12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

hatalar ınsanlar ıcın ınsandan ınsana degısen durumlar bazı ınsan cabuk kanar bazı ınsan karar veremez kulturlu kultursuz dıye ayrım da yapmam pek ben ama ıyı dusun sakın ol aılene yada bır yakınına danıs en dogrusu bu yoksa daha yanlıslar senı bulabılır nacızane fıkrım bu bız ne desek burda bos kk arkadaslarımız cok yol gostermısler oda ayrı ttabı

evet acı ama gercek ömrün boyunca unutulmuyacak bi durum yaşamışsın ...ne desem ki bilmiyorum ..daha yeni evlisin zaten sizin kendi aranzda sorunlarınız olcak aynı evde yaşamanın getirdigi...ama bırakın siz kendi sorunlarınızı imdiden dışarının sorunları sizin evde ..yaa en merak ettigimde daha yeni evlisin çiçim ayları derlerya eşin senin gözünün içine bakmalıyken sana nasıl kıyıpta bi başkası için el kaldırıyor.sevgisini bilemem ama cogu erkek sever gercekten ama dayaga gelincede acımaz o yüzden sevgisini kestiremem.ama şu gercek eşin senin dayak atmayı yadırgamıyan biri neden dersen daha ne kadar evlisin ki.ama sana şunu deyim ayrıl veya ayrılma bu senin kararın sana şiddet uygulayacak yaşamın boyunca adam resmen ne oldugunu göstermiş sana rabbim kolaylıklar versin

ya ne desem bilmiyorum çok üzüldüm adına.şaka gibi ya.12 günde neler yaşaman gerekirken neler yaşıyosun cnm.çok üzüldüm.Senin yerinde olsam üzgünüm ama aynı havayı bile solumak istemem.Emin ol yuva yıkmak taraftarı değilim.hep ılımlı olumlu düşünen biriydim ama bu sefer düşünemiyorum.Bir adam düşünün her ne koşulda olursaolsun eşinin yanında olması gerekirken o dışkapı mandallarının tarafında oluyo.Yanımda olmuycak kocayı peşimde gezdiremem.Çarşambanın gelişşiş perlşembeden belli.Bence çoluk çocuk olmadan bitir belki kızacaklar bana ama bu kadar kalitesiz bir evlilik yürütülemezz.RABBıM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSıN.çok sinirliyim belki sert yazdım kusura bakma

Bu kız sağlam bir kız olsaydı nişanlı olan iki erkekle korkuyorum ayağına aynı odada kalmazdı.Madem o erkeklerden utanmıyor,nişanlı hemcinslerinden de mi utanmıyor ? Yüzsüz insan her yerde ,her koşulda yüzsüz.
Eşiniz elalemin kızı için sizi tekme tokat dövüyorsa siz hala ne duruyorsunuz ki?Sizi döverek kendi suçunu örtbas etmeye çalışıyor bal gibi.kötükedihüso

ya arkadaşım dayak yemişsin yeni evlisin ve başka bi kız için hala dul kalmaktan korkuyosun anlamadım ben bişey...ortada tuhaf şeyler dönüyo ne demek kızın odasında 2 erkek kalıyo...üçü yemek yemeğe gidiyolar takılıyolar seni çağırmıyolar bence 3ünün başka türlü bi ilişkisi olabilir yani neden bu kadar tepki veriyo kızı koruyo eşin....

iyi canım bu yaşında dul kalmamak için sabret sen hem sen hem ailen üzülmesin daha ilk günden seni tekme yumruk döven adamla yaşayınca hayat güllük gülistanlık olacak ailen de üzülmeyecek sen de dul kalmayacaksın yarın bi gün çocuk da yaparsın o da öyle yumruk tekme arasında büyür gider o da karısını döven sorunlu bi kişilik olur çıkar çok doğru karar vermişsin

Vay be baska bir kadin icin dayak yemek he ne gusel demi alirim ikisinde aklini
madem o kadar deger veriyor kadina toplasin pilini pirtini defolsun gitsin dangalak adam sacmaliga bak ya lmaz:

ya benim anlamadığım polisler gelmişler kontrollar yapılmış,kız hala korkuyorum diye tutturmuş.
bu zaten saçmalık. polis tamam dediği halde.
hadi onuda geç,neden 2 adam.
hadi biri kalsın. neden 2 si birden kalıyor. bu da çok garip
ha bunu yazarken kalınmasına çok karşıyım ,yanlış anlaşılmasın. rezaletin son perdesi de.
neden 2 kişi. teki kızı koruyamıyor mu.

ACIK konusmak istemiyorum ama bi sey olmus iste daha ne olsun, benim esim de boyle yapsa, aaa ben esime guveniyorum bi sey yapmaz diyemem demem, esime sordum sinirlendi, yemedin icmedin buna mi kaldin dedikaydirigubbakcemile3 evini toparla dedi ,
ama bu isin icinde is va hemde herkes biliyor, yani anladi olayi, n diyem ki simdi, vallah o kadinin sacini basini yolardim ben resmen yanilmaz:

arkadasim sen bu kizin adini soyadini internette bi arastirsana bi yamugu felan acayip sitelere uyeligi var mi belki bi yerden biseyler cikar..

Evt isin ilginc yani da hala esime guveniyorum birsey yapmaz demeniz, cok ilginc yada ben kotu niyetliyimCADIARZU

arkadasim sen bu kizin adini soyadini internette bi arastirsana bi yamugu felan acayip sitelere uyeligi var mi belki bi yerden biseyler cikar..

Hay agzina aklina saglik, pek guzel soyledin, akla neler gelior demi hay Allah'im ya bu kocayi netmeliiiiiiiiiiiii :1closedeyes:

çok üzüldüm çok yeni evlisiniz ve severek evlenmişsiniz ve ne olduğu belli olmayan veyada kimine göre (olan)çok detaya girmiycem onun için dayak yemişsin sabah bişe olmamış gibi savranıor ee akşm gelcek yatagına giricek nolucakk..
yazıkkk çok yazık evlilik bu hallere geldi korkuor gençler yapmayın ya yapmayınnn

Hay agzina aklina saglik, pek guzel soyledin, akla neler gelior demi hay Allah'im ya bu kocayi netmeliiiiiiiiiiiii :1closedeyes:

valla canim benim sevgilimin eski sevgilisi sik kullanilanlarda dahi ekli kizin babasinin evinin numarasina kadar biliyorum artik canimi skarsa ne yapacagim belli yani..

nerden ne bulcagini bilemezsin yani olur ya bi yere bi yorum yazar okunmayacagini dusunur oyle cok hesap kitap yapan bi kiz gibi gelmedi bana o..

HErşey bi tarafada dövmek ne demek ya.Bu çok feci birşey.Daha 12 günlük evliyken bunları yapan 12 ay olunca ne yapar hiç bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun..

lütfen ayrımcılık yapmayın kurunun yanında yaşı da yakıyorsunuz .ben kürt değilim ama ayrımcılığa karşıyım ayrıca çok çok iyi kürt arkadaşlarım var. insan insandır bence ... ha tabiiki dayağa karşıyım bence de yol yakınken kendini daha fazla üzüp hırpalatmadan ayrıl derim ben.o adamdan sana koca olmaz

Evt isin ilginc yani da hala esime guveniyorum birsey yapmaz demeniz, cok ilginc yada ben kotu niyetliyimCADIARZU
Eşine güvenseydi bu kadar gürültü patırtı çıkmazdı .Yeni evli olduğu için eşine konduramıyor herhalde.
Kötü niyetli olduğumuzu düşünmüyorum.Hangi kız böyle bir şeye tepkisiz kalır ya da hır çıkarmaz?Umursamam diyeni tebrik etmek lazım doğrusu.
Acaba eşi ,kendisi 2 erkekle aynı odada sabahlasaydı ne yapardı ?

eğer sana bi kere el kaldırdıysa bunun geriside gelir.
ne demek dövmek hemde sadece bi çalışma arkadaşı olan biri için.
çok büyük haksızlık etmiş sana canım valla hiiiiiiç arama sorma azıcık burnu sürtsün.
anlasın hatasını bidaha tekrarlamaya cesareti olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…