evet asıl ozman atacaktım nişanı atmadım çok ağladım cok kızdım ona sonra affettim ..
eskiden aralarında bişey olmadıgına muslumun ona o gözle bakmadıgına 100 de 100 inanıyordum ama artık o kızı mudafaları ve onun için beni dövmesi bende artık inanmıyorum..ayrılmak diyorsunuz bende bilinçli biriyim evlenmeden önce olsa bende böyle bi olayda ayrıl die yorum yapardım ama evlenince öyle kolay değil.ailem iyi düşündünmü die 100 kere sordu evet dedim dogru kişi dedim aynı işyerinde çalısıyoruz ve daha 24 yasındayım .işte sorun olacak ailemde bende üzülücem cünkü tam sevgim bitmiş değil ve bu yaşımda dul kalıcam .. beni bunlarda düşündürüyor
arkadasim sen bu kizin adini soyadini internette bi arastirsana bi yamugu felan acayip sitelere uyeligi var mi belki bi yerden biseyler cikar..
Hay agzina aklina saglik, pek guzel soyledin, akla neler gelior demi hay Allah'im ya bu kocayi netmeliiiiiiiiiiiii :1closedeyes:
korkunç bir şeyde ben sana kızıcan .onlar iyi olsa zaten bu ülkede yaşar dağ taş dolaşmaz
bunları nsl hiç düşünmessin bilmiyorum . yani okumuşsun ama bence yol yakın ken dön
balık başdan kokar.bu evlilik kokmuş cnm
Eşine güvenseydi bu kadar gürültü patırtı çıkmazdı .Yeni evli olduğu için eşine konduramıyor herhalde.Evt isin ilginc yani da hala esime guveniyorum birsey yapmaz demeniz, cok ilginc yada ben kotu niyetliyimCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?