12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

B

eBenimde bildigim bunlar hatta ben kuru yemisleri bilmiyordum :))
ben o yüzden her sabah 2 ceviz yiyorum. yiyordum 10 gün önce bitti bir türlü bulamadım ithal ceviz istemiyorum hem pahalı hem lezzetsiz inşallah bu sene ceviz olur.

Maalesef bugün yürüyüşüme gidemiyorum. müthiş bir rüzgar var uçuruyor resmen. kapılar açılmıyor arabalar sallanıyor :) zaten hastayım iyice kötü olmayayım.

bu arada öğlen yemeğim; 13:00 de yicem

portakal soslu zeytinyağlı kereviz yemeği ( çok severim )
1 kase cacık

zeytin tok tutar istediğin kadar ye :) dicem ama şimdi kızmayın. zeytin en güzel meyvedir yağı en faydalı olanıdır. ben bir zeytinsever im.

ÖĞLE YEMEĞİM;
2kepçe yayla çorbası
3 yk çoban kavurma
2,5 yk arpa Şehriye pilavı

ARA;
1 elma, 1sb ayran, 2 grisini

Ogle
50 gr haşlanmış makarna
100 gr haşlanmış tavuk
1 t.k zeytinyağı ile salata

Ara
3 adet form bisküvi
Yeşil cay
canım hassas mutfak terazin var galiba, di mi..
ben de bi ara almayı düşündüm. sen kendininkini önerir misin ya da hangisi iyi, biliyor musun?

canım hassas mutfak terazin var galiba, di mi..
ben de bi ara almayı düşündüm. sen kendininkini önerir misin ya da hangisi iyi, biliyor musun?

Canim benimki mehtap marka cok memnunum 30 lira gibi bir şey odemistim. Tavsiye ederim. Ben herseyi tartmam sikici geliyor ama kalori hesaplarken gramina göre hesapladigim icin tatmin edici oluyor. .

Kahvalti
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Yine miktar yok. Ekmek yemedigim icin 1 domates ve 1 salatalik kesip bunlar bitene kadar yaninda peynir ve zeytin yiyorum.

Ara
Sekersiz cay
2 parca bitter cikolata

Ben bugun sabah kalkinca kendimi hic ac hissetmedim. Dun tikindiklarim yuzunden sanirim. Sporumu yaptim acikirim ümidiyle. Azicik acikma hissedince de gittim kahvaltimi yaptim. Cunku kahvaltiyi atlayinca cok daha fazla sacmaliyorum. Bir de oglen olmustu artik daha da gecikmesin dedim. Onun icin ogle yemegi yok bugun de.

Çok hareketli ve kalabalık bir sayfa maşallah yetisemiyorum ben kimler var aklımda tutamıyorum
Ara 1 er avuç fındık kabak çekirdeği 1 cay bardağı sut

[QUOTEneslihalim, post: 40368296, member: 666297"]burdayız[/QUOTE]
Neler yapiyorsunuz ses yok kimseden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…