12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Bende aksam çayı icmemeye karar verdim. Kendime yesil cay alip koseme cekilmek en iyisi:))

Günaydınlar :)
Kahvaltı
1 Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin
yarım domates
yarım salatalık
1 dilim kepekli ekmek

Öğle arası eve gidince kilomuda yazarım canım. mihenk29

selamlar,
kilo verenleri tebrik ediyorum

mihenkcim, canım rakibem, seni yalnız bırakmadım merak etme...
89,6 kg ile hemen yanındaki yerimi aldım
ama gün ve an itibarıyle sahalara döndüm..
ilk hedefim kitara'yı yakalamak

kahvaltım;2dilim tam buğday, 1kk beyaz peynir, 1 karper peynir, sahanda 1yağsız yumurta, 3zeytin, yeşillik, domates, 1tk kuşburnu marmelatı
ara öğün; 1/4 çay b. leblebi, 1 elma

Kahvalti:
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 bardak sut

Doyana kadar yedigim icin miktar belirlemedim yedim gitti valla

süper motivasyon. bak bu gazla beni de geçersin.

Kalbimizden gecenler ayni bak bende sabah kitara ya yetisir miyim acaba diye düşündüm. Iyi gidiyor maşallah nazar degmesin..

Kalbimizden gecenler ayni bak bende sabah kitara ya yetisir miyim acaba diye düşündüm. Iyi gidiyor maşallah nazar degmesin..

maşallah bana açıkcası ben çok gaza geldim. teşekkür ederim mihenk sana. bu grup çok iyi geldi bana. hep başlıyordum bir şey oluyordu aman diyip yiyordum. çok uzun zamandır 82-83 arası gittim geldim. sonunda verebildim. ama sporun etkisi var aksatmadım.

mihenkcim bende bugün fazla çıktım malum gün nedeniyle oalbilir bakacaz önümüzdeki günlere

Sezarin hakki sezara canim bende buraya yazıyorum ama maşallah bogazimdan bir şey de eksilmiyor canim. sana bakip utanir yemem inşallah

Sezarin hakki sezara canim bende buraya yazıyorum ama maşallah bogazimdan bir şey de eksilmiyor canim. sana bakip utanir yemem inşallah
Belki konu sahibesi oldugunuz icin gerek duymuyorsunuzdur kismaya
Baska bir topige daha katilirsaniz faydasi olur belki.
Cuma gruplari da cok gaza getiriyor insani. Takimi batiran olmamak adina sorumluluk hissediyor insan. Bana oyle oldu yani en azindan hic mi hic umudum yoktu kilo verebilecegime dair inancim da mini mini minnacikti. Ama bekledigim gibi dusundugum gibi olmadi cok faydasi oldu bana. Deneyebilirsiniz isterseniz

yediklerini yazıyor olmanda güzel canım. bahane üretmiyorsun. dürüstçe söylüyorsun. ilk etapta bir anda kesmek zor gerçekten. seni anlıyorum. ama sofradan doymadan kalkma. ve bence kahvaltı çok önemli. eğer rahatsız etmiyorsa mutlaka 1 yumurta ye. hem besleyici hem de tok tutuyor.

benim şu an ki en büyük motivasyonum; 1.si bu grup, 2.si tayin istedik inşallah gideceğiz geldiğimiz yere ve ben ordan giderken beni eski halimle hatırlıyorlar yine öyle görsünler istiyorum. 3.sü de sağlığım. eskiden ne kadar rahattım fazlam yoktu. inan kilo insanın hareketlerini bile yavaşlatıyor. çabuk yoruluyorum ayaklarım ağrıyor. yazık vücudumuza da. iyi düşün iyi olsun.

Himm farkli bir yaklaşım. Tavsiye edecegin bir grup var mi benim kiloma uyan?? Bana kisayolunu atarsan cok sevinirim

Ne güzel hayırlısı olsun hakkinda canim. Boyun kacti bu arada? Ben senin elbiselerini gördüm cok kilolu durdugunu sanmıyorum guzelim yaa

:))) bizim babamiz yemekten kalanlari yer ama bugun tok oldugu icin bana kaldi
Ben dokmuyorum kisitli zamaninda o kadar cesit yapiyorum dokmeye kiyamam emek para veriyorum gerekirse 3 gun yerim :))
güzelim öyle karıştırıyorlarki birbirine.bulamaç gibi.bu zamana kadar bende hep yiyordum.anladımki o arta kalanları yiye yiye şişiyorum.1 kaşık 2 kaşık artık neyse döküyorum bazen yalan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…