12 Gnlk evliyim ve Psikolojim ok kt, boanmak istiyorum

ama onuda sevgisinide kenera atsam.bu sefer gene sorunlarım olacak dul kalıcam işte birlikteyiz gene bir sürü sorun ...belkide bu sorunları yaşamak istemediğim için seviyorum diyorumdur kendimi kandırıyorumdur

evetttt... dul kalcaksın bunun getirdigi zorluklarda olcak...ama güzelim cocuk falan olurda yine eşin aynı olursa hayattan tat alamazsan bubnun yanında onun ne önemi var

12 günlük evlilikte böyleyse
12 yıllık evlilikte düşünmek bile tüylerimi diken diken yaptı eşinizi
Şimdi sizin el ele kol kola olmanız gereken günler
Boşanın demeye dilim varmıyor ama
En azından acele edip bebek yapmayın
Biraz izleyin bakalım bu işin sonu nereye varacak

emekdemet ne yapacaksın?herkes olumsuz yazmışinan isterdim olumlu şeyler yazmayı.Olsun affet bir şans ver demeyi.Ama kalbimde mantığımda verme diyoo.

öldürürmüş canım eşi. yapamazmış böyle şey.
madem ona göre bu normal,kız korkmuş ,neden eşi korkarsa aynını yaparsa öldürüyor
.çelişki burada işte

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek arkadaşım bir kızla iki erkek aynı odada kalcak bu erkeklerden biri benim sevdiğim adam olcak bunu nasıl kabullendiniz.!!!!!!!!!!!
Hadi diyelim bu oldu o kız benim hakkımda konuşmuşlar dediğinde sana bağırıp çağırma hakkını nasıl buıluyor.
Çok kaba bir erkekmiş kusura bakma kişiliksizin teki gibi gedli bana kötükedihüso
Sabah bi arkadaş diyordu sevgilim lise mezunu diye evlenmeme ailem karşı çıkıyor diye alın size üniversite mezunu bir mühendis.!!! lmaz:
Böyle adam olcağına ilkokul mezunu olsun ama karakterli,saygılı biri olsun. :umursamaz:
Hayatınızın 12günü boşa gitmiş olabilir ama önünüzde uzun seneler var ve bu adamla bir ömür geçer diyorsanız buyrun geçirin fakat ben bi ömür geçeceğine hiç inanmıyorum.
Karar sizin!!!!!!!!!!

..esime güvendiğim için bu olayıda affetim.

esine guvendigini arkadas kendi soylemis ilk msjini dikkatli okursaniz ne demek istedigimi anlayacaginizi umuyorum...

Onu kendine sormak lazim:ecrin_bebek:

canım zararın neresinden dönersen kardır. daha siz cicim ayı değil günlerindesiniz.
bu günlerde bu adam böle yapıoyorsa 30 sene evlilikte neler yapar düşünmek bile istemiyorum.
ben olsam aileme herşeyi anlatırdım ve geri adım atardım görüşmezdim.
sonrasında barışma kararı alsanda eşin senin ciddiyetini görecek

bidaha böyle bişey yapmaya kalkarsa iki kere düünecek canım

boşanın demek istemezdim ama başka çarede görünmüyo söylediklerinizden çok şaşırdım bu nasıl rahatlık böyle:sm_confused: ben daha fazla konuşmayacağım

onunla oturup konusmayı dusunuyorum hala haklı oldugunu savunursa o kızı korursa cekip gidicem anneme. ki zaten en dogrusu gitmek cünkü beni o kız için dövdü bunu asla kabullenemem affedemem

Adam nisanlilik surecinde onunla yemege giderken sizin gelmenizi istememis eve yollamis sizi
evlendik sonra onun icin dovmus, ayni odalarda kalmalar filan
adam iyice renk vermis anlayacaginiz, ben erkegim yaparim modunda
gerisi size kalmis umarim daha fazla uzulmessiniz...

hem suçlu hem güçlü gibi bir şey olmuş. hata da kendisinde şiddet te... en güzel günlerinizi harcamasına izin vermeyin derim...

canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına ..dayak bu bi başladmı devamı mutlaka gelir. 6 yıllık evliyim eşimi o kadar çok kızdırdıgım sinir ettigim anlar olduki degil dayak tokat bile görmedm çünkü bilir sonunu ..benim nacizane fikrim hemen annenin evine git ve yalvar yakar olana kadarda dönme ..evlilik bu kadar kolay bitmez ..arıca o odada kalma olayı hiç de hoş degil bu 3 ündende uzak dur canım ..kendini çok üzme ..

cidden ya çok haklısın :1shok:

onunla oturup konusmayı dusunuyorum hala haklı oldugunu savunursa o kızı korursa cekip gidicem anneme. ki zaten en dogrusu gitmek cünkü beni o kız için dövdü bunu asla kabullenemem affedemem
hala onu savunuyosa korktu napım falan....sana onunla mutluluklar diliyorum de..yapmasanda de yani o korku yeter ona...bak ona muhtaç olmadığını senin için vazgeçilmez olmadığını hisstettir....

daha 12 gün olmuş yolun çok çok başındasınız.. eğer şimdi bunu sineye çekerde oturursanız 1 yıl sonra buraya yazabileceklerinizi hayal bile edemiyorum
sorunuzun cevabı gayet açık ve net ortada...

12 günlük eşine iş arkadaşı için bunları yapan birine ne denir bilmiyorum. Şiddet, hakaret eve kapama sizce böyle birinden hayır gelir mi? Eşinizin sevgisi o kadar büyük olsaydı bunların hiç birini size reva görmezdi.
Ayrımcılık yapmıyorum çünkü benim eşimde doğulu ama kültür farklılıkları bazen sevgiyi bile yıpratıyor. Benim eşimin bir tezi var asla katılmasam da, o erkektir yapar ama kadın yaparsa asar, keser, öldürür. Sanki namus sadece kadına ait erkek yapınca namuzsuzluk olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…