelerin beklediğini tahmin etmelisin.Arkadaşlar çok güzel yazmışlar kulak arkası etme derim.Umarım en kısa sürede bu durumu atlatırsın.

eşin seni çok ii tanımış..ne yaparsam yapıyım bu beni bırakmaz..ona görede davranıyor..eşiniz sizden cesaret alıyo..12 günlük evlilikte başka bir kadın yüzünden karısını dövücek adam çok nadirdir..dövenlerin eşleride sizin gibi kendine güveni olmayan bayanlardır..geçmiş olsun siz bu kadar toleranslı oldukça daha kötü günler sizi bekliyor maalesef.lmaz:.

valla maşallah dayak yiyip odaya hapsedildikten sonra gelip burda ben ne yapayım diyorsanız pes. bırakın gitsin yaseminine. böyle adam yarın öbür gün daha neler yapmaz. biraz gururlu akıllı olun ya .

Kız madem odalarında yattı bunu neden söylüyorlar ben onu anlamış değilim. Bu olay nasıl patlak verdi. İnsan odama aldım demeye utanır. Bide gayet normalmiş gibi kendileri söylüyor. Ayrıca kız utanmazın teki siz saatlerce kavga etmişsiniz oda duymuş ama gitmemiş ikinizin kavgasında merak ettiği şeyler olmuş demekki yanınızda kalıp seyretmeyi tercih etmiş. Kendimi düşünüyorum da iki nişanlı kavga edecek bende yanlarında durucam hemde kavga sebebi benken. Bu işte başka şeyler var. Bu ne korkusu ona da hayret bende erkek iş arkadaşlarımla ücra şehirlere seyahate gidiyorum odaya girmek nerde ben otobüste yan yana oturmaya bile çekiniyorum. Hemde nişanlı bu adam... Kıza da hayret yani ne mezhebi geniş bir kızmış böyle. Tüm bunlar olcak bitcek birde eşim gelip beni böyle biri için dövecek çok afedersiniz *ulan* insan adamlığından utanır be!!! ben kızı odama aldım diye pişmanlıkla boyun bükeceğine, senin suratına bakmaya utanacağına birde grurla o kızın(!) namus bekciliğini yapıyor. Bence o kızla mutluluklar dile baksana yemek fasıllarında bile o kızı tercih etmesi herşeyi açık ediyor, belli ki bu kız bunları iyi eylendiriyor!!! Ya sizi kaybetmekten ölesiye korkutup adam edin yada bu adam olmaz böyle devam eder diyorsanız bırakın anneniz alsın sizi o da kendi seviyesindeki iki adamla aynı odada grurula yatan kız müsveddesiyle mutlu mutlu yaşasın..

Sizi bir başka kız için dövüyor
Siz hala ne yapabilirim diye düşünüyorsunuz..
Kapıyı çarpıp çıkıp gitmek varken..
Bir erkek sevdiği(!) kadını başka bir kadın yüzünden dövmeye kalkışıyorsa
Aralarında birşey var demektir...

esim muhendis diye ayrica belirtme geregi duymussunuz ama esiniz muh olmus ama adam olamamis kusura bakmayin....hadi diyelim gercekten 3 u bir odada kardesce yattilar, bunu insan gelip te karısına soylemez...ayrica sizi dovmesi de cabasi..

çok enterasan valla :1shok:kaldım
siz hala nasıl sevdiğinizi sölüyosunuz ilk dul kalan siz misiniz yaaa
eğer bu olay arkadaşınız tlf kıza söylemiş ya iş güzar diyosunuz demekki artık bazı kişiler öğrendi böle kalmadı yani lmaz:
bence bırakın gitsin dul kalmanız boynuzlu olmanızdan iyidir
üzgünüm ama bu böyle :sinifsinif:
daha fazla taviz vermeyin dövüp odaya kitleyen insan daha neler yapar kaydirigubbakcemile
ki ben korkuyorum kaç gündür sesiniz soluğunuz çıkmıyor
hayırlısı olsun...

vah vah vah
başka bir kadınla aynı odada kalıyor sen kadına kızıyorsun
affediyorsun
sen aynısını yapsan o ne yapardı affedermiydi seni
hadi onu geçtik sen kıza birşeyler dedin diye seni dövdüüü
sen onu dövebilirmiydin
hadi dövseydin o seni affedermiydi

Arkadasim sen bastan hata yapmissin..
Adamla Nisanlisin beyfendi gidiyor baska kizi odasina aliyor, ne biliyosun ne yapmadiklarini.. Hem bu gelmis gecmis bir olay..

Sen o zaman hemen Parmagindan cikaracaktin yuzugunu vericektin onun eline..
Hadi bakalim sen yoluna, ben yoluma..

Benimde esim biz nisanli iken, arkadaslari ile 11 gun gittiler Antalyaya.. Ama kesinlikle bana bir yanlisi olmadi buna eminim.. Cunku inaniyorum ona..Onun yanindaki bir arkadaslari Rus bir kizla 1 2 geceyi gecirmisler hemde nisanli o da..

Esim ve diger arkadasi cok ayiplamislar ve banada soylemisti zaten ordayken telde..
insan bir anlik nefsine uymamali... Allahtan korkan bunu yapmaz..

Bende Doguluyum, kürdüm arkadasim bunun mezheple,Irkla alakasi yok ki.
Erkek de karakter olsun yeter ki... Allah korkusu olsun...

Ama ben senin yerinde olsaydim NiSANLI iKEN bu isi bitirmistim... Hemde bunca seyler yasamissin o kiz icin.. Cok sevmissin demek ki, hep ustunu ortmussun sen..

ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

Bir an evvel bu heriften boşan..Ondan da onun gibi arkadaşlarından da uzak dur....Ne affetmesi yaaa....klava:

Kız korkmuş ta 2 erkek 1 kız kalmışlar odada..lafa bak hizaya gel......

Gurup seks mi yapmışlar..Aklıma böyle iğrenç şeyler geliyor malesef....laelaelaelaelae:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…