12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

6 yk ispanak
1/2 kase yogurt
3 kepce tarhana corbasi
3 yk haslanmis et

yedigimden hic bisi anlamadim. Tat tuz yok agzimda. Disarda muthis kar var. H.sonu da karliymis. Kiziminda oksuruk kusma simdi grip oldu. Dr antibiyotik ve surup verdi. P.tesiye kadar toparlar dedi.

Günaydın
Ben geldim kizlar tartiya cikmaya cesaretim olmasada 5 kilo almis gibi hissediyorum kendimi
Amaaaa salmak yok topluyorum kendimi

Sabah kahvaltım
50 gr meyveli musli
100 gr süt

Canım cok geçmiş olsun ikinize de..

Bugun gun icinde oldukca sade beslenerek su 3-4 gunu kurtarmam lazim. Kizlar inanılmaz sistim yuzum bile ve midem dun gece beni cok rahatsız etti.
Az beslenmek kadar bana kendimi iyi hissettiren bir şey yok ya..

Şimdi öğlen e kadar temizlik yapmaliyim ogleden sonra da oğlumun sinavi var ama ben burda aktif olmaya kararliyim. Uzaklasinca alıyorum kilolari..

Mihenkcim oglunun sinavinda basarilar dilerim.

Ayrica tesekkur edeRim. uykusuz bir gece gecirdik kizimla. Ates oksuruk kusma uyutmadi yavrumu. ben de tam toparlandim derken gece surekli ayakta kalip terledim oksuruk basladi. Yawrumun cani sagolsun.

Kesinlikle buralari bos birakma o zaman saliyor insan. Bak ben senin sayende acayip gaza geldim. Bugun 10 .gun bitti sifir kacamak. Hem de bu halsizligime hastaligima ragmen. Ayrica nacizane tavsiyem ogun atlama ve azaltma yapma. Yine ayni ye sadece hareket Et. Siskinligin 3-5 gune gecer. Ekmek unlu seyler cok yediysen tartida fazla gosterir uzulme ve yilma sakin. Ben senin 60 li hallerinin fotograflarini gorecegim :)

Kahvaltim:;

Biraz duzensiz oldu kizin ilac saatini kacirmayayim diye

1 kucuk haslanmis patates
1,5 yagda yumurta
Peynir zeytin az yesillik

Normalde patates yemezdim nisasta cok direk sisiriyor ve sekerI yuksek..kiz yemeyince mecbur kaldi

gorusmek uzere herkese iyi hafta sonlari.

Cok tesekkurler desteğin icin canim beni acaip gaza getirdin:))
Ogun atlamayi düşünmüyordum ama ise dalmışïm ara ogun kaçmış
Şimdi oglen icin kahvaltı yapip mecburen kacacagimm..

Günaydın
kahvalti
1 tabak k special gevrek
3/4 cay bardağı süt

1 saat yürüme-koşma

Hosgeldin canim o kadarcik kacamaklar arada olur hic üzülme.Bende persembe günü baya bi aştim kaloriyi insAllah cabucak toparlariz :) mihenk29

Canim tekrar gecmis olsun cabucak atlatirsiniz insAllah Allah yardimcin olsun H Heart of Gold

Merhaba kızlar. Bu günlerde biraz boşladım diyeti. Perşembe akşamından dün akşama kadar misafirim vardı ve diyete hiç dikkat etmedim. Bu sabah tartıyı görünce şok oldum. Bir haftada verdiğimi bir buçuk gü de almışım. Bünyem kilo almaya çok müsait galiba. Neyse artık bundan sonra misafir de gelse hasta da olsam boşlamak yok.
Kahvaltım Dukan krep, 1 kk peynir
Ara yok
Öğle yoğurt ve domatesle geçiştiricem.
Herkese kaçamaksız günler dilerim..

Ben 5 gunluk yaz tatilimizde 3 kg almis biriyim yemedigim tatli kalmamisti hepsinin tadina bakmistim ac gozlulugumden. Peki ne oldu?simdi vermekle ugrasiyorum.

Arada olur misafir pasta borek ama bana hic yaramiyor onlar. 1 aylik emegimi 1 gunde alabileb biriyim. Simdilik 1 misafirligi firesiz atlattim. darisi digerlerine. Onumuzdeki iki hafta icin planlar var ama kararliyim bozmayacagim.

Ogle yemegimi yeni yiyebildim

2 kase tarhana corbasi

Ara yapmicam aksam yemegimi 6.30 7 gibi yicem

Patlican salatasi ve cacik menumdekiler.

kızlar merhaba,
herkes bi toparlansın bakayım.. ipin ucu kaçmasın.ben de hastayım diye koyverdim ama pazartesiden itibaren fırtınalar estireceğim
SABAH
1 küçük patates kızartması, domates, salatalık, maydanoz, yarım kb kutusu peynir, 2 dilim tam buğday ekmek, şekersiz ıhlamur
ara yok
ÖĞLEN
1 tabak bulgur pilavı, 1 tabak patlıcan yemeği, 1,5 kase cacık, 1 dilim tam buğday ekmeği
ARA
1 yeşil elma
AKŞAM
öğleyi fazla kaçırdım.yeşil çay + 2 kaşık patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek yiyeceğim.
ARA
1 bardak zencefilli sıcak süt

bu arada bu sabah itibariye kilom: 66,2
evet hiç değişiklik yok.ne yapsam da yine kilo verme moduna girsem????

Esim gecikecekmis o yuzden ara yaptim.

duble sekersiz turk kahvesi
5 gr bitter cikolata ( yarisini da kizim yedi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…