randevumuzu aldık gidicez . uykusuzlugun vermiş oldugu bir huysuzlugu var ama genel olarak da keyifli. bilemedim nedendir...canım belki bir sıkıntısı vardır. ne bilim diş kulak ağrısı olabilir ya da başka bir şey. bence bir doktorunuza danışın.
valla benim de ilgimi çekti, bi bakıcam...Gruplari cok bilmiyorum acikcasi. Cuma zayiflama takimlarinda da ilk basta genel bir topic var baslamak ya da katilmak isteyenlerdi sanirim basligi emin de olamadim simdi. Oraya boyunuzu kilonuzu neler yaptiginizi vs yaziyorsunuz. Takiminda az kisi olan kaptanlar sizi davet ediyor. Bu takima bekleriz diye. Bu takimlarda kilolar karisik bir ortalama yok. Yarisma oluyor her cuma ilk üç takim seciliyor. Bireysel olarak takimlar arasinda ilk 3 seciliyor. Takim ici de ilk üç kisi seciliyor. Yuzdeyle hesaplaniyor kilolar. Onun disinda yine kilolara gore ayrilmis olanlar da var. Ama bu gruplar arasi yarisma yok diye biliyorum. Grup icinde vardir belki.
Bana cok yaradi. Kendi gunlugumu acsam bu kadar azimli olmazdim diye dusunuyorum.Tavsiye ederim yani
evet buyukihtimal ondan diyetisyene gittiğim dönemlerde adet zamanlarında çok takılma bi hafta sonra tam belli olur verdiğin kilo derdi şişlik oluyo o çok farkettiriyor30 Marttan beri sabah ve akşamları aç karnına tartılıyorum canım ama nerdeyse her seferinde farklı çıkıyor.Şu ara özel günümdeyim o yüzden mi acaba? Bu düzensizlik beni çok üzüyor
Sancısı şişliği bitmiyor kievet buyukihtimal ondan diyetisyene gittiğim dönemlerde adet zamanlarında çok takılma bi hafta sonra tam belli olur verdiğin kilo derdi şişlik oluyo o çok farkettiriyor
Selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza :) ?
Cocugunuzun bir sıkıntısı olmayabilir de. Ben de cocukken hic uyumazmisim gecenin 3ünde 4ünde annemle salonda kutu kutu pense oynarmisiz. Doktora goturmusler neden uyumuyorum diye. Doktor uyku ilaci vermis benim cocugun da hic uyumaz bunu verin bir zarari yok uyku yapar demis. Bizimkiler hir umut gece vermisler ilaci. Ben daha da cildirmisim enerji yapmis bende hic uyumamisim daha beter kurtlanmisim2 yasında canım. odasını ayırmıstım. simdi ben de onun odasında yatıyorum. saatlerce uyuyamadıktan sonra ikimizde yerde sızıp kalıyoruz bir kac saat sonra kalkıyoruz o sekil. ayrı bas edemedim. uyusa bile uyanıyor surekli. ciddi uyku problemi var.
Öğle yemeğimi yazmayı unuttum
6 Kaşık zeytinyağlı pırasa
1 dilim ekmek
yoğurt
1 tatlı kaşığı nutella (canım şekerli bişey istedi dayanamadım)
ara:
1/2 çay bardağı kuru üzüm
1/4 çay bardağı beyaz leblebi
2 kuru kayısı
yarım elma
1/4 muz
Ay canım iyiki söyledin sağol.Ben genelde akşamları meyve yiyordum.Bundan sonra gündüze çekeyim.olsun canım adet döneminde canın tatlı istemesi normal ama diğer ara öğününde meyve yeme sana tavsiyem. meyveyi saat olarak ne kadar erken yersen gün içinde o kadar hızlı yakarsın. geç yenen meyve direk şeker demek ve bel çevresinde kilo yapıyor.
Ay canım iyiki söyledin sağol.Ben genelde akşamları meyve yiyordum.Bundan sonra gündüze çekeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?