Mihenkcim bir önerim var. Vaktin olunca bir tablo hazırlasan, şöyle rengarenk isim boy başlangıç kilosu şimdiki kilo hedef kilo şeklinde. Hepsi alt alta olsa. Kıyaslama imkanımız olur hem. Bir de her tartı günü en çok kilo verenin ismini ilk sayfaya kocaman yazsan, etrafında süsler.. Daha heveslendirici olmaz mı? :)
Sayfa yöneticisi sensin nasıl istersen öyle olur tabii sadece bir öneri:)
Bir bardak yeşil çayı zar zor içtim. Midem çok bulandı.Şekersiz hiç çekilmiyormuş. Az önce de bir elmayı ince ince dilimleyip tarçın sepip yedim. Tarçın çok hoş bir tat veriyor elmaya.
Kizlar gunaydin nerelerdesiniz
Evdekiler uyuyordu gecikmesin diye kalktim kahvaltimi yaptim
Menum;
1 yumurtali salata ( havuc kapya biber baharat yesillik 1kk beyaz peynir 6 adet zeytin limon ve 2 yk sizma zeytinyagi )
1 tk petek bal ve 3 tk ev kaymagi
4 kupa sekersiz yesil cay
selamlar...
Kahvaltım 3 dilim tsm buğday ekmeği, 1kk beyaz, 1 kk kaşar peynir, domates, yeşillik, 2-3 yk menemen, 1 tk nutella
Ara öğün; 1 kupa sütlü Nescafé, 5-6 adet biscolata minik gofret
Hiç sorma canım, ben bu ara zıvanadan çıktım. Pazartesi Sabahı kilo bildirimimle beraber sıkıya alıyorum kendimi!!!Sevgili rakibem bugun sende bende birazcik kalorili baslamisiz gune gunun kalan kısmını daha hafif geçirmeye dikkat etsek iyi olacak galiba:)
Hiç sorma canım, ben bu ara zıvanadan çıktım. Pazartesi Sabahı kilo bildirimimle beraber sıkıya alıyorum kendimi!!!
Kaç çıkacaksan bakim yarın
Canım bence de ikinci seçenek daha iyi olur...Kızlar fikrinizi almak istiyorum;
Yarismada
1 2-3lu gruplar mi olsa
2 60lar 70 ler 80ler ve 90+ halinde gruplar mi olsa
1incide belirttigim gibi olursa acikta kalanlar olacaktir. Ustelik birbirine yakin kiloda olanlar birbirine yakin olduğu için ayni oranda kilo vereceklerdir. Ayni grupta olmak motive edici de olabilir diye düşündüm sizce nasıl yapsak daha iyi olur?
Kizlarrr bu sabah kendime odul verdim
Gecen pazar sabahi 72.3 idim
bu pazar tam 70 kg :):):)
1 haftada 2.3 kg fark
Hedefim 11.04 de tam 68 i gormek bana sans dileyin
Destek olun
Kizlarrr bu sabah kendime odul verdim
Gecen pazar sabahi 72.3 idim
bu pazar tam 70 kg :):):)
1 haftada 2.3 kg fark
Hedefim 11.04 de tam 68 i gormek bana sans dileyin
Destek olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?