ama onuda sevgisinide kenera atsam.bu sefer gene sorunlarım olacak dul kalıcam işte birlikteyiz gene bir sürü sorun ...belkide bu sorunları yaşamak istemediğim için seviyorum diyorumdur kendimi kandırıyorumdur
ben aynı empatiyi olay oldugunda ona yapmıstım senin yerinde ben olsam ne olurde dedim.öldürüm seni kesinlikle böyle bişey olamaz demişti. ozman sen neden yaptın böyle bişey dedim.benim amacım kızcaz korkuyordu misafir zaten korumaktı dedi.kaldıkı otel cok güvenli bi otel zaten olaydan sonra polis bile gelmiş odayı kim çaldı die resepsiyon ilgilenmiş buna rağmen kız onlarla kalmıs...empati yaptıgımda olayı saptırdıgımı buyutulcek bişey olmadıgını abarttıgımı söyledi ama aynısını asla ben yapamazmısım
Eşine güvenseydi bu kadar gürültü patırtı çıkmazdı .Yeni evli olduğu için eşine konduramıyor herhalde.
Kötü niyetli olduğumuzu düşünmüyorum.Hangi kız böyle bir şeye tepkisiz kalır ya da hır çıkarmaz?Umursamam diyeni tebrik etmek lazım doğrusu.
Acaba eşi ,kendisi 2 erkekle aynı odada sabahlasaydı ne yapardı ?
..esime güvendiğim için bu olayıda affetim.
Eşine güvenseydi bu kadar gürültü patırtı çıkmazdı .Yeni evli olduğu için eşine konduramıyor herhalde.
Kötü niyetli olduğumuzu düşünmüyorum.Hangi kız böyle bir şeye tepkisiz kalır ya da hır çıkarmaz?Umursamam diyeni tebrik etmek lazım doğrusu.
Acaba eşi ,kendisi 2 erkekle aynı odada sabahlasaydı ne yapardı ?
ben akşam eşine karşı tavrı nasıl olacak,hangi yüzle yüzüne bakacak onu merak ediyorum...
Adam nisanlilik surecinde onunla yemege giderken sizin gelmenizi istememis eve yollamis sizi
evlendik sonra onun icin dovmus, ayni odalarda kalmalar filan
adam iyice renk vermis anlayacaginiz, ben erkegim yaparim modunda
gerisi size kalmis umarim daha fazla uzulmessiniz...
hala onu savunuyosa korktu napım falan....sana onunla mutluluklar diliyorum de..yapmasanda de yani o korku yeter ona...bak ona muhtaç olmadığını senin için vazgeçilmez olmadığını hisstettir....onunla oturup konusmayı dusunuyorum hala haklı oldugunu savunursa o kızı korursa cekip gidicem anneme. ki zaten en dogrusu gitmek cünkü beni o kız için dövdü bunu asla kabullenemem affedemem
..benim nacizane fikrim hemen annenin evine git ve yalvar yakar olana kadarda dönme ..evlilik bu kadar kolay bitmez ..QUOTE]
tekme yumruk yenilmiş bir dayak var ortada bu kolay mı oluyor şimdi valla şahsen 10 yıldır beraberim 5 yıldır evliyim 8 aylık oğlum var aynı dayağı ben yiyeyim anında biter o kadar basit bi mevzu mu ya dayak bu hayvan bile dövülmez ne öğrencilerime ne kendimden küçüklere çocuklara el kaldırdım şu ana kadar kendime el kaldırıldığında da asla affetmem asla asla asla...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?