12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Bizim pul biber cok aci degil ondan mi kaynaklandi yarim limonun suyunu tamamen sıkmıyorum ondan mi kaynaklandi bilemedim. Biberi de limonu da artirip deneyim bugun bakalim.

özellikle belirtilen acı biber olması. ya acı biber al ya da daha fazla koy. bazı yerlerde 3 yk 4 yk yoğurt diyorlar. ben hep 4 yk kullanıyorum. bir de mutlaka ev yoğurdu olmalı hazır yoğurttan yapmayın diye okumuştum.

Yoğurt kürü nasıl yapılıyor ne işe yarıyor ben hiç bilmiyorum
canım 2 hafta boyunca akşam yatmadan 30 dk yada 1 saat önce bu yoğurt kürünü yapıp yiyorsun. göbek bölgesindeki yağları eritiyor. eğer sürekli uygulamak istersen de 2 hafta kür + 1 hafta dinlenme bu şekilde uygulayacaksın

bugunku yedıklerımmm

Sabah 07:30 (175 kalori)

1 yumurta.......................80
1 dılım kepek ekmeği......55
1 adet ceviz......................20
1 dilim hindi salam..........20

Ara 09:20 (30 kalori)
1 kuru kayısı
1 adet ceviz

Ara 10:20 (30 kalori)
1 kuru kayısı
1 adet ceviz

Öğlen 13:00 (300 kalori)
1 tabak bamya yemeği
250 gram light yogurt

Tamam acikirsam yapayim bunu.
Tesekkurler

Ev yogurdu benimki de. Aci biber sorayim bi o zaman anneme. Toz biberimiz var aci. Toz biber kullansam olmaz mi ki

Tamam acikirsam yapayim bunu.
Tesekkurler

Ev yogurdu benimki de. Aci biber sorayim bi o zaman anneme. Toz biberimiz var aci. Toz biber kullansam olmaz mi ki
olur tabii ki. o da zaten onun iyice öğütülmüşü. ben mesela daha taneli olanını kullanıyorum.

rica ederim.

4 yemek kaşığı yoğurt , 1 çay kaşığı pulbiber ve yarım limon suyunu karıştırıp mı yapcam canım

yok canım gümüşhane burda satıyorlardır da beş kilo olur genelde onuda biz bitiremeyiz

hımm o zaman komşularına sor , mutlaka sütçü geliyordur. 5 kg fazla evet 2-3 kg yeter. açık inek sütü alacaksın. marketlerde bazen günlük süt oluyor sor soruştur. onların litreleri daha azdır. pişirip kendin mayalayacaksın. en sağlıklısı kendi yaptığın yoğurt.

Bi deneyeyim canım bakalım tutturabilecekmiyim çok sağol :)

ara öğün;

5 gr bittter çikolata - duble şekersiz türk kahvesi

Aksam yemegim ;

10 yk nohut yemegi
10 dilim kirmizi pancar. Detayli bisi yapamadim kizim hasta

Neden parca alindi ne rahatsizliginiz var ?
Hic bilmiyorum ki ben kilo verme durunca yavaslayinca ne yapilir
Yogurt kurunu tavsiye edebilirim. Ben bugun 6 ya da 7 yi yapacagim sanirim arti cikmiyorum ve onun sayesinde oldugunu dusunuyorum.

canım cildim çok kuru benim.vücudum pul pul ve kaşınıyor.10 yıldır böyleyim. bu 3. biyopsim. bakalım bu sefer sonuç ne çıkacak. net bir şey çıkmıyor.ne kanda birşey yok.bulaşıcı da değil ama geçer, ne geçmez deniyor.bakalım bu hastane ne bulacak bende?
şu yoğurt kürünü ben de yapayım bari. gece yatmadan yiyorsun değil mi?[/QUOTE]
Anladim cok gecmis olsun insallah kotu bi sonuc cikmaz ve net bir sey cikar. O kasinti cok kotu benim de dizlerim cok kurur kasinir kuruluktan dizustu falan duramam hic hem acisi hem kasintisi cok fena. Allah yardimciniz olsun.
Evet yogurt kürünü yatmadan yarim saat kadar once yiyorum. 3 yemek kasigi yogurt pul biber yarim limonun da suyu. Aciya hassasiyetiniz varsa midenizi kotu edebilir ama [/QUOTE]
canım o kuruluk -çatlama başa bela.ben nemlendirici bile sürsem aynıyım. bu yüzden gebelikte aşırı çatladım.
yoğurt kürünü ben de birkaç kez yatmadan önce yemiştim.aslında midem çoğunlukla hassastır ama şu aralar iyi.
yakın zamanda denemeliyim. sen de sonuçları bizimle paylaşırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…