12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

evet sana kızıyorum cıss ama iyiliğin için kırılma lütfen emeklerin boşa gidiyor. şu an beynin ve miden arasında mücadele veriyorsun. ve kazanan beynin olmalı. ben sürekli hayır yememelisin senin yediklerin daha güzel ve sağlıklı diyorum. inan dün kızım kek istedi yaptım yemedim canım istemedi bile. akşam abur cubur yediler ben sadece çay içtim. beyne format atmalısın. onları yok say. hadi yedin diyelim olabilir. vücudunda yağa dönüşmeden yakman lazım. bugün o yüzden ekstra spor yap bence.

bak kendim için diyorum 1 nisan çrş başladım bugün 1 hafta bitti. tam 2,5 kg vermişim. ki ben ayda 2 kg yu zor veren biriyimdir. demek ki isteyince oluyormuş. kendimi daha mutlu hissediyorum.

Allah bağışlasın bizde henüz çocuk yok :) Benimde akşam yemeklerim düzenli olmuyor.Eşim bi gün evde bi gün gece geliyor o yokkende benim yemek yapasım gelmiyor.Bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.

Amin canım. aslında eşin yokken daha iyi. benim eşimde haftanın 2 günü benden sonra geliyor. o olmayınca daha rahat yiyorum. bazen hadi kalmasın diye 1-2 kaşık fazladan yediğim oluyor çünkü :)

olur mu canım niye kırılayım, benim iyiliğim için söylüyorsun tabi ki...
doğru söylüyorsun canım bugün daha fazla spor yapayım en iyisi..

Mihenk buraları boş bırakmazdı ama
Bi sıkıntı yoktur inşallah...
inşallah evet ben de merak ettim şimdi. yalnız bugün kimsecikler yok.

1 sa 05 dk lık yürüyüşümü yaptım geldim. şimdi yemek zamanı

dünkü nün aynısı: portakal soslu zeytinyağlı kereviz ve cacık

öğle yemeğim;
2kepçe mantar çorbası
4-5yk bakla yemeği, üzerine 2yk yoğurt
1 dilim peynirli börek

ara öğün;
1tüm ceviz
1elma
1sb süt

çarşamba ıcın hedefım 69 u gormek demıstım kızlar
net 69 olmasa bıle bı sekılde gordumm :)
cok mutluyum
cumartesı hedefım 68.9 :)
başlangıca gore fark 9 gunde 2,6 kılo

Şu an yanımda koca bir dilim pasta ve yanında 4 tane kurabiye var.Arkadaşlara siz yiyin diyorum kimse yemiyor.Kokusu bütün odayı sardı zor dayanıyorum

Şu an yanımda koca bir dilim pasta ve yanında 4 tane kurabiye var.Arkadaşlara siz yiyin diyorum kimse yemiyor.Kokusu bütün odayı sardı zor dayanıyorum

Sakın bırak onlar yesin. o pastanın içindeki yağ krema en kötüsü o pastayı ve kurabiyeleri yiyince 1 saat sonra tekrar acıkacaksın çünkü kan şekerin düşecek ve saldırmaya başlayacaksın. tecrübelerimden söylüyorum. senin hedefin var bırak pastayı başkası yesin.

Zaten yarın evde küçük bir kutlamamız var misafir falan olcak bir de şimdi bunlardan yersem çok kötü olur.Haklısın dayanmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…