12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Bende 1200 kaloriyi hedefliyorum canim
1 hafta deneyip sonucu sana öyle soyleyeyim olur mu.. kilon az oldugu icin kalori ihtiyacin da az olabilir..
s_syd ben de kızlara katılıyorum. sen sağlıklı bi şekilde, proteinini de alarak beslen.. nelerin gereksiz ve aşırı olduğunu hepimiz biliyoruz. sen onlardan kaçınmaya bak. örneğin ben 1400 kcal alıyorum günde (diyetisyen 1600 önermişti.)
yani hergün hesaplamıyorum artık az çok öğrendiğim için yine aynı gittiğimi biliyorum. kaçamak yapmayıp yaklaşık 1400'e sadık kaldığımda 1haftada 1,5-2kg gittiği bile oluyordu.
mesele sana en yakın, seni çok zorlamayacak şekilde bir yol izlemek... çünkü kendini ne kadar sıkarsan, verdiğin kiloların geri dönüşü de o kadar kolay oluyor.

bu kadar konuştum bari kahvaltımı da yazayım

KAHVALTI;
2dilim tam buğday, 1haş. yumurta, 1kk beyaz peynir, 2karper, domates, biber, 1tk kaymak, 1tk reçel

ARA;
1/4 çb leblebi, 5kuru erik, yeşil çay

Niye bilmiyorum ben çok taktım kalori hesabina.niye.Kilo verememekten korkuyorum sanirim biraz daha dikkat etmeye caliscam. H Heart of Gold

Bana da bilgi verirsen sonucu gördükten sonra cok sevinirim canim mihenk29

Ben hic protein yada karbonhidrat diye ayirarak yemedim elimin altinda ne varsa öyle yiyorum bundan sonra proteine agirlik vermeye caliscam C chemes

sen öyle diyince hesap yaptım dün kü yediklerim tam 1014 kalori geldi bence az. 2 gündür yumurta yemedim ağzımın tadi yok normalde her gün 1 yumurta yerim yenmeli de zaten. yoğurt hiç eksik olmamalı menülerinde. kaloriye takma sağlıklı olduğu sürece ye. zaten de sporda yapıyorsun yakarsın.

Veririm canim.. kalori hesabini yapmak neden ne kadar yiyecegimizi ogrenmek adina fayda sagliyor aliskanlik edinene kadar hesaplamakta bir zarar görmüyorum benn..

bir de yoğurt süt peynir tarzı ürünlerini light olarak tüketme. en zararlısı light ürünler. benim gittiğim hiçbir diyetisyenim tavsiye etmedi. yarım yağlı olabilir dediler ama ben genelde tam yağlı tüketiyorum.

1.Yumurta
2.Kırmızı Et
3.Tavuk Eti
4.Balık
6.Kuru Yemişler (Badem Fındık Ceviz)
7.Süt, yoğurt, peynir

En çok protein olan besinler bunlar çıkıyor netten baktımda.Başka tavsiye ettiğiniz bişeyler var mı?

Günaydın kızlar
O diziyi soruyor tatlim

Yok yahu ben kacirmadim.dun iyi gittim masallah hedefim dunun performansini golgede birakmak

Artik tarti gunleri pazartesi canim..

hangi dizi demek istemiştim
Ay ben de ne sandım dizi paramparçaydı. Ama son yarım saati kaçırdım. Artık netten izlerim. Tek izlediğim dizi. İnşallah saçlamayıp onu da bozmazlar

kuru baklagiller nohut fasulye mercimek özellikle öğlen için harika proteinler, diyetisyene giden bir arkadaşım vardı 4 ayda 20 kilo verdi, öğlen protein akşam sebze yemeği yerdi, yanlarında salata yoğurt çacdar ekmeği gibi. ama mutlaka yemeği yemek gibi yerdi mesela közlenmiş patlıcan yemek değil vücut bunu yemek olarak algılamaz onu salata sınıfına koymuş diyetisyeni, yemek niyetine yersen vucut alarm verir daha fazla yemek yemek ister veya yemek gelmediği için metabolizma yavaşlar kilo gitmez diyordu

Hımm güzel bir bilgi teşekkürler canimm. Bende aksama salata dusunuyordum:)

kızlar günaydın
SABAH
1 kb kutusu peynir, 1 yumurta ile omlet, 16 zeytin (abattım biliyorum), 1 tatlı kaşığı nutella, 1,5 dilim tam buğday-1 dilim beyaz ekmek, şekersiz açık çay

ara yok kahvaltıyı geç yaptık.
öğlen hastaneye gidiyorum. cilt biyopsisi yapılacak ve ilk kez ışına gireceğim.
gün içinde neler yerim bilemiyorum.bugün koşturmalı bir gün olacak.
kendinize iyi bakın. görüşürüz...

ben çok mutsuzum bu sabah
akşam yemeği geçiştireyim derken 22.30 da kendimi yemeklere saldırırken buldum yukarıdaki mesajımdaki durumu yaşadım, yemek denmez saldırmak denebilir ancak
hani büyük suçlar işleyenler tam olarak ne yaptığını hatırlayamaz ya ben de neyi ne kadar yediğimi tam hatırlamıyorum börek, yoğurtlu kızartma dürüm 3-5 lokma yedim her birinden AMAAAAA yılmak yok bu bana ders oldu akşam yemeğimi adam gibi 18 den önce yiyecem
bu gün telafi edecem inşallah
sabah haş.yumurta 1 dilim çavdar
ara elma nescafe şekersiz bulamadım
öğlene kuru fasulye yoğurt yiyecem
akşma sebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…