12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

şimdi sen onu affedeceksin öylemi asla asla asla.hayatta kabul edemem nasıl dayak yiyip sonrada seviyorum dersin hemde yabancı bir kız için hemde 12 günlük evliyken.pes

nasıl bir düşünce anlayışı bilemiyorum yani...bir kız iki erkekle aynı odada kalacak...erkeklerden biri de 12 günlük eşine bu ne idüğü belli olmayan kız için hakaret edecek dahası dövecek...sert bir şekilde tepkinizi koyun...eşinizin bu kızla bir yakınlığı olsaydı onunla evlenirdi...anlaşılan kız harcıalem biri...onun için canınızı sıkmayın...kıza yüz vermeyin...evinize almayın...lmaz:

çok çirkin şeyler gerçekten çok akılalmaz olaylar.....hiç bir yetişkine yakışacak şeyler değil......

çok iyi anlamaya çalışın bence evlendiğiniz adamın ahlak ve yaşam görüşünü...

yuh diyorum baskada bir sey demiyorum ah erkekler heinizi kaynayan kazana koymali ve.....
bu konuyu sakin kolay affetme bakalim ne yapacak özür falan diliyecekmi,
cok cok sabir dilyiorum sana

bence kendi adınıza konuşun. ben hayatımda dayak yemedim. evli değilim ama ailemden yemedim.. annemde babamdan dayak yemedi. her kadın dayak yemiş gibi kesin ve net gözlemlerde bulunmayın ..yanılıyorsunuz çünkü....

Son düzenleyen: Moderatör:

Bencede...
Nasıl bır yorumdur benımde aklım almamıstı zaten...
Ben 1 yıllık evlıyım 4 yıldırda beraberım eşimle ve bır tokatını bırak bır iteklemesı dahi olmamıstır...
Sonuna kadar haklısın arkadasım,yorumlarımızda daha yapıcı olmakta fayda var...

Gerçekten ilginç bir yorum yapmışsınız sözlü kavga her eş arasında yaşanır mutlaka ama neden her kadın dayak yesin yada her koca dövsün anlayamadım.Evet Türkiyede dayak yiyen kadın çok fazla olabilir ama bu normal karşılanıcak bir durum değil bence.Ve de 12 günlük evli iken Siz kendi adınıza bunu normal karşılıyorsanız bence size bravoo.a.s.

hakaretin dayağın vs kadınlar tarafından normal görülmeye başlaması çok üzüyor beni gerçekten.

arkadaşım hakaret başka dayak başka bişey.hakareti belki sindirebilir insan ama dayağı asla.ayrıca genelleme de yapmayızınız arkadaşım herkes kendini bilir.akıllı kadın 1 kere dayak yer 2. si olmaz bence

ne ben eşime hakaret ederim, ne de o bana. evlilikte saygıyı yitirmemek gerektiğini düşünenlerdenim.

kendin yaşamış olabilirsin, ama genelleme yapmanı hiç doğru bulmadım lmaz:

çok yazık gercekten..
en güzel günlerin gecirilmesi gereken günlerken neler yaşanmış böyle
Allah ıslah etsin böyle eşi..
elbet yanlışını anlar ve refikasının kıymetini bilir..
aile saadeti bukadar ucuz mu..
kırılan kalp onarılıyor mu hemen..
gönül öyle bir yerdir ki dünyalar sığmaz..
gaflet diyelim ama çok üzücü..
yeni kurulmuş bir yuva sadakatle örgülenmeliydi..
hayırlısı..sabır diliyorum..ve de niyaz..

:1shok::1shok: bukadar da olmaz dedirten cinstenmişŞ hakkaten..
daha 13 günlük evlisin bide.. ALLAH yardımcınız olsun, ALLAH'ım kötüye çattırmasın:Saruboceq:

benim de midem almadı güzelim ya.onlar gelince niye seninle ilgilenmiyor.bu işte bir bit yeniği var.odasında yatan 2 tane erkekten korkmuyor,başka şeylerden korkuyor.nasıl yatmış yatakta geceliğiyle mi?bir erkeğin karısı ne kadar güzel olursa olsun,eğer bir odada gece saatinde bir kadınla kalıyorsa muhakkak etkilenir.
sakın yüz verme,alttan alma otoriteni koru,korksun senden

neden kendi adıma konuşayım ki ben yedim ya da yemedim desem bu sanal ortamda nekadar inandırıcı olablilirki genel konuştum istisnalar kaideyi bozmaz

ben yorum ypmadım arkadaş için zaten genel bişey söyledim onun ne yapacağı sadece kendini ilgilendirir

normal bi durum olduğunu söylemedim arkadaşın durumu çok farklı sadece dayak demedim gerizekalı ya da aptal farkedermi hepsi hakaret ve kızdığımıza ağzımından çıkan laflar bunlar bunlar oluyo ve ben hiç karşılaşmadım diyen insan çok azdır

ne ben eşime hakaret ederim, ne de o bana. evlilikte saygıyı yitirmemek gerektiğini düşünenlerdenim.

kendin yaşamış olabilirsin, ama genelleme yapmanı hiç doğru bulmadım lmaz:

benim yaşadığım görüşüne nasıl vardınız bilmiyorum yaşasaydım burda hayatta dayak yemedim diye bas bas bağırırdım bu gerçekleri değiştirmezki sanal bir ortamdayız kimin ne yaşadığını bilemeyiz belki de sen yiyosun söylemiyorsun nerden bileyim

herşeye ragmen kalkıp snei eve kitlemesi ve bunun için dayak yemen yenilir yutulur değil bide daha yeni evlisiniz.allah eşinize aklıl fikir versinnn..

Azınlık yada çoğunluk mesele ol değilki mesele şuan arkadaşımızın 12 günlük evliyken yaşadığı olay ve sizin bunu normal bişeymiş gibi karşılamanız. Bilemiyorum belkide anlatmak istediğiniz bu değildi yanlış kelimeler seçtiniz.Ayrıca ben kendimde vede ailemdeki yakın çevremdeki eşler arasında da bu tarz hakaretlerle karşılaşmadım o kadarda az değil sanırım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…