- 12 Mart 2015
- 281
- 261
- 48
Biraz torpilli bi akşam yemeği olmuş.. Ya da ben hala açım ve bana öyle görünüyor..3 kepce tavuklu yayla corbasi
1 dilim biberli ekmek
Kirmizi Pancarli marul salatasi
2 yk zeytinyagli fasulye
ne yiidin söyler bakimAyyy ben aksam yemeginde cok sacmaladim
Yazmayim bence. Son öğünümdü. Yatana kadar yakarim diye umuyorum. Sporumu da yapinca hallolur herhalde.
Oooy oy ne yemedim kine yiidin söyler bakim
Su an eridi bile :))) doygunluk olarakk hicibisi yok midemde :)Biraz torpilli bi akşam yemeği olmuş.. Ya da ben hala açım ve bana öyle görünüyor..
Neslihalim benim de akşam yemeğim aynı sayılırMihenkcim, akşam yemeğimiz aynıymış:)
Akşam;
Z.yağlı patlıcan(közlenmiş) yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik, 3 yk yoğurt
Hangisi??Neslihalim benim de akşam yemeğim aynı sayılır
Tavuklu zeytinyağlı köz patlıcan yemeği
Salata
Bu akşam dizim var. Yaşasınnn
Közlenmiş patlıcan yemeğiHangisi??
aslında sever uykuyu uyudumu 12 saat deliksiz uyur uyumadı mı hic uyumuyor. arada bir olsa neyse haftalarca suren bir uykusuzluk. gerci kreste grubunu değistirdiler ondan sonra basladı sıkıntısı. oradan aldık baska krese baslattık iyice kotü oldu. komple bıraktık. etkilenmiş de olabilir bilemiyorum. bir doktoruna danısmakta fayda var yine de.Cocugunuzun bir sıkıntısı olmayabilir de. Ben de cocukken hic uyumazmisim gecenin 3ünde 4ünde annemle salonda kutu kutu pense oynarmisiz. Doktora goturmusler neden uyumuyorum diye. Doktor uyku ilaci vermis benim cocugun da hic uyumaz bunu verin bir zarari yok uyku yapar demis. Bizimkiler hir umut gece vermisler ilaci. Ben daha da cildirmisim enerji yapmis bende hic uyumamisim daha beter kurtlanmisim
Cocugunuz uykuyu sevmiyor olabilir. Her cocuk farklidir sonucta. Insallah kulak agrisi vb bir sorunu cikmaz. Ama cocugunuz uyumayi sevmiyorsa aksam yemeklerinde ayran yogurt uyku vaktinden once sut icirebilirsiniz alerjisi falan yoksa. Onun disinda rahatlatan bitki caylari var ama bunu kullanmadan doktora danisin tabi kucucuk sonucta bir zarari dokunmasin. Bunlar da ise yaramazsa malesef bir cozumu yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?