- 11 Aralık 2014
- 567
- 343
- 53
- 41
bravo çok tebrik ederim.
darısı başımıza.
Neler yapiyorsunuz ses yok kimseden[/QUOTE][QUOTEneslihalim, post: 40368296, member: 666297"]burdayız
kızlar merhaba,Neler yapiyorsunuz ses yok kimseden
teşekkür ederim canım.Gecmis olsun
Kilo elbet verilir sagliginiza dikkat edin bence de cok kismayin toparlayana kadar
Insallah bakalim :) benim vermem yavasladi sanki daha ikinci haftam olmasina ragmenteşekkür ederim canım.
şöyle bir baktım sayfalara.iyi kilo verenler olmuş.herkesi tebrik ederim. inşallah hedeflerimize ulaşacağız
benimde yavaşladı hatta durdu. mekik çekeyim diyordum.karnımdan da parça alındı. spor gene askıda.[QUOTE="didos86, post: 40404364, member:
Neden parca alindi ne rahatsizliginiz var ?benimde yavaşladı hatta durdu. mekik çekeyim diyordum.karnımdan da parça alındı. spor gene askıda.
ne yapsam da hızlı kilo versem diye düşünüyorum???? çünkü sadece az yemekle olmuyor sanırım
Beni sadece ilk sabah tuvalete cikardi sonrasinda cikarmadiC chemes iyi yolculuklar döndüğünde görüşürz
D didos86 çok geçmiş olsun sağlığın en önemlisi ne gerekiyorsa onu ye, sonra yine toparlarsın. Allah şifa versin canım
@kitap_asigi yogurt kürünün dün 7.gününü tamamladım. her sabah tuvalete çıkartıyor ve daha artı görmedim ben de tartıda.
kilonuzun yavaşladığını düşündüğünüz an spora başlayın. az sayıda mekik bacak hareketleri ve yürüyüş. ve beslenme şeklinizi değiştirin. mesela ara öğün de hep meyve yiyorsan leblebi ye, yoğurt yiyorsan ayran iç, beyaz peynir yiyorsan deri peyniri gibi...
Evet zeytinyagi ve tereyagi tuketiyorum yemeklerde salatalarda vs.ben ev yoğurdu kullanıyorum. peki yağ tüketiyor musun? zeytinyağ tereyağ gibi
4 yk yoğurt , 1 çk pulbiber ve yarım limon suyu
Evet zeytinyagi ve tereyagi tuketiyorum yemeklerde salatalarda vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?