12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

canım uyku düzeni çok önemli bilirim uykusuz geceleri çok şükür geçti o günler. hormonlarımız gece çalışıyor. gece uyumadığın için düzenin bozulmuş.
benim cocugum bebekken cok guzel uyurdu. bu yıl cok fena. iki hafta uyuyor bir ay uyumuyor. bu defa cok kotu oldu ama. 2-3 saat uyuyor ve kalkıyor gecenin bir saati. sabah uyursa uyuyor bir kac saat daha uyumazsa da uyumuyor. gunduz de yok uyku. . huysuz dolayısıyla uykusuzuktan. bittim artık. 2 hafta oldu duzelmıyor.

canım kızın kaç aylık? ne kadardır böyle ve nerede uyuyor odalar ayrı mı ?

canım kızın kaç aylık? ne kadardır böyle ve nerede uyuyor odalar ayrı mı ?
2 yasında canım. odasını ayırmıstım. simdi ben de onun odasında yatıyorum. saatlerce uyuyamadıktan sonra ikimizde yerde sızıp kalıyoruz bir kac saat sonra kalkıyoruz o sekil. ayrı bas edemedim. uyusa bile uyanıyor surekli. ciddi uyku problemi var.

hafta sonuysa babasıyla nöbetlese bakıyoruz. sabaha karsı o alıyor. o saate kadar ben basındayım. 1 ay sonra da ise baslıycam ucretsiz iznimi bitiricem daraldım cok.
eylulden beri böyle. tam olarak böyle de değil aslında bir ara uyuyordu ama 15 dk ya bir aglayarak uyanıyordu. 2-3 hafta rahat ettik gibi oldu. sonra bu duruma geldi

canım korkuyor olabilir. seninle yatınca rahatlıyordur. belli bir yaş aralığında oluyor. mesela uyuduktan 1 saat sonra falan böyle korkarak sıçrayarak uyanıyor mu ?

Sabah 07:20 (50 kalori)
2 adet aksamdan suya koyulmus cevız (cevız yendı suyu ıcıldı)

Kahvaltı 08:00 (75 kalori)
1 dılım tam bugday ekmegı
1 adet lıght karper

Ara 09:00 (100 kalori)
2 adet cevız
2 adet kayısı

Ara 10:45 (30 kalori)
yarım cay bardagı light süt ıle yapılmıs nescafe gold

Öğlen 13:00 (350 kalori)
4 kaşık patlıcan turlu (sadece patlıcan ve patateslerı yendı) 200 kalori
250 gram light yogurt 150 kalori

bugun alınan toplam kalori 605 oldu!!

canım korkuyor olabilir. seninle yatınca rahatlıyordur. belli bir yaş aralığında oluyor. mesela uyuduktan 1 saat sonra falan böyle korkarak sıçrayarak uyanıyor mu ?
yok . anne anne diye diye kalkıyor. benimleyken de uyumuyor ki. yanında yatıyorum zaten. dediğini bir ara yasadık. 2 hafta kadar. sonra gecti.

yok . anne anne diye diye kalkıyor. benimleyken de uyumuyor ki. yanında yatıyorum zaten. dediğini bir ara yasadık. 2 hafta kadar. sonra gecti.

valla canım benim kızım da ayın 17 sinde 3 yaşına girecek. 52 günlükken odasını yatagını ayırdık gayet güzel uyuyan sakin bir çocuktur maşallah diyeyim ( hastalıkları hariç)

ama bu yazdan beri geceleri 1 kez muhakkak uyanır ( bazen çiş için) diyor ki anne sizin yatagınızda uyuyacam neden peki diyorum. korkuyorum. kimden korkuyorsun işte uydurup bişiler diyor. neyse mecbur beraber yatıyoruz. ama uykumu alamıyorum çok dönüyor üstümüzü açıyor babayla biz per perişan uyuyoruz. zaten çok yorgun oluyoruz en azından 7-8 saat dinlenmek istiyor insan. bir yandan da yavruma kıyamıyorum. ama yarın kreşe gittiğinde tek yatacak alışması lazım. işte sen büyüdün artık okula gideceksin bismillah diyip yat diyorum melekler korur diye anlatıyorum. sonra korkuyor diye muska yaptırdık yatağına taktık. o zamandan beri iyi. yine uyanıyor ama geri yatağına götürüyorum ben hemen yanındayım sakın korkma diyorum bebeğini veriyorum tamam annecim diyor uyuyor.

bence anne babanın kokusuyla uyumak onlara huzur veriyor daha deliksiz ve rahat uyuyorlar.

30 Marttan beri sabah ve akşamları aç karnına tartılıyorum canım ama nerdeyse her seferinde farklı çıkıyor.Şu ara özel günümdeyim o yüzden mi acaba? Bu düzensizlik beni çok üzüyor

canım sürekli tartılmakta iyi değil. ben de de takıntı oldu her sabah uyanınca bir de akşam yatmadan önce tartılıyorum. 1 gecede mucizeler bekliyorum adet döneminde olur adet bitince 3-4 gün sonra gerçek kilon çıkar ortaya

ben razıyım benimle uyumasına gece de gunduz de hiç bir sekilde bizimle de uyumuyor ki.

Beni motive edecek bişeyler çıkar inşAllah oraya canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…