12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

2. sekilde olsun ama verilen kilo yuzdesi olarak hesaplama yapılsın. oyle daha dogru sonuc verir. mesela 79 kilo olan 70 kilo olandan daha kolay vericektir. zaten cok kalabalık da değiliz. 4-5 kişi olur bir grup en fazla.

bugunki menum:
kahvaltı: 2 dlm esmer ekmek ve 2 dilim karasrla tost. 1cb sutle kahve
ara: 2 gun kurusu-6 fındık
öğle: 1 kase yogurt 3 biber ve 100 gr makarnayla salata. kırmızı lahana salatası,salatalık tursusu

Gec kalktim bugun yine.
Kalktigimda herkes yemisti. Usendim hazirlamaya ben de 3 tane küp gofret yedim. Sekersiz cayla birlikte. Simdi de elma yiyorum. Hicbir sey yiyesim yok ama ac kalmamak adina yiyorum
Grup konusunda da bir fikrim yok

Bence ikincisi daha uygun canım

merhaba fıstıklar,
SABAH
1 yumurtalı mantarlı omlet, 5 zeytin, domates,salatalık,dereotu, maydonoz, 1,5 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz ıhlamur
ARA
1 yeşil elma, yeşil çay, 1 dilim ekmek, 6 zeytin
ÖĞLE
4 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık türlü, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek
ARA
1 kaşık kadar kuruyemiş (fındık, kaju, fıstık) , 4-5 adet sade patates cipsi

öğleyi 16:00 gibi yedik.haftasonu olunca düzenim değişti.akşama ne yesem bilemedim??? en iyisi 1 elma, 1 kaşık türlü belki 1 dilim ekmek yerim

dün akşam misafirlikte idik.profiterolü eşime devettim.3-4 kaşık kadar patates salatası yedim.
bu akşam da eşimin anneannesine gitme durumumuz var.şimdi ye ye derler inşallah kendime hakim olurum

dışardaydim kızlar ve tuttum kendimi
ara öğün 13 00
15 adet fıstık 1 cy brd süt 1 cy kas kahve attım

15 30 da yedim öğlen yemeğini

yarım Uskumru balığı
salata

akşam yemeği 18 30
1 kase çorba
5 yk kg sebze yemeği
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek tam bugday

Bilmem ki grup olunca nasıl olur motivasyonumuzu etkiler mi herkes yazmazsa. böyle hepimiz yaziyoruz insan gaza geliyor

Yine hepimiz yazacagiz. Ama söyle diyelim mesela bizim grubumuzda cok kilolular yok en kilolu grup ben,neslihalim ve senden oluşuyor. . Biz ucumuz sadece birbirimizle muhatap olmayacağız sadece kilo olarak birinciyi seçmek için bu yolu izleyeceğiz. Yani Pazartesiden sonrada Hepimiz birbirimizle ilgilenmeye devam edeceğiz..

hımm anladım olur ozaman motivasyonunu kaybetmeyelimde

Yagi ozellikle yiyorum, yagsiz beslenenlerin bagirsaklari yeterince calismiyor. Ayrica sizma zeytinyag vucudun almasi gereken bir yag. Ben kalori hesabi yapmiyorum oyle olunca strese giriyorum. Doydugum anda birakiyorum

Bugun yogun ve yorucu gecti.

Oglen ara ogun 2 cilek
oglen yemegi ; 2 kepce tarhana corbasi
1 kucuk haslanmis tavuk but ( yagsiz)
1 kase yogurt

Ara yapmad.misafirlikteydim.sikma borek vardi sadece cay ictim

Sonra 30 dk voleybol ve 45 dk hizli tempoda yuruyus yaptim

Ara yok yine

Aksam yemegim;

8 yk yesil mercimek salatasi ( yesillik yesil sodan baharat limon ve yagli)
1 kase cacik
2 yk zeytinyagli yesil fasulye ( kizim yemeyince kaldi )

Finali yogurt kurumle yapip erken yatacagim

Bu arada yarin kilo bildirimimi yapacagiz mihenk

kızlar bu çocuklardan arta kalan yemekler ile ne yapacağız?yok o yemedi, bunun tabağının dibi kalmasın sonra kaloriler de bize kalıyor.
valla bazen döküyorum ne yapayım...

:))) bizim babamiz yemekten kalanlari yer ama bugun tok oldugu icin bana kaldi
Ben dokmuyorum kisitli zamaninda o kadar cesit yapiyorum dokmeye kiyamam emek para veriyorum gerekirse 3 gun yerim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…