- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
günaydınlar...
akşam gene cıss oldu ya, makarna ve biscolata ile bozdum canım diyetimi...
ya ben ne kadar dirayetsiz, ne kadar iradesizim son haftalarda ya...
ooffff offff...
kahvaltım;
yarım dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık, biber
ara öğün;
1elma, 6badem
BUNLAR BANA ÇOK BİLE!!!
Allah bağışlasın bizde henüz çocuk yok :) Benimde akşam yemeklerim düzenli olmuyor.Eşim bi gün evde bi gün gece geliyor o yokkende benim yemek yapasım gelmiyor.Bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.
olur mu canım niye kırılayım, benim iyiliğim için söylüyorsun tabi ki...evet sana kızıyorum cıss ama iyiliğin için kırılma lütfenemeklerin boşa gidiyor. şu an beynin ve miden arasında mücadele veriyorsun. ve kazanan beynin olmalı. ben sürekli hayır yememelisin senin yediklerin daha güzel ve sağlıklı diyorum. inan dün kızım kek istedi yaptım yemedim canım istemedi bile. akşam abur cubur yediler ben sadece çay içtim. beyne format atmalısın. onları yok say. hadi yedin diyelim olabilir. vücudunda yağa dönüşmeden yakman lazım. bugün o yüzden ekstra spor yap bence.
bak kendim için diyorum 1 nisan çrş başladım bugün 1 hafta bitti. tam 2,5 kg vermişim. ki ben ayda 2 kg yu zor veren biriyimdir. demek ki isteyince oluyormuş. kendimi daha mutlu hissediyorum.
mihenk nerelerdesin????
Mihenk buraları boş bırakmazdı amahuu huu kimse yok mu bugün ?
inşallah evet ben de merak ettim şimdi. yalnız bugün kimsecikler yok.Mihenk buraları boş bırakmazdı ama
Bi sıkıntı yoktur inşallah...
inşallah evet ben de merak ettim şimdi. yalnız bugün kimsecikler yok.
1 sa 05 dk lık yürüyüşümü yaptım geldim. şimdi yemek zamanı
dünkü nün aynısı: portakal soslu zeytinyağlı kereviz ve cacık
belki de. ya da paketi bitmiş olabilir.Internetinde sıkıntı vardir belki de
Ben de merak ettim
Şu an yanımda koca bir dilim pasta ve yanında 4 tane kurabiye var.Arkadaşlara siz yiyin diyorum kimse yemiyor.Kokusu bütün odayı sardı zor dayanıyorum
Zaten yarın evde küçük bir kutlamamız var misafir falan olcak bir de şimdi bunlardan yersem çok kötü olur.Haklısın dayanmalıyımSakın bırak onlar yesin. o pastanın içindeki yağ krema en kötüsü o pastayı ve kurabiyeleri yiyince 1 saat sonra tekrar acıkacaksın çünkü kan şekerin düşecek ve saldırmaya başlayacaksın. tecrübelerimden söylüyorum. senin hedefin var bırak pastayı başkası yesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?