12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

[QUOTEneslihalim, post: 40368296, member: 666297"]burdayız
Neler yapiyorsunuz ses yok kimseden[/QUOTE]
kızlar merhaba,
iki gündür piyasada yokum.annemde kaldım.bir hastanede 3 biyopsi alındı.başka bir hastaneye teslim ettik.ayrıca ışın tedavisine başladım.hastane hastane gezerken hasta oldum.boğazım ağrıyor, halsizim.
2 gündür neler yediğimi ben bile sayamam.öyle düzensiz geçti ki.
kilo bildirim günü değişti mi? dün ve bugün tartıldım ben 66,2 yim yine.

bugün sabah
domates, zeytin, peynir, yağ-bal, 3-4 dilim ekmek, şekersiz çay içtim.hastayım vücudum iyice halsiz düşmesin diye çok kısmayacağım yediklerimden.

sizler nasılsınız?

Neler yapiyorsunuz ses yok kimseden
kızlar merhaba,
iki gündür piyasada yokum.annemde kaldım.bir hastanede 3 biyopsi alındı.başka bir hastaneye teslim ettik.ayrıca ışın tedavisine başladım.hastane hastane gezerken hasta oldum.boğazım ağrıyor, halsizim.
2 gündür neler yediğimi ben bile sayamam.öyle düzensiz geçti ki.
kilo bildirim günü değişti mi? dün ve bugün tartıldım ben 66,2 yim yine.

bugün sabah
domates, zeytin, peynir, yağ-bal, 3-4 dilim ekmek, şekersiz çay içtim.hastayım vücudum iyice halsiz düşmesin diye çok kısmayacağım yediklerimden.

sizler nasılsınız?[/QUOTE]

Gecmis olsun

Kilo elbet verilir sagliginiza dikkat edin bence de cok kismayin toparlayana kadar

Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Yarim dilim tam bugday ekmek
3 ceviz
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Maydanoz

Gecmis olsun

Kilo elbet verilir sagliginiza dikkat edin bence de cok kismayin toparlayana kadar[/QUOTE]
teşekkür ederim canım.
şöyle bir baktım sayfalara.iyi kilo verenler olmuş.herkesi tebrik ederim. inşallah hedeflerimize ulaşacağız

Gecmis olsun

Kilo elbet verilir sagliginiza dikkat edin bence de cok kismayin toparlayana kadar
teşekkür ederim canım.
şöyle bir baktım sayfalara.iyi kilo verenler olmuş.herkesi tebrik ederim. inşallah hedeflerimize ulaşacağız[/QUOTE]
Insallah bakalim :) benim vermem yavasladi sanki daha ikinci haftam olmasina ragmen

teşekkür ederim canım.
şöyle bir baktım sayfalara.iyi kilo verenler olmuş.herkesi tebrik ederim. inşallah hedeflerimize ulaşacağız
Insallah bakalim :) benim vermem yavasladi sanki daha ikinci haftam olmasina ragmen [/QUOTE]
benimde yavaşladı hatta durdu. mekik çekeyim diyordum.karnımdan da parça alındı. spor gene askıda.
ne yapsam da hızlı kilo versem diye düşünüyorum???? çünkü sadece az yemekle olmuyor sanırım

[QUOTE="didos86, post: 40404364, member: [/QUOTE]
benimde yavaşladı hatta durdu. mekik çekeyim diyordum.karnımdan da parça alındı. spor gene askıda.
ne yapsam da hızlı kilo versem diye düşünüyorum???? çünkü sadece az yemekle olmuyor sanırım [/QUOTE]
Neden parca alindi ne rahatsizliginiz var ?
Hic bilmiyorum ki ben kilo verme durunca yavaslayinca ne yapilir
Yogurt kurunu tavsiye edebilirim. Ben bugun 6 ya da 7 yi yapacagim sanirim arti cikmiyorum ve onun sayesinde oldugunu dusunuyorum.

[QUOTE="didos86, post: 40404364, member:
ne yapsam da hızlı kilo versem diye düşünüyorum???? çünkü sadece az yemekle olmuyor sanırım [/QUOTE]
Yogurt kurunu tavsiye edebilirim. Ben bugun 6 ya da 7 yi yapacagim sanirim arti cikmiyorum ve onun sayesinde oldugunu dusunuyorum.[/QUOTE]

canım cildim çok kuru benim.vücudum pul pul ve kaşınıyor.10 yıldır böyleyim. bu 3. biyopsim. bakalım bu sefer sonuç ne çıkacak. net bir şey çıkmıyor.ne kanda birşey yok.bulaşıcı da değil ama geçer, ne geçmez deniyor.bakalım bu hastane ne bulacak bende?
şu yoğurt kürünü ben de yapayım bari. gece yatmadan yiyorsun değil mi?

ne yapsam da hızlı kilo versem diye düşünüyorum???? çünkü sadece az yemekle olmuyor sanırım
Yogurt kurunu tavsiye edebilirim. Ben bugun 6 ya da 7 yi yapacagim sanirim arti cikmiyorum ve onun sayesinde oldugunu dusunuyorum.[/QUOTE]

canım cildim çok kuru benim.vücudum pul pul ve kaşınıyor.10 yıldır böyleyim. bu 3. biyopsim. bakalım bu sefer sonuç ne çıkacak. net bir şey çıkmıyor.ne kanda birşey yok.bulaşıcı da değil ama geçer, ne geçmez deniyor.bakalım bu hastane ne bulacak bende?
şu yoğurt kürünü ben de yapayım bari. gece yatmadan yiyorsun değil mi?[/QUOTE]
Anladim cok gecmis olsun insallah kotu bi sonuc cikmaz ve net bir sey cikar. O kasinti cok kotu benim de dizlerim cok kurur kasinir kuruluktan dizustu falan duramam hic hem acisi hem kasintisi cok fena. Allah yardimciniz olsun.
Evet yogurt kürünü yatmadan yarim saat kadar once yiyorum. 3 yemek kasigi yogurt pul biber yarim limonun da suyu. Aciya hassasiyetiniz varsa midenizi kotu edebilir ama

C chemes iyi yolculuklar döndüğünde görüşürz

D didos86 çok geçmiş olsun sağlığın en önemlisi ne gerekiyorsa onu ye, sonra yine toparlarsın. Allah şifa versin canım

@kitap_asigi yogurt kürünün dün 7.gününü tamamladım. her sabah tuvalete çıkartıyor ve daha artı görmedim ben de tartıda.

kilonuzun yavaşladığını düşündüğünüz an spora başlayın. az sayıda mekik bacak hareketleri ve yürüyüş. ve beslenme şeklinizi değiştirin. mesela ara öğün de hep meyve yiyorsan leblebi ye, yoğurt yiyorsan ayran iç, beyaz peynir yiyorsan deri peyniri gibi...

1 saatlik yürüyüşümü yaptım ( hem de rüzgara karşı mahvoldu bacaklarım)

şimdi öğle yemeğimi yicem;

8 yk ıspanak
6 yk ev yoğurdu
6 yaprak marul

Beni sadece ilk sabah tuvalete cikardi sonrasinda cikarmadi
Ev yogurduna yapiyorum ben hazir daha yogurttan sulu oldugu icin limon miktarini azalttim kendimce. Ondan mi oldu ki? Hic arti cikmadim ben de yaptigim surece. Ya ayni kaliyorum ya da 200 gram eksik cikiyorum. Ama tuvalete cikartmiyor olusu kafami kurcaladi su an. Tam ölcü mü yapmaliyim acaba

ben ev yoğurdu kullanıyorum. peki yağ tüketiyor musun? zeytinyağ tereyağ gibi

4 yk yoğurt , 1 çk pulbiber ve yarım limon suyu

Bizim pul biber cok aci degil ondan mi kaynaklandi yarim limonun suyunu tamamen sıkmıyorum ondan mi kaynaklandi bilemedim. Biberi de limonu da artirip deneyim bugun bakalim.

Evet zeytinyagi ve tereyagi tuketiyorum yemeklerde salatalarda vs.

hımm o zaman bugün kü ara öğünün de şöyle bir şey yap;

şekersiz türk kahvesi iç , üzerine de zeytinyağı dökülmüş 10-15 tane zeytin ye. karatay hocanın yöntemi bu. gerçi o 30-35 tane zeytin diyor ama o kadar yemene gerek yok. dene bakalım faydası olacak mı

Yoğurt kürü nasıl yapılıyor ne işe yarıyor ben hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…