ah bu eşler yok mu :) üzülme verirsin biraz hareket yeter. ben akşam çayını bıraktım artık çok etkisi var çünkü çayın yanında eşim ve kızım bisküvi abur cubur çok seviyorlar. çok canınız istiyorsa ben uyuduktan sonra yersiniz dedim :)
Keske sindirene kadar acikana kadar bekleseydiniz. Ama olmus bir kere artik. Gun icinde bile fark eder o. UzulmeyinAynen oyle oldu midem rahatsız olunca yattım hemen. İnşallah öyle olur canim..
selamlar,
kilo verenleri tebrik ediyorum
mihenkcim, canım rakibem, seni yalnız bırakmadım merak etme...
89,6 kg ile hemen yanındaki yerimi aldım
ama gün ve an itibarıyle sahalara döndüm..
ilk hedefim kitara'yı yakalamak
kahvaltım;2dilim tam buğday, 1kk beyaz peynir, 1 karper peynir, sahanda 1yağsız yumurta, 3zeytin, yeşillik, domates, 1tk kuşburnu marmelatı
ara öğün; 1/4 çay b. leblebi, 1 elma
süper motivasyon. bak bu gazla beni de geçersin.
selamlar,
kilo verenleri tebrik ediyorum
mihenkcim, canım rakibem, seni yalnız bırakmadım merak etme...
89,6 kg ile hemen yanındaki yerimi aldım
ama gün ve an itibarıyle sahalara döndüm..
ilk hedefim kitara'yı yakalamak
kahvaltım;2dilim tam buğday, 1kk beyaz peynir, 1 karper peynir, sahanda 1yağsız yumurta, 3zeytin, yeşillik, domates, 1tk kuşburnu marmelatı
ara öğün; 1/4 çay b. leblebi, 1 elma
Kalbimizden gecenler ayni bak bende sabah kitara ya yetisir miyim acaba diye düşündüm. Iyi gidiyor maşallah nazar degmesin..
canım yiyip yattigin için o kadar olmuştur yarın sabah farklı çıkar emin olKizlar bugün gruplari olusturacagim.
Kilo bildirimlerini bekliyorum. .
Birde kötü haber kilo aldim(
Sebebide dun aksam esimin hazırladığı bol kalorili tostu yemem
Son bildirim 88.9
Bugün 90.0
maşallah banaaçıkcası ben çok gaza geldim. teşekkür ederim mihenk sana. bu grup çok iyi geldi bana. hep başlıyordum bir şey oluyordu aman diyip yiyordum. çok uzun zamandır 82-83 arası gittim geldim. sonunda verebildim. ama sporun etkisi var aksatmadım.
canım yiyip yattigin için o kadar olmuştur yarın sabah farklı çıkar emin ol
Belki konu sahibesi oldugunuz icin gerek duymuyorsunuzdur kismayaSezarin hakki sezara canimbende buraya yazıyorum ama maşallah bogazimdan bir şey de eksilmiyor canim. sana bakip utanir yemem inşallah
Sezarin hakki sezara canimbende buraya yazıyorum ama maşallah bogazimdan bir şey de eksilmiyor canim. sana bakip utanir yemem inşallah
Belki konu sahibesi oldugunuz icin gerek duymuyorsunuzdur kismaya
Baska bir topige daha katilirsaniz faydasi olur belki.
Cuma gruplari da cok gaza getiriyor insani. Takimi batiran olmamak adina sorumluluk hissediyor insan.Bana oyle oldu yani en azindan hic mi hic umudum yoktu kilo verebilecegime dair inancim da mini mini minnacikti. Ama bekledigim gibi dusundugum gibi olmadi cok faydasi oldu bana. Deneyebilirsiniz isterseniz
yediklerini yazıyor olmanda güzel canım. bahane üretmiyorsun. dürüstçe söylüyorsun. ilk etapta bir anda kesmek zor gerçekten. seni anlıyorum. ama sofradan doymadan kalkma. ve bence kahvaltı çok önemli. eğer rahatsız etmiyorsa mutlaka 1 yumurta ye. hem besleyici hem de tok tutuyor.
benim şu an ki en büyük motivasyonum; 1.si bu grup, 2.si tayin istedik inşallah gideceğiz geldiğimiz yere ve ben ordan giderken beni eski halimle hatırlıyorlar yine öyle görsünler istiyorum. 3.sü de sağlığım. eskiden ne kadar rahattım fazlam yoktu. inan kilo insanın hareketlerini bile yavaşlatıyor. çabuk yoruluyorum ayaklarım ağrıyor. yazık vücudumuza da. iyi düşün iyi olsun.
güzelim öyle karıştırıyorlarki birbirine.bulamaç gibi.bu zamana kadar bende hep yiyordum.anladımki o arta kalanları yiye yiye şişiyorum.1 kaşık 2 kaşık artık neyse döküyorum bazen yalan değil:))) bizim babamiz yemekten kalanlari yer ama bugun tok oldugu icin bana kaldi
Ben dokmuyorum kisitli zamaninda o kadar cesit yapiyorum dokmeye kiyamam emek para veriyorum gerekirse 3 gun yerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?