12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

sen ne kadar ayrılmak istemesende kesinlikle ayrılmalısınn boşwerr şimdi dayak herzaman dayak o kız herzaman aranızda olabilirr belki eşinin onunla ilişkiside olabilir en başından dönmek ikiniz içinde en hayırlısı olacak bencee

Ben anlamiyorum bu erkekleri ??

KIZ istemis belli, hadi o geliyor odaya siz niye aliyosunuz .. Kusura bakma git odana yakismaz bizim yanimizda kalman desinler.. Hadi o utanmaz geliyor, siz de mi utanmiyor musunz erkek olarak ??

Ayni ASK- I MEMNU dizisi gibi..
Bihter Behlul`u bastan cikariyor, cocuk kactikca o kovaliyor. Hadi kadin sana yanasiyor, gelmek istiyor, bari birinizden biriniz OLMAZ ! DUR! deyin..
Sonra ne oluyor boyle mide bulandirici seyler izlemek zorunda kaliyoruz..

Bu dizi film de zaten cok ayri bir olay, nefret ediyorum izlerken bile !!!!!!

hata sende canım nişanlıyken affetmişsin olay tekrarlanmamış ama sen olayı affetmiş olmana rahmen yeniden yeşillendirmişsin.
dayak olayına gelince al karşına konuş topla valizini çık onun hayatından.Anlasın sensizliği. Eğer gitmene müsaade ediyorsa bu evliliğin ilerisi yok bence güzelim.

kadın bide yaptığı terbiyeszliği,konuştuğunuz için kocanızı(!) arıyo öle mi...bu ne rahatlık yaa.ben otel odasında kalmalarını geçtim bu bile beni rahatsız edici bişe...

kusurabakmayında sizinde iş arkadaşnz olan kişilerle yemege gtmenze engel oluyoken tavrınızı neden koymadnz,madem taa o zmndan rahtsz oluyodunz...

cnm pılını pırtını topla git davanı aç evliliğini iptal ettir dayak ya ne demek baska kadın için dur bi düsün aklını basına al

Ayy canım yaa daha çok yeni evleneli 1 ay bile olmamış şu an cicim ayındasınız adam sizi dövmüşş ben en çok buna takıldım
Sebebi ne olursa olsun eşiniz size el kaldırmamalıydı lmaz:
Yaa ben anlamıyorum yaa fitneci kadına da bak hele sizi eşinize şikayet ediyooÇok üzgünüm çoook

Ya işte nişanlıyken sevgilitken geçer diye verilen tavizler böyle başa patlıyor.Erkek de kadında neyse o zamanla değişmiyor şeytanken melek olmuyor.

Allah yardımcın olsun.Dilerim düzelir diyemiycem çünkü bu iş düzelmez.Beni 2 erkekle aynı odada rahatlıkla kalabilebilecek biri için döven adam.Beni haketmiyor.Belli olmaz zamanla sokaktaki köpek niye fazla havlıyor diye de dövebilir

konun hepsini okuyamadım ama anlattığınız kadari ile yorum yapmak isterim
12 günlük bir evlilik ,dayak , şüphe,tartışmalar ...

sence 12 ay sürermi böle ?bence sürmez ipe sapa gelmez bir kız kocamın odasında kalacak?

ben bu konuyu araştırıdğımda duyduğunda kocam gelecek herkesin içinde bana bağracak ?

pardonnnnn bu kız kocanızın neyi acaba roller değiştite sizinmi haberiniz yok....

ben 7 senelik evliyimm sekize girceğiz eşimin odasında öle iş arkadaşı vs.kalamaz zaten oda buna müsade etmez...edersede benim yapacaklarıma dayalı bana bağramaz....

ben bişey anlamadım arkadaşım boşa gitsin derim bu işin sonu baştan belli işte balık kokmuş dövmüş eve kapatmış ohh ne ala yaa

nerde arkadaş yoksa evemi hapsetti insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo allah korusun :sinifsinif:

Bence iyi tanımadan evlenmişsiniz....Y ada eşiniz iyi oyuncuymuş....ben boşanmanız taraftarıyım...çekilmez oyle hayat...pessslmaz:

23 günlük evlilik ve şiddet hemde %100 haklı olduğunuz bir konuda..

sen zaten kalmak istiyorsun belli anneme gidemem bidaha ona vermez demişsin
ben şimdi sana 23 günlük cicim ayında dayak atan bir adamdan hayır gelir mii? ya sen içindeki bu yarayı nasıl kapatırsın affedersen o yüzden bence uzak dur desem kAR eder mi??

canım 12 günlük evlilikte dengesiz bi kızın yuzunden yenen onca laf ve yetmezmiş gibi dayak kusura kalmada ben olsam kolay kolay affetmem ne demek yahu ben 2 yıllık evliyim ve 1 kızım var şu an öle bişey yapsa kapının önu ne korum onu

canım daha 12 günlük evlilikte bunlar yaşanıyorsa eşin sana bu kadar saygısız davranıyorsa ilerisi için korkman gerek..eşinden daha degerli iş arkadaşı bunu hazmetmen bile çok zor..Allah yardımcın olsun canım işin zor...daha yolun başındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…