benim cocugum bebekken cok guzel uyurdu. bu yıl cok fena. iki hafta uyuyor bir ay uyumuyor. bu defa cok kotu oldu ama. 2-3 saat uyuyor ve kalkıyor gecenin bir saati. sabah uyursa uyuyor bir kac saat daha uyumazsa da uyumuyor. gunduz de yok uyku. . huysuz dolayısıyla uykusuzuktan. bittim artık. 2 hafta oldu duzelmıyor.canım uyku düzeni çok önemli bilirim uykusuz geceleri çok şükür geçti o günler. hormonlarımız gece çalışıyor. gece uyumadığın için düzenin bozulmuş.
benim cocugum bebekken cok guzel uyurdu. bu yıl cok fena. iki hafta uyuyor bir ay uyumuyor. bu defa cok kotu oldu ama. 2-3 saat uyuyor ve kalkıyor gecenin bir saati. sabah uyursa uyuyor bir kac saat daha uyumazsa da uyumuyor. gunduz de yok uyku. . huysuz dolayısıyla uykusuzuktan. bittim artık. 2 hafta oldu duzelmıyor.
2 yasında canım. odasını ayırmıstım. simdi ben de onun odasında yatıyorum. saatlerce uyuyamadıktan sonra ikimizde yerde sızıp kalıyoruz bir kac saat sonra kalkıyoruz o sekil. ayrı bas edemedim. uyusa bile uyanıyor surekli. ciddi uyku problemi var.canım kızın kaç aylık? ne kadardır böyle ve nerede uyuyor odalar ayrı mı ?
hafta sonuysa babasıyla nöbetlese bakıyoruz. sabaha karsı o alıyor. o saate kadar ben basındayım. 1 ay sonra da ise baslıycam ucretsiz iznimi bitiricem daraldım cok.2 yasında canım. odasını ayırmıstım. simdi ben de onun odasında yatıyorum. saatlerce uyuyamadıktan sonra ikimizde yerde sızıp kalıyoruz bir kac saat sonra kalkıyoruz o sekil. ayrı bas edemedim. uyusa bile uyanıyor surekli. ciddi uyku problemi var.
canım korkuyor olabilir. seninle yatınca rahatlıyordur. belli bir yaş aralığında oluyor. mesela uyuduktan 1 saat sonra falan böyle korkarak sıçrayarak uyanıyor mu ?2 yasında canım. odasını ayırmıstım. simdi ben de onun odasında yatıyorum. saatlerce uyuyamadıktan sonra ikimizde yerde sızıp kalıyoruz bir kac saat sonra kalkıyoruz o sekil. ayrı bas edemedim. uyusa bile uyanıyor surekli. ciddi uyku problemi var.
yok . anne anne diye diye kalkıyor. benimleyken de uyumuyor ki. yanında yatıyorum zaten. dediğini bir ara yasadık. 2 hafta kadar. sonra gecti.canım korkuyor olabilir. seninle yatınca rahatlıyordur. belli bir yaş aralığında oluyor. mesela uyuduktan 1 saat sonra falan böyle korkarak sıçrayarak uyanıyor mu ?
02.04.2015 >>> 60.8
04.04.2015 >>> 59.6
06.04.2015>>> 60.0
yok . anne anne diye diye kalkıyor gayet uykusu acık keyifli bi sekilde. sarkılar soyluyor filan. benimleyken de uyumuyor ki. yanında yatıyorum zaten. dediğini bir ara yasadık. 2 hafta kadar. sonra gecti.
Olsun motivasyonunu bozma. Bünyen inatçı anlaşılan. Sen de inat et. Elbet vericeksin.02.04.2015 >>> 60.8
04.04.2015 >>> 59.6
06.04.2015>>> 60.0
30 Marttan beri sabah ve akşamları aç karnına tartılıyorum canım ama nerdeyse her seferinde farklı çıkıyor.Şu ara özel günümdeyim o yüzden mi acaba? Bu düzensizlik beni çok üzüyorcanım sabah kahvaltı yaptın ama sen normal. bence yarın sabah tartıl.
İnşAllah canım.Günlük kaloriyide aşmıyorum oysa hiç hatta dün 250 kalori arttı bileOlsun motivasyonunu bozma. Bünyen inatçı anlaşılan. Sen de inat et. Elbet vericeksin.
yok . anne anne diye diye kalkıyor. benimleyken de uyumuyor ki. yanında yatıyorum zaten. dediğini bir ara yasadık. 2 hafta kadar. sonra gecti.
30 Marttan beri sabah ve akşamları aç karnına tartılıyorum canım ama nerdeyse her seferinde farklı çıkıyor.Şu ara özel günümdeyim o yüzden mi acaba? Bu düzensizlik beni çok üzüyor
ben razıyım benimle uyumasına gece de gunduz de hiç bir sekilde bizimle de uyumuyor ki.valla canım benim kızım da ayın 17 sinde 3 yaşına girecek. 52 günlükken odasını yatagını ayırdık gayet güzel uyuyan sakin bir çocuktur maşallah diyeyim ( hastalıkları hariç)
ama bu yazdan beri geceleri 1 kez muhakkak uyanır ( bazen çiş için) diyor ki anne sizin yatagınızda uyuyacam neden peki diyorum. korkuyorum. kimden korkuyorsun işte uydurup bişiler diyor. neyse mecbur beraber yatıyoruz. ama uykumu alamıyorum çok dönüyor üstümüzü açıyor babayla biz per perişan uyuyoruz. zaten çok yorgun oluyoruz en azından 7-8 saat dinlenmek istiyor insan. bir yandan da yavruma kıyamıyorum. ama yarın kreşe gittiğinde tek yatacak alışması lazım. işte sen büyüdün artık okula gideceksin bismillah diyip yat diyorum melekler korur diye anlatıyorum. sonra korkuyor diye muska yaptırdık yatağına taktık. o zamandan beri iyi. yine uyanıyor ama geri yatağına götürüyorum ben hemen yanındayım sakın korkma diyorum bebeğini veriyorum tamam annecim diyor uyuyor.
bence anne babanın kokusuyla uyumak onlara huzur veriyor daha deliksiz ve rahat uyuyorlar.
Beni motive edecek bişeyler çıkar inşAllah oraya canım :)canım sürekli tartılmakta iyi değil. ben de de takıntı oldu her sabah uyanınca bir de akşam yatmadan önce tartılıyorum. 1 gecede mucizeler bekliyorumadet döneminde olur adet bitince 3-4 gün sonra gerçek kilon çıkar ortaya
canım belki bir sıkıntısı vardır. ne bilim diş kulak ağrısı olabilir ya da başka bir şey. bence bir doktorunuza danışın.ben razıyım benimle uyumasına gece de gunduz de hiç bir sekilde bizimle de uyumuyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?