12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

uzun lafın kısası işte kürt..... ne yapsa yeridir....

Bu gibi insanlar yüzünden ülkemiz bölünmeye çalışılıyor.Onlara gereken saygı gösterilmediğinden.Kendilerinin dışlandıklarını düşündüklerinden.

Zaten konuyu açan bayanında 'benim eşim kürt' diye başlamasıda ayrı bir vakka...

Türk + Kürt = kardeştir....Bu böyle biline.....turkbayragi

kadın 2 erkekle aynı odada yatıyor
teknik olarak odada 2 kişilik yatak var
ya erkekler tek kişilik yatakta yatıyor ikisi beraber yani
yada ikisinden birisi kadınlar birlikte yatıyor
yada erkeklerden biri yerde yatıyor
yada yatakları birleştirip hepberaber yatıyorlar
maden kız gerçekten korkmuş
ozaman kızın odasına erkeklerden birisi gitsin yatsın hem nasılsa parası ödenmiş
kızda diğer erkekle ayrı yataklarda arkadaşça! uyusun

nasıl döver seni..böyle bişey nasıl olabilir?bu konuda çok hatalı ama ben seninde bu konuyu başkasına anlatmakla hata yaptığını düşünüyorum..o insan kormuş ve onları odasına çağırmış..belki çok normal değil ama bu da bi çözüm ve bunun duyulmasıda insanların başka şeyler düşünmesine neden olur..bekar bi kız için de duyulması hoş bi durum değil..

sadece kendi sücüncemi söylüyorummm sizi etkilemek gibi bir niyetim yok benim bir an basima gelmis gibi düsündümm olayi hep o kadini savuncak hem onun odasinda yatcak hic birsey arasinda gecmesede hemen ben kocama soru sorarim bir erkekle ayni odayi paylatim ama ikizde masumuz hic birseyolmadi cevabi tepkisi ne olurrr duuuu inanirmiydi.aslaaa inanmazdi.birde üstüne dayak valla ne kadar sevsemde bir kalemde silerim

yarenkaya canim arkads sadece gercegi arastirmak istemis bekar kiz namusuna düskün ise iki erkekle ne kadar korksada bir oda da yatamaz kapisini kilislesin anahtar arkada kalsin ne olurdu ki elin erkeklerinden medet umcagina sabaha kadar uyumasin beklesin yani madem

ALINTI:
sealybria kullanıcısından alıntı
uzun lafın kısası işte kürt..... ne yapsa yeridir....
YOKKK bu olmamisss ben de bende türküm sadece kürtler ne yapsa yeridir denemz türklerdede cok sey oluyor.
hepimiz kardesizzz

Aklın karışık fakat yazdıkların onu bu olaya rağmen affetmeye hazırsın gibi anlaşılıyor..
Kararı verecek olan sensin ama bir ömür bu tarz bir kişiyle geçmez..
Hayatta bazen duyguları bir kenara bırakmak gerekir..
Geniş düşün , yaşam upuzun bir yol ve karşına çıkıp seni sevecek gerçekten saygı duyacak biri mutlaka var, buna inan..
Mantığını öne çıkar ve kendin kararını ver..

huylu huyundan vazgeçmez canım...benimde ewliliğimin ilk günnleri böyle geçti..başkalarına arkadaşlarına özellikle kız arkadaşlarına benden çok değer verdi...onları savundu hep bana...beni aşaladı..
sen bilirsin ama hiç değişmicek... az içim yanmadı az ağlamadım sabahlara kadar...ayrılmak istedim gidecek yerim yoktu.ailem arkamda olmadı.. neler yaşadım neler çektim bi Allah bilir bide ben...
inş mutlu olursun.. ama dost acı söylermiş...bu tarz konularda seni tekrar tekrrar ağlatıcak üzücek ve hiç değişmicektir... ya onu öyle kabul ediceksin yada ....doğru kararı vermek sana kalmış... zaman vermen en iyisi ama...sonuçta ewlilik bu...sen çocuk yapma sadece...biraz zaman geçsin bak bakalım neler değişiyor hayatın nasıl şekilleniyor...ona göre ver kararını.. çünkü ben öyle yapıyorum... aynı derdi paylaşıyoruz ben daha kötülerinide gördüm hatta...

12. günde bunu yapan 12.senede neler yapar düşün artık. Seviyor olabilirsin ama bu başkası için dayak yiyip eve kapatılmanın üzerini örtmemeli bence. Tavrını koy,kararlı olduğunu anlasın.Öyle kolay affetme. Bırak sen vereceğine o fedakarlık versin.Çokmu önemliymiş o arkadaşı,defolup onunla yaşasın o zaman kötükedihüso senin tepkilerin çok doğru güzelim geri adım atma bence. Anlasın yaptığı hatayı

valla canım bence bu adamla bi ömür geçmez 23 günlük evli olupta başkası için seni döven kapıyı üstüne kilitliyen bi adamla evli kalınmaz başta nasıl başlarsa sonoda öyle biter

evlılıgının daha basında dayak!!!!
bence bu konuyu cok ıyı dusun bı erkek bır kere dayaga basvuruyorsa bunun devamı hep olucaktır...
inanmıyorum ya sok oldum:S

hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olsa gerek.

23 günlük karısını bırakıp yemeğe gidiyor ve bır kızla otel odasında kalıyor. üstüne üstük sen bunun yuzunden dayak yıyorsun pes dogrusu ne bıcım bı adam bu böyle.

2 erkek ve bi kız aynı odadaakannehir yok korkuyomuş bilmem neymiş bende yedim:dilcikar:bunlar bekarlığa veda partisi yapmışlar heralde kanımcayemeğe götürmemekte neymiş o kızın yanında sana bağırıpta onla ilgilenmekte ne:mymekais heriffler:mymekaeki eşinizin diğer arkadaşının eşini tanıyomusun onun haberi varmı ikiniz birlik olup araştırın bakalım bu kızla aralarında farklı bi ilişkimi varCADIARZUelalemin kızı için seni döven adamıda boşan diyemem ama affetme hemen yelkenleri suya indirme süründürrrkaydirigubbakcemile

konu sahibi hala yazmadımı.
sonra neler olduğunu bir bildirseydi bize... 32 sayfa yazılmış. bir incelik yapabilirdi. o kadar yazdık kendisine...

ya kızlar o kadar insan yorum yazmış hepsi dayak olayını hayatında ilk kez duyuyomuş gibi davranmış kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değil türkiyede yaşıyoruz her kadın bir kerede olsa dayak ya da hakaret işitmiştir diye düşünüyorum kaldı ki biz kadınlar bile sinirlendiğimizde eşimize bağırıp hakaret edebiliyoruz. valla çok mutlu oldum herkes ne kadar mutlu hiç hakaret duymamış hiç dayak yememiş alkış alkış size hepiniz hemen terk ediyonuz eşinizi falan bravooooooooooooooo

bence 12 gun 12 yıl olmadan gecikmeden bosan... işin icine siddet girdimi olay bitmeli... kultur farkı bu tarz sorunlara yol acıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…