Aksam yemeğimizde yedim
4 kasik Sebze yemegi
2 kasik bulgur pilavi
1 kepce yogurt
Yesillik
2 dilim cavdar ekmegi
1 tane karper peynir
Ara ogun gec kalinca Cok acikmistim
AKŞAM YEMEĞIM;Kızlar menuler yok hala?? Yemedinizmi birsey:))
AKŞAM YEMEĞIM;
7-8 yk z.yağlı türlü
1 dilim tam b. Ekmeği
3 yk yoğurt
Yeşillik, domates, biber, salatalık
SON ARA ÖĞÜN;
5 badem, 4 kuru erik, 3yk yoğurt ( Kür için)
Kizlar bugun supersiniz:))Yemekler yendi ustelik yarinin yemekleri pisti :)) vallahi hizima ben bile yetisemiyorum hasta halimle.
Yumurtali peynirli karisik marul salatasi
1 dilim ekmek
Yuruyus yapamadim bugun diye uzuluyorum ruzgarda gectim esim erken gelirse 30 dk da olsa cikicam
Yukarda sagda konuyu takip et diye yazar ona tikla tum bildirimler gelirBuranin bildirimleri bana gelmiyor ya
Ben de yedim aksam yemegimi
2 yemek kasigi pirinc pilavi
2 servis kasigi kuru fasulye
6 7 tane dana kusbasi et
Koca bir kase salata
Yogurt
Bugun ku menuler guzel. Benim canim hicbidi istemiyor tad almiyorum. Sabah yumrta yemeyince aksam yiyeyim dedim. Yuruyus de yalan oldu esim gecikecekmis. Artik yarindan itibaren aksatmadan devam ederim insallahKizlar bugun supersiniz:))
Takipte zaten konu ama bilemedim gelmemis son mesajlar. Duzelir heralde kendi kendineYukarda sagda konuyu takip et diye yazar ona tikla tum bildirimler gelir
Günaydınlar :)
Kahvaltı
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
yarım domates
yarım salatalık
1 tane yeşil zeytin
1 çay bardağı karışık form çay
Evet çalışıyorum canım.Arabayla 10 dakika bizim ev eşimin işi olmadığı sürece eve gidiyoruz.Sen de çalışıyosun galiba :)günaydın :) sen de çalışıyorsun değil mi? öğle yemeği için evden mi getiriyorsun?
Evet çalışıyorum canım.Arabayla 10 dakika bizim ev eşimin işi olmadığı sürece eve gidiyoruz.Sen de çalışıyosun galiba :)
Allah bağışlasın bizde henüz çocuk yok :) Benimde akşam yemeklerim düzenli olmuyor.Eşim bi gün evde bi gün gece geliyor o yokkende benim yemek yapasım gelmiyor.Bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.evet çalışıyorum. benim evim arabayla 2 dk :) ama eve gitmiyorum. eşimle öğle aramız uyuşmuyor hem de öğlen yürüyüş yapıp gelince yemeğimi yiyorum. bir de kızım bizi görünce bırakmıyor o yüzden eve gitmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?