ya kızlar o kadar insan yorum yazmış hepsi dayak olayını hayatında ilk kez duyuyomuş gibi davranmış kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değil türkiyede yaşıyoruz her kadın bir kerede olsa dayak ya da hakaret işitmiştir diye düşünüyorum kaldı ki biz kadınlar bile sinirlendiğimizde eşimize bağırıp hakaret edebiliyoruz. valla çok mutlu oldum herkes ne kadar mutlu hiç hakaret duymamış hiç dayak yememiş alkış alkış size hepiniz hemen terk ediyonuz eşinizi falan bravooooooooooooooo
bence kendi adınıza konuşun. ben hayatımda dayak yemedim. evli değilim ama ailemden yemedim.. annemde babamdan dayak yemedi. her kadın dayak yemiş gibi kesin ve net gözlemlerde bulunmayın ..yanılıyorsunuz çünkü....
ya kızlar o kadar insan yorum yazmış hepsi dayak olayını hayatında ilk kez duyuyomuş gibi davranmış kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değil türkiyede yaşıyoruz her kadın bir kerede olsa dayak ya da hakaret işitmiştir diye düşünüyorum kaldı ki biz kadınlar bile sinirlendiğimizde eşimize bağırıp hakaret edebiliyoruz. valla çok mutlu oldum herkes ne kadar mutlu hiç hakaret duymamış hiç dayak yememiş alkış alkış size hepiniz hemen terk ediyonuz eşinizi falan bravooooooooooooooo
bence kendi adınıza konuşun. ben hayatımda dayak yemedim. evli değilim ama ailemden yemedim.. annemde babamdan dayak yemedi. her kadın dayak yemiş gibi kesin ve net gözlemlerde bulunmayın ..yanılıyorsunuz çünkü....
Bencede...
Nasıl bır yorumdur benımde aklım almamıstı zaten...
Ben 1 yıllık evlıyım 4 yıldırda beraberım eşimle ve bır tokatını bırak bır iteklemesı dahi olmamıstır...
Sonuna kadar haklısın arkadasım,yorumlarımızda daha yapıcı olmakta fayda var...
Gerçekten ilginç bir yorum yapmışsınız sözlü kavga her eş arasında yaşanır mutlaka ama neden her kadın dayak yesin yada her koca dövsün anlayamadım.Evet Türkiyede dayak yiyen kadın çok fazla olabilir ama bu normal karşılanıcak bir durum değil bence.Ve de 12 günlük evli iken Siz kendi adınıza bunu normal karşılıyorsanız bence size bravoo.a.s.
arkadaşım hakaret başka dayak başka bişey.hakareti belki sindirebilir insan ama dayağı asla.ayrıca genelleme de yapmayızınız arkadaşım herkes kendini bilir.akıllı kadın 1 kere dayak yer 2. si olmaz bence
ne ben eşime hakaret ederim, ne de o bana. evlilikte saygıyı yitirmemek gerektiğini düşünenlerdenim.
kendin yaşamış olabilirsin, ama genelleme yapmanı hiç doğru bulmadımlmaz:
normal bi durum olduğunu söylemedim arkadaşın durumu çok farklı sadece dayak demedim gerizekalı ya da aptal farkedermi hepsi hakaret ve kızdığımıza ağzımından çıkan laflar bunlar bunlar oluyo ve ben hiç karşılaşmadım diyen insan çok azdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?