12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

bence bir ücüncü sahis icin kendiniz yipratmayin.esinle en güzel günlerinizi yasayin.umursama .birak otelde beaber olan kiz utansin yaptiklarindan.belki otada bir sey yoktur.oteldeki kizda amma cahil düsüncesizmis kapiyi tiklatiyolar diye insanlari ayaklandir.odamda uyuyun de.baska bir sey yapsaymis. böyle de olunca insanlari binbir fikir icinde birakiyo. cahillikk....lmaz:

bunu kabul etmen demek bundan sonrakii dayaklarıdaa ( olmaz demeyinn) kabul etmen demekk.... şimdi karar seninn bence burnunu sürtsünnn 12 gün nedemek yaaaaa??

canim benim bencede bu evlilikten hayir gelmez umarim bosanmissinizdir ben dururken baska kizla ilgilenecek bi dakka bile duramam valla baska ötobüse biner giderim arkama bile bakmam bune böyle yaaaa

bende çoğu arkadaş gibi düşünüyorum. süründürmek,surat yapmak falan gereksiz geliyor bana bunlar sadece bidaha yaparsan bak gene yüz vermem ama yanındanda ayrılamam demekten başka bişey deil.herşey affedilebilir ama dayak hakaret ve aldatma hiç bir kadının affedilmemesi gereken şeyler bence.

valla nasıl sevgi ben anlamadım .. başka bi kadın yzünden nasıl sana el kaldırı.. onu savunur.. bu dışardaki nedne bukadar tatlı gelir ben bilmiyorum...

kusura kalmayın ama ÇÜŞ ! kısaca. Terbiyesiz saygsız bir eşiniz var. off 12 günlük hem de. Sanmıyorm ondan size hayır geleceğini, dövme kilitleme...

aynennnCADIARZU

aaaa ben o kizida o kocayida bin parcaya boler sonrada parcalarini toplarim sinir oldum ne kizmis bu ya sende o adami benden cok seviyor diyorsun oylemi pessss kafamçokkarıştı

tekmeyi vur gitsin evlendigin hafta seni baska bir kiz icin dogen adam haşa peygamber olsa istemeee
klava:klava:

eğitim bile bazen yaşam kültürünü değiştiremiyor..

aynen canim meclisten disari essege altin semer vur gene essek gene essek hic kusra bakma senin solediklerine dayanarak sölüorum kolay sinirlenecek bi insan deilim ama ben seni yerinde olsam varya klava:klava:klava:klava:klavafffffffffffffff nasil sinirlendim gene yaaa

Ben kızın odasında kalmasına değilde sizi dövmesine takıldım.
Boşarsanız bahaneniz bu olsun

nedense bilmiyorum aynı odada kalmaları bana çok kötü gelmedi..hayır bunu onayladığım için değil, bunu size anlatacak kadar açık olduğuna göre nişanlınız aslında o kadar da güvenilemez bir erkek değilmiş...kötü birşeyler olsaydı eminim anlatmazdı...

benim yazdıklarınızdan anladığım, eşinizin olgunluğunu henüz tamamlayamadığı, erkekliğin kadına yüz vermemek, hakaret etmek, dövmek olduğunu sanan biri...

evliliğinizin ilk haftasında yaptığı bu hareketler, hakaretler yenilir yutulur şeyler değil..Bu yüzden kesinlikle tavrınızı takının, biraz uzaklaşın eşinizden ki azcık gözü korksun...

Allah yardımcınız olsun.

Ne süründürmesi ne affetesi. bir kadaın eşiyle ilgili başka bir kadından rahatsızlık duyyorsa kesin bir çapanoğlu vardır. ne demek dayak yaa hemde başkası yüzünden hemde bu kadar sürede hede sevdiğini söylediği birineee hayır böyle şey olmaz

12 günlük evlilik ve bir ipe sapa gelmeyen,,,,,, bir otelde korkuyorum ayağına 2 erkekle aynı odada kalan kız için ,,,yenen dayak.
valla ne diyeyim bilemedim.
ben olsam ,kapıya koymuştum. söyleyeyim. sizi bilemem

bu sözlerin altına imzamı atıyorum

ay uyuz olurum birde bu kasarların savunulmasına. o nişanlı ,o bildiğin gibi kız değil vsvs.

ulen bu kız nasıl kızda iki herifle aynı odada yatan kadın için dövebiliyosun!!!

sinirlerim hopladı he.
almasın arkadasım senin miden böle seleri. seni suclayabiliyo bak konustugun için. ya sen korkup iki erkekle aynı odada kalsaydın?? yazık karım korkmusmu dicekti. diğer adamlara teşekkürmü etcekti.
pis bide kürtmüş he lag diye vururdu seni oracıkda aha sana söliimm.
Aşıksan asıksın bacım aptal olmanı gerektirmez bu

valla acayip bir iş ilişkisi entrakalı, güvenmekle hata edersin. dürüst bile olsalar yaptıklarına yuh denir. gece odada ne olduğu bile belli değil töbe töbe, nasıl bir bayan bu ya iş arkadaşıyla aynı odada kalıyor iğrenç bi olay. üstelik seni ne hakla dövebilir nasıl izin verirsin buna? bir kez yapan bir daha yapar, sakın inanma derim. keşke ailenin yanına dönebilsen bu tip insanlara güvenilmezki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…