12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Akşam yemeğim;
8yk z.yağlı türlü
3yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik, domates, salatalık

Ara öğün;
2 hurma
5 badem
3yk yoğurt

Günlük kaloriyi aşmamak için elimden geleni yapcam :)

Bu arada o pasta ve kurabiyelerden hic yemedim sadece tatli istegimi bastirsin diye bi tane gün kurusu kayisi yedim :)

Harikasin tebrik ediyorum. Sen iradeni yenmis oldun.

Misafirlikte kisir ya da mercimekli kofte varsa bol ayran icerek yiyebilirsin. Tatli varsa da mutlaka sut ic yaninda. Sekeri dusuruyor cunku. Tabii bunlari yapmazsan daha iyi ama birer lokma tadimlik alabilirsin. Karar senin, yaga donusmeden spor yaparsan kilo almazsin.

Sanirim bu aksam ki yemegim pek doygun degildi aciktim karnim gurulduyo :) esim de gelirken ispanakli gozleme getirmis. Msallah kizimla ikisi hakkindan geldiler. Canim da istemedi baska zaman olsa coktan yemistim.

Yogurt kürümü yiyip yatacagim.
Iyi geceler herkese

Bugun birsey oldu ama kimse ugramadi sayfaya. Hayir olsun insallah.

T
Teşekkür ederim canim bakalım yarin napcaz :)
Sende iyi gidiyorsun maasAllah :) iyi geceler

Günaydın kızlar.

sabah aç karnına ılık 1 bardak limonlu su

Kahvaltı ; 07.25-07.45

2 tam ceviz
1 kayısı kıvamı yumurta
30 gr ( beyaz ve örgü peynir)
5 yeşil zeytin
nane,maydanoz
3 çeri domates, 1/2 salatalık, 1/2 köy biberi
ve şekersiz çay

bu arada neslihalim ceza almış noldu ki acaba bir kaç gün siteye giremez

Günaydın herkese
Sabah limonlu su
30 dakika=200 kalori yürüme koşma (100 kalori dünden borcum vardı.)
Dün biraz fazla kaçırmışım akşam yemeğini hala tok gibiyim.Acıkırsam yiyecem.

Sayfada ceza verildiğini bilmiyordum.Dünden beri pek kimse yok zaten bir an önce eski tempomuza döneriz inşAllah H Heart of Gold

canım evet ceza olayı var. mesela kişisel bilgilerini forumda paylaşmak kötü konuşmak münakaşa yapmak forum kurallarına uymamak bunun gibi şeyler. her konunun editörü var ve inceliyor paylaşılan her şeyi.

ana tavsiyem bir şeyler yemen az da olsa ye. bu sefer beyin açlık sinyali veriyor öğlen daha da yemeklere saldırırsın.

Şu an hiç almazda midem saat 10 gibi ara öğün yaparım belki canım.Şimdi dışarı çıkmam lazım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…