- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Zaten yarın evde küçük bir kutlamamız var misafir falan olcak bir de şimdi bunlardan yersem çok kötü olur.Haklısın dayanmalıyım
Günlük kaloriyi aşmamak için elimden geleni yapcam :)kutlamada ne yiyeceksin peki?
Günlük kaloriyi aşmamak için elimden geleni yapcam :)
Bu arada o pasta ve kurabiyelerden hic yemedim sadece tatli istegimi bastirsin diye bi tane gün kurusu kayisi yedim :)
Teşekkür ederim canim bakalım yarin napcaz :)Harikasin tebrik ediyorum. Sen iradeni yenmis oldun.
Misafirlikte kisir ya da mercimekli kofte varsa bol ayran icerek yiyebilirsin. Tatli varsa da mutlaka sut ic yaninda. Sekeri dusuruyor cunku. Tabii bunlari yapmazsan daha iyi ama birer lokma tadimlik alabilirsin. Karar senin, yaga donusmeden spor yaparsan kilo almazsin.
Günaydın herkese
Sabah limonlu su
30 dakika=200 kalori yürüme koşma (100 kalori dünden borcum vardı.)
Dün biraz fazla kaçırmışım akşam yemeğini hala tok gibiyim.Acıkırsam yiyecem.
Sayfada ceza verildiğini bilmiyordum.Dünden beri pek kimse yok zaten bir an önce eski tempomuza döneriz inşAllah H Heart of Gold
Şu an hiç almazda midem saat 10 gibi ara öğün yaparım belki canım.Şimdi dışarı çıkmam lazım zaten.canım evet ceza olayı var. mesela kişisel bilgilerini forumda paylaşmak kötü konuşmak münakaşa yapmak forum kurallarına uymamak bunun gibi şeyler. her konunun editörü var ve inceliyor paylaşılan her şeyi.
ana tavsiyem bir şeyler yemen az da olsa ye. bu sefer beyin açlık sinyali veriyor öğlen daha da yemeklere saldırırsın.
bravo çok tebrik ederim.kızlarrrr bugun dıyette 11. gunummmm
10 gunde 3 kilo verdım
başlangıç : 72,5 !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?