- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bizim pul biber cok aci degil ondan mi kaynaklandi yarim limonun suyunu tamamen sıkmıyorum ondan mi kaynaklandi bilemedim. Biberi de limonu da artirip deneyim bugun bakalim.
canım 2 hafta boyunca akşam yatmadan 30 dk yada 1 saat önce bu yoğurt kürünü yapıp yiyorsun. göbek bölgesindeki yağları eritiyor. eğer sürekli uygulamak istersen de 2 hafta kür + 1 hafta dinlenme bu şekilde uygulayacaksınYoğurt kürü nasıl yapılıyor ne işe yarıyor ben hiç bilmiyorum
Tamam acikirsam yapayim bunu.hımm o zaman bugün kü ara öğünün de şöyle bir şey yap;
şekersiz türk kahvesi iç , üzerine de zeytinyağı dökülmüş 10-15 tane zeytin ye. karatay hocanın yöntemi bu. gerçi o 30-35 tane zeytin diyor ama o kadar yemene gerek yok. dene bakalım faydası olacak mı
Ev yogurdu benimki de. Aci biber sorayim bi o zaman anneme.özellikle belirtilen acı biber olması. ya acı biber al ya da daha fazla koy. bazı yerlerde 3 yk 4 yk yoğurt diyorlar. ben hep 4 yk kullanıyorum. bir de mutlaka ev yoğurdu olmalı hazır yoğurttan yapmayın diye okumuştum.
olur tabii ki. o da zaten onun iyice öğütülmüşü. ben mesela daha taneli olanını kullanıyorum.Tamam acikirsam yapayim bunu.
Tesekkurler
Ev yogurdu benimki de. Aci biber sorayim bi o zaman anneme.Toz biberimiz var aci. Toz biber kullansam olmaz mi ki
4 yemek kaşığı yoğurt , 1 çay kaşığı pulbiber ve yarım limon suyunu karıştırıp mı yapcam canımcanım 2 hafta boyunca akşam yatmadan 30 dk yada 1 saat önce bu yoğurt kürünü yapıp yiyorsun. göbek bölgesindeki yağları eritiyor. eğer sürekli uygulamak istersen de 2 hafta kür + 1 hafta dinlenme bu şekilde uygulayacaksın
4 yemek kaşığı yoğurt , 1 çay kaşığı pulbiber ve yarım limon suyunu karıştırıp mı yapcam canım
ev yoğurdu nerden bulcam bilmiyorum ki canım marketten aldığım sütle kendim yapsam olur mu yoksa direk inek sütü mü bulmak lazım?aynen. yoğurt ( ev yoğurdu) pul biber de acı olacak.
ev yoğurdu nerden bulcam bilmiyorum ki canım marketten aldığım sütle kendim yapsam olur mu yoksa direk inek sütü mü bulmak lazım?
yok canım gümüşhane burda satıyorlardır da beş kilo olur genelde onuda biz bitiremeyizkuzum sen Ankara'da yaşıyorsun değil mi ?
yok canım gümüşhane burda satıyorlardır da beş kilo olur genelde onuda biz bitiremeyiz
Bi deneyeyim canım bakalım tutturabilecekmiyim çok sağol :)hımm o zaman komşularına sor , mutlaka sütçü geliyordur. 5 kg fazla evet 2-3 kg yeter. açık inek sütü alacaksın. marketlerde bazen günlük süt oluyor sor soruştur. onların litreleri daha azdır. pişirip kendin mayalayacaksın. en sağlıklısı kendi yaptığın yoğurt.
Bi deneyeyim canım bakalım tutturabilecekmiyim çok sağol :)
:)))tutturursun merak etme :) hem zaten öğrenmen de lazım. ileride bebişin olunca mecburen yapacaksın.
Neden parca alindi ne rahatsizliginiz var ?
Hic bilmiyorum ki ben kilo verme durunca yavaslayinca ne yapilir
Yogurt kurunu tavsiye edebilirim. Ben bugun 6 ya da 7 yi yapacagim sanirim arti cikmiyorum ve onun sayesinde oldugunu dusunuyorum.
oy kıyamam. çok geçmiş olsun. dua edelim kuzuna tez zamanda iyileşsin.Aksam yemegim ;
10 yk nohut yemegi
10 dilim kirmizi pancar. Detayli bisi yapamadim kizim hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?