12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

akşam yemeğim
1 kase tavuk suyuna çorba
azıcık börek
1 avuç leblebi
10000 adım yürüyüş
az öncede 5-6 tane patates kızartma 2 kaşık yoğurt soda
bu günlük dükkanı kapatıyorum

Duzeni degistikce oluyordur o zaman belki de. Insallah duzelir en kisa zamanda bir duzene girer.

Aksam yemegi
2 tavuk but patatesli yağsız (3 dilim patates)
1 tabak pirinç pilavi
1 kase cacık

Iyi akşamlar hanımlar bu gün hepimiz biraz fazla kaçırmışız galiba :) Benimde 325 kalori fazlam vardı 70 dadika yürüme-koşma yaparak yaktım.Biraz zor oldu ama başardım şükür :)

Kızlar kilo bildirimi çarşamba değil Mİ?
Ben bugun tartilmadim
çarşamba sabaha kadar tartilmayacagim
sonucu merak ediyorum

Günaydın Kızlar;

boğaz ağrısı çok fena gribe çevirdi. hep nisan ayında hasta olurum her sene. geçiş mevsimleri mahvediyor beni.

aç karnına ; ılık 1 bardak limonlu su - 1 çilek

1/4 peynirli sıkma ( 30 gr ancak eder)
5 zeytin, 1/2 kapya biber, 1/2 köy biberi,3 çeri domates, 1/2 salatalık, yeşillik
1 çk petek bal, 1kk beyaz peynir, şekersiz siyah çay.

Közlenmiş patlıcan yemeği

O diziyi soruyor tatlim

Yok yahu ben kacirmadim.dun iyi gittim masallah hedefim dunun performansini golgede birakmak
Kızlar kilo bildirimi çarşamba değil Mİ?
Ben bugun tartilmadim
çarşamba sabaha kadar tartilmayacagim
sonucu merak ediyorum

Artik tarti gunleri pazartesi canim..

Boğaz Ağrısina kekik cayi cok iyi gelir canim icine limon sıkarak icersem içimi de kolaylasir. Tek basina icemiyorsan yeşil cayla demleyip icine tarçın karanfilde ekleyebilirsin.. cok geçmiş olsun toparla kendini biran onceki ailene de bulasmasin..

zaten ayrı yattım. iyileşene kadar öyle. kızıma bulaşmasın diye. eşim de hastaydı yeni iyileşti. sağol canım boğaz ağrısı geçti şu an grip sadece.

Günaydın herkese :)
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canim H Heart of Gold

Bu günkü hedefinde başarılar :) mihenk29

Kahvaltı
1 galeta
1 elma

Bisey soracağım hanımlar. .Bende Myfitnesspal programini indirdim bes gündür 1200 kaloriyi asmiyorum aşsamda yakmaya çalışıyorum bu şekilde haftada bir kilo verecegimi düşünmüştüm ama biraz once nette arastirirken bi sayfada haftada bir kilo vermek icin kalori hesaplattim 824 çıktı.Bu duruma göre ben fazla mı kalori aliyorum sizler ne kadar aliyorsunuz ??

sağol canım :)

ben ne kadar kalori aldığımı bilmiyorum hesaplamıyorum. ama 1250 kalori için araştırdığımda haftada 750 gr kilo kaybı diye çıkmıştı

Bende 1200 kaloriyi hedefliyorum canim
1 hafta deneyip sonucu sana öyle soyleyeyim olur mu.. kilon az oldugu icin kalori ihtiyacin da az olabilir..

sen kalori hesabını bosver bence. dengeli saglıklı yemeye calıs. yediklerini de yaz . sporunu da yaz. veremezsen döner bakar miktarda azaltma yaparsın. ben kalori hesabını öyle agır diyetleri saglıklı bulmuyorum. bırakınca alırsın sonra. normal beslen ama miktar ayarla. verebildiğin surece de ye. metabolizma hızını kas kitleni hesaplamıyor o programlar. ne kadar yemen gerektiğini sen daha iyi bilirsin. kahvaltın sırf karbonhidrat olmus. karbonhidrat diyeti filan mı yapıyorsun? benim fikrim biraz protein alman yönunde . acıkmazsın hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…