12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

06/04 81,3
merhabalar,
grubu kuran arkadaşa teşekkürler. hem yazılanları okuyup motive oluyorum hem de düzenli kilo takibi yapabiliyorum sayesinde. :)
ben kalori hesabı yapmıyorum pek. daha çok spor yaparak zayıflamaya çalışıyorum.
haftada 3 gün pilatese gidiyorum. bulduğum her fırsatta da yürüyüş yapıyorum. küçük bebeğim olduğu için pek te fırsat bulamıyorum. metebolic balance yönteminde olduğu gibi ara ögün yapmıyorum. yemek aralarını 5 saat tutmaya çalışıyorum. karbonhidrat almamaya çalışıyorum. aralarda da kaçırıyorum, eşim kek pasta çok seviyor malesef.
yaza grup olarak incecik gireriz inşallah..

eveeet günaydın kızlar,
SABAH
1kb kutusu peynir, domates,salatalık,dereotu,maydonoz,2 dilim tam buğday ekmeği, 9 zeytin, 1 çay kaşığı nutella, şekersiz ıhlamur
ARA
1 yeşil elma

bugün eşimin anneannesindeyiz.süper yemekler yapmıştır eminim.umarım kendimi tutabilirim.
kendinize iyi bakın, görüşürüz.

kilo :
01.04.15- 66,3
04.04.15- 66,2
06.04.15- 66,3

ne olacak böyle. sanki yine kilitlendim
kızlar hep beraber bir detoks günü falan mı yapsak? önerisi olan var mı?

Ne güzel hayırlısı olsun hakkinda canim. Boyun kacti bu arada? Ben senin elbiselerini gördüm cok kilolu durdugunu sanmıyorum guzelim yaa

hayırlısı canım. 1.58 boyum.. o elbiseler zayıf iken giydiklerim 60 kg daydım. evlendiğimde 68 dim. sonra hemen hamile kalınca bir daha hiç eski kiloma dönemedim.

canım hoşgeldin.
benim boy da 1,58
80lere dayanmıştım bir ara şimdi 66,3 oldum.burada acayip motive olabilirsin. dilerim herşey gönlümüzce olsun
ben de 3 sene önce 1 sene de 64 lere düşmüştüm burda motive oluyordum yine, bu kış salıverdim gitti.hiç foruma bile girmedim kafamı kuma soktum 13-14 kilo aldım 6 ayda, 2 hafta önce frene bastım ramazana kadar bu sene aldıklarım gidecek inşallah 3 kilosu gitti bile

kahvaltım
1 bardak su
7 zeytin
haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği(kızatılmış gi düşürür bağırsak çalıştırır tecrübe edilmiştir)
1 dilim ince kaşar
ara
yarım elma(küçük)
yarım portakal
öğlene kuru fasulye yaptım bulgur pilavı cacık
akşama da kabak yemeğim var yine yoğurt ile
yapabilirsem 1 saat yürüyüş
aslında tarçınlı karanfilli yeşil çay içiyordum geçen hafta yanında süt meyve falan yemiştim tiksindim biraz ara verdim

gunaydın kızlar,
kilom 71,4 niye fazla bilmiyorum bir önce ki bildirimde hatta dun sabah da 71 di. sporumu yaptım dikkatlı de yedim halbuki. gerci uyku düzeni yok. 1,5 saat uyudum gece. kızım uyandı. 8 e kadar uyumadı. uyutmak icin ugrastım saatlerce. 8 den 11 e kadar uyuduk tekrar uyandı. perisan etti beni bu ara. duzen bırakmadı. surekli yorgunum. ..

Himm farkli bir yaklaşım. Tavsiye edecegin bir grup var mi benim kiloma uyan?? Bana kisayolunu atarsan cok sevinirim
Gruplari cok bilmiyorum acikcasi. Cuma zayiflama takimlarinda da ilk basta genel bir topic var baslamak ya da katilmak isteyenlerdi sanirim basligi emin de olamadim simdi. Oraya boyunuzu kilonuzu neler yaptiginizi vs yaziyorsunuz. Takiminda az kisi olan kaptanlar sizi davet ediyor. Bu takima bekleriz diye. Bu takimlarda kilolar karisik bir ortalama yok. Yarisma oluyor her cuma ilk üç takim seciliyor. Bireysel olarak takimlar arasinda ilk 3 seciliyor. Takim ici de ilk üç kisi seciliyor. Yuzdeyle hesaplaniyor kilolar. Onun disinda yine kilolara gore ayrilmis olanlar da var. Ama bu gruplar arasi yarisma yok diye biliyorum. Grup icinde vardir belki.
Bana cok yaradi. Kendi gunlugumu acsam bu kadar azimli olmazdim diye dusunuyorum. Tavsiye ederim yani

canım 10 gün önce bi tartildim 100.5 Tim sevindim o gazla öbür sabahi zor ettim sabah bi tartildim 101.1 kaçamakta yapmamıştim çok bozuldu moralim ama pes etmedim 4 gün falan tartı hep aynı kaldı sonra tartildim 100 geldi dun tartildim 99.6 geldim bugün de 99.1 geldim şişkinlik oluyo sanırım sonra birden bi tartiliyosun hop gitmiş kilocuklar acaip sevindirik oluyorum

canım öyledir insallah ödemdir. uyku düzenim de yok öyle olunca yeme düzeni de sasıyor. simdi yapicam kahvaltıyı. ondan az yesemde almıs olabilir miyim diyorum.

canım öyledir insallah ödemdir. uyku düzenim de yok öyle olunca yeme düzeni de sasıyor. simdi yapicam kahvaltıyı. ondan az yesemde almıs olabilir miyim diyorum.

Herzamankinden az yiyorsan almis olamazsin tatlım. Şişkinliktir o erenefe cok güzel ifade etmis birgun birgunu tutmuyor o yüzden haftada bir yaptim tarti gününü. Bence tarti gunu olmadan cokta tartilmayalim ister istemez moral bozucu oluyor. .

Rica ederim canim. Keske ne yiyip ictigini de yazsan boylece birbirimizin menulerine takip edip örnek almsk da heveslendirici olabilir. . 1. Sayfada kurallarda buda geçerli zaten..

Detokslar bende ters tepiyor ertesi gun daha cok yiyorum

hadi bismillah kızlar dayanamayacağım ben de katılıyorum, bak çık bak çık nereye kadar
boy 1.57
kilo 80.7
yaş 33

Hoşgeldin canim iyi yaptin gelmekle:)

her zamankinden az yiyorum canım. spor da yapıyorum. ama uykusuzum felaket bi yorgunluk var üstümde . gece uykuda salgılanıyor ya leptin hormonu. hep ayaktayım o saatlerde.

canım uyku düzeni çok önemli bilirim uykusuz geceleri çok şükür geçti o günler. hormonlarımız gece çalışıyor. gece uyumadığın için düzenin bozulmuş.

1 saat 05 dk lık yürüyüşümü tamamladım geldi. şimdi yemek zamanı;

evden getirdim;

5 adet marul yaprağı
6 yk zeytinyağlı yeşil fasulye
6 yk ev yogurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…