2. sekilde olsun ama verilen kilo yuzdesi olarak hesaplama yapılsın. oyle daha dogru sonuc verir. mesela 79 kilo olan 70 kilo olandan daha kolay vericektir. zaten cok kalabalık da değiliz. 4-5 kişi olur bir grup en fazla.Kızlar fikrinizi almak istiyorum;
Yarismada
1 2-3lu gruplar mi olsa
2 60lar 70 ler 80ler ve 90+ halinde gruplar mi olsa
1incide belirttigim gibi olursa acikta kalanlar olacaktir. Ustelik birbirine yakin kiloda olanlar birbirine yakin olduğu için ayni oranda kilo vereceklerdir. Ayni grupta olmak motive edici de olabilir diye düşündüm sizce nasıl yapsak daha iyi olur?
yogurt ye yanına sadece salatayla olmaz acıkırsın. börek de sırf karbonhidrat onun yanına da ayran alsaydın. dengelerdiBen iki dilim böreği hüplettimpişman değilim çok güzeldi ayın on beşine kadar kaçamak yok. Ceza olarak da akşam sadece salata yicem
O an börekle arama kimseyi almak istemedimyogurt ye yanına sadece salatayla olmaz acıkırsın. börek de sırf karbonhidrat onun yanına da ayran alsaydın. dengelerdi
Bence ikincisi daha uygun canımKızlar fikrinizi almak istiyorum;
Yarismada
1 2-3lu gruplar mi olsa
2 60lar 70 ler 80ler ve 90+ halinde gruplar mi olsa
1incide belirttigim gibi olursa acikta kalanlar olacaktir. Ustelik birbirine yakin kiloda olanlar birbirine yakin olduğu için ayni oranda kilo vereceklerdir. Ayni grupta olmak motive edici de olabilir diye düşündüm sizce nasıl yapsak daha iyi olur?
Bilmem ki grup olunca nasıl olur motivasyonumuzu etkiler mi herkes yazmazsa. böyle hepimiz yaziyoruz insan gaza geliyor
hımm anladım olur ozaman motivasyonunu kaybetmeyelimdeYine hepimiz yazacagiz. Ama söyle diyelim mesela bizim grubumuzda cok kilolular yok en kilolu grup ben,neslihalim ve senden oluşuyor. . Biz ucumuz sadece birbirimizle muhatap olmayacağız sadece kilo olarak birinciyi seçmek için bu yolu izleyeceğiz. Yani Pazartesiden sonrada Hepimiz birbirimizle ilgilenmeye devam edeceğiz..
Yagi ozellikle yiyorum, yagsiz beslenenlerin bagirsaklari yeterince calismiyor. Ayrica sizma zeytinyag vucudun almasi gereken bir yag. Ben kalori hesabi yapmiyorum oyle olunca strese giriyorum. Doydugum anda birakiyorumCanim benim cok güzel olur tabi. Pc olsa evde bende daha kolay yapabilirim. Ama telefondan malesef olmuyor:))
Sonradan sende yazmissin gordum a alintilamistim artik:) tarcinla demlemek cok ise yariyor gercekten..
Ben yogunluktan giremedim canim. Menunde dikkatimi 2 y.k yag cekti cok fazla olmuş telafi etmek için butun gun yağsız yemen gerek. Anladigim kadariyla yagi fazla zararli olarak görmüyorsun ama sonuçta kalori açısından fazla..
kızlar bu çocuklardan arta kalan yemekler ile ne yapacağız?yok o yemedi, bunun tabağının dibi kalmasın sonra kaloriler de bize kalıyor.
valla bazen döküyorum ne yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?