Duzeni degistikce oluyordur o zaman belki de. Insallah duzelir en kisa zamanda bir duzene girer.aslında sever uykuyu uyudumu 12 saat deliksiz uyur uyumadı mı hic uyumuyor. arada bir olsa neyse haftalarca suren bir uykusuzluk. gerci kreste grubunu değistirdiler ondan sonra basladı sıkıntısı. oradan aldık baska krese baslattık iyice kotü oldu. komple bıraktık. etkilenmiş de olabilir bilemiyorum. bir doktoruna danısmakta fayda var yine de.
yazın iki ay ailemin yanında kaldık. ablamın kızımla yasıt ikizleri 5 yasında oglu teyzeler anane dede hep beraberlerdi. tatil dönusu de bu sekilde oldu. krese baslattık öyle duzeldi.
Hedefim çarşamba 69 lu bi rakam olmakKızlar kilo bildirimi çarşamba değil Mİ?
Ben bugun tartilmadim
çarşamba sabaha kadar tartilmayacagim
sonucu merak ediyorum
Hedefi
Hedefim çarşamba 69 lu bi rakam olmak[/QUOTE
diyet baslangici 30.03....... 72,3
04.04 de tartildigimda ......70.0 geldim
2.3 kilo verdim geçen hafta 5 gün sonunda kizlar
Közlenmiş patlıcan yemeği
Aksam yemegi
2 tavuk but patatesli yağsız (3 dilim patates)
1 tabak pirinç pilavi
1 kase cacık
Iyi akşamlar hanımlar bu gün hepimiz biraz fazla kaçırmışız galiba :) Benimde 325 kalori fazlam vardı 70 dadika yürüme-koşma yaparak yaktım.Biraz zor oldu ama başardım şükür :)
Kızlar kilo bildirimi çarşamba değil Mİ?
Ben bugun tartilmadim
çarşamba sabaha kadar tartilmayacagim
sonucu merak ediyorum
Günaydın Kızlar;
boğaz ağrısı çok fena gribe çevirdi. hep nisan ayında hasta olurum her sene. geçiş mevsimleri mahvediyor beni.
aç karnına ; ılık 1 bardak limonlu su - 1 çilek
1/4 peynirli sıkma ( 30 gr ancak eder)
5 zeytin, 1/2 kapya biber, 1/2 köy biberi,3 çeri domates, 1/2 salatalık, yeşillik
1 çk petek bal, 1kk beyaz peynir, şekersiz siyah çay.
günaydın azimli bayanlar hepinize başarılar
Boğaz Ağrısina kekik cayi cok iyi gelir canim icine limon sıkarak icersem içimi de kolaylasir. Tek basina icemiyorsan yeşil cayla demleyip icine tarçın karanfilde ekleyebilirsin.. cok geçmiş olsun toparla kendini biran onceki ailene de bulasmasin..
hangi dizi demek istemiştim
Günaydın herkese :)
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canimH Heart of Gold
Bu günkü hedefinde başarılar :)mihenk29
Kahvaltı
1 galeta
1 elma
Bisey soracağım hanımlar. .Bende Myfitnesspal programini indirdim bes gündür 1200 kaloriyi asmiyorum aşsamda yakmaya çalışıyorum bu şekilde haftada bir kilo verecegimi düşünmüştüm ama biraz once nette arastirirken bi sayfada haftada bir kilo vermek icin kalori hesaplattim 824 çıktı.Bu duruma göre ben fazla mı kalori aliyorum sizler ne kadar aliyorsunuz ??
Günaydın herkese :)
Kahvaltı
1 galeta
1 elma
Bisey soracağım hanımlar. .Bende Myfitnesspal programini indirdim bes gündür 1200 kaloriyi asmiyorum aşsamda yakmaya çalışıyorum bu şekilde haftada bir kilo verecegimi düşünmüştüm ama biraz once nette arastirirken bi sayfada haftada bir kilo vermek icin kalori hesaplattim 824 çıktı.Bu duruma göre ben fazla mı kalori aliyorum sizler ne kadar aliyorsunuz ??
sen kalori hesabını bosver bence. dengeli saglıklı yemeye calıs. yediklerini de yaz . sporunu da yaz. veremezsen döner bakar miktarda azaltma yaparsın. ben kalori hesabını öyle agır diyetleri saglıklı bulmuyorum. bırakınca alırsın sonra. normal beslen ama miktar ayarla. verebildiğin surece de ye. metabolizma hızını kas kitleni hesaplamıyor o programlar. ne kadar yemen gerektiğini sen daha iyi bilirsin. kahvaltın sırf karbonhidrat olmus. karbonhidrat diyeti filan mı yapıyorsun? benim fikrim biraz protein alman yönunde . acıkmazsın hemen.Günaydın herkese :)
Kahvaltı
1 galeta
1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?