12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Ayyy ben aksam yemeginde cok sacmaladim

Yazmayim bence. Son öğünümdü. Yatana kadar yakarim diye umuyorum. Sporumu da yapinca hallolur herhalde.

Mihenkcim, akşam yemeğimiz aynıymış:)

Akşam;
Z.yağlı patlıcan(közlenmiş) yemeği
1 dilim tam buğday ekmeği
Yeşillik, 3 yk yoğurt
Neslihalim benim de akşam yemeğim aynı sayılır
Tavuklu zeytinyağlı köz patlıcan yemeği
Salata

Bu akşam dizim var. Yaşasınnn

Merhaba herkese

çok yoğun bi iş günüydü kızlar ancak akşam girebildim net e hemen yazıyorum bugün neler yediğimi

Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 kibrit kutusundan az beyaz peynir domates salatalık 6 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği

Ara 2 adet gün kurusu kayısı

Öğle: 1 kase mercimek çorbası 1 domates 3 kaşık yoğurt ( 1 tatlı kaşığı kadar keten tohumu ekledim içine ) 3 tane şekersiz diyet bisküvi

Ara yarım elma ve portakal

Akşam: 1 kase zeytinyağlı bulgurlu ıspanak 4 kaşık light yoğurt 2 dilim çavdar ekmeği

Bugünkü diyetimde bunlar vardı kızlar
gündüz 2 bardak yeşil çay içtim son olarakta form çayı içeyi düşünüyorum yatmadan

Yogurt kürümü yiyorum birazdan yatacamm bogazimin yanmasi gribe cevirdi. Herkese iyi geceler.

aslında sever uykuyu uyudumu 12 saat deliksiz uyur uyumadı mı hic uyumuyor. arada bir olsa neyse haftalarca suren bir uykusuzluk. gerci kreste grubunu değistirdiler ondan sonra basladı sıkıntısı. oradan aldık baska krese baslattık iyice kotü oldu. komple bıraktık. etkilenmiş de olabilir bilemiyorum. bir doktoruna danısmakta fayda var yine de.
yazın iki ay ailemin yanında kaldık. ablamın kızımla yasıt ikizleri 5 yasında oglu teyzeler anane dede hep beraberlerdi. tatil dönusu de bu sekilde oldu. krese baslattık öyle duzeldi.

Son düzenleme:
ben de cok fena kacırdım aksam yemekte. tamamen stres kaynaklı benimkisi gece uyumadım gunduz uyumadım gunlerdir böyle.gerildim gerildim en sonyemege daldım. fırnda sebzeli tavuk vardı. sebze dediysem havuc patates agırlıklı. 3 baget yanına ne kadar yedim bilmem baya yedim patatesten:-( 30 dk plates yapıcam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…