- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
caniM diyetisyene gidiyor musun ve emziriyor musun?kızlar merhaba,
herkes bi toparlansın bakayım.. ipin ucu kaçmasın.ben de hastayım diye koyverdim ama pazartesiden itibaren fırtınalar estireceğim
SABAH
1 küçük patates kızartması, domates, salatalık, maydanoz, yarım kb kutusu peynir, 2 dilim tam buğday ekmek, şekersiz ıhlamur
ara yok
ÖĞLEN
1 tabak bulgur pilavı, 1 tabak patlıcan yemeği, 1,5 kase cacık, 1 dilim tam buğday ekmeği
ARA
1 yeşil elma
AKŞAM
öğleyi fazla kaçırdım.yeşil çay + 2 kaşık patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek yiyeceğim.
ARA
1 bardak zencefilli sıcak süt
bu arada bu sabah itibariye kilom: 66,2
evet hiç değişiklik yok.ne yapsam da yine kilo verme moduna girsem????
canım benim kızlar 33 aylık oldu.24.ayda emzirmeyi bıraktık.C
caniM diyetisyene gidiyor musun ve emziriyor musun?
Ok canim emzirmiyorsan eger pilavi az ye. Pilav yediginde ekmek yeme o da olur. Bir de aksami geciktirme 7 den sonra yememeye calis birde sporla verirsin birkac kg fazlaligini. belki direniyordur vucut. Pes etmencanım benim kızlar 33 aylık oldu.24.ayda emzirmeyi bıraktık.
diyetisyene gitmedim hiç.kızlardan önce kalori sayarak 2 ayda 8-9 kilo vermiştim.yine aynı yöntemi uyguluyorum.
yakın zamanda tüm hormon ve kan testlerim yapıldı hiçbirinde sorun yok.bu yüzden diyetisyene gitme ihtiyacı duymadım.
biraz boğazımı tutarsam+spor yaparsam olacak aslında.çok çok iştahlıyım ne yazık ki...
sen neler yapıyorsun.kızın nasıl oldu?
canım doğru söylüyorsun pilav ile ekmek ne alaka ama işte son günlerde cozuttum.Ok canim emzirmiyorsan eger pilavi az ye. Pilav yediginde ekmek yeme o da olur. Bir de aksami geciktirme 7 den sonra yememeye calis birde sporla verirsin birkac kg fazlaligini. belki direniyordur vucut. Pes etmen
Kiz hasta oksuruyo ama hic yerinde durmuyo. Bi oturyim dinleneyim yok hasta haliyle tepemde oynuyo. ben de cok yoruldum uyusaydi dinlenirdim. Kizim da 36 aylik seninkilere yakinmis.
Afiyet olsun canim. Ben kozlenmis yemekleri cok seviyorum.Aksam yemegi
Ton balikli patlıcan salatası senden gördüm H Heart of Gold :)
2 dilim kepekli ekmek
Yarim saat yürüme-koşma
Hafif yemissin iyi olmusAksam
Peynir
Domates
Salatalik
4 dilim sucuk
1 mercimekli kofte
1 dilim tam bugday ekmegi
canım doğru söylüyorsun pilav ile ekmek ne alaka ama işte son günlerde cozuttum.
birkaç kilo değil de, aslında 10-12 kg vermek istiyorum. yaş ilerlediği için sanırım hızlı gitmiyor kilolar.
kızın 3. yaşı devirmiş abla olmuş maşAllah.
çocuk işte değil mi hasta da olsa oyun peşinde.yerim onu ben.
tatlı cadı bunların hepsi. birazda analarına soluklanma fırsatı verseler....
Afiyet olsun iyi menu. Karpuz cikmismi ki tadi var mi :)) ben de pirinc patlagini cok severimOgle
2 yumurta
1.5 dilim k. Ekmeği
3 zeytin
Ara
Yarim paket form pirinc patlagi
Ara
2 catal makarna
4 kaşık yogurt
Ara
3 dilim karpuz
Birazdan
1 tabak ciris kavurmasi yumurtali
1 kase yogurt
2 dilim kepek ekmeği
Cok tuhaf bir gun oldu. Ama yogunluktan artik neyse yinede iyidir dimi kızlar:)
Günaydın
kahvalti
1 tabak k special gevrek
3/4 cay bardağı süt
1 saat yürüme-koşma
Hosgeldin canim o kadarcik kacamaklar arada olur hic üzülme.Bende persembe günü baya bi aştim kaloriyi insAllah cabucak toparlariz :)mihenk29
Canim tekrar gecmis olsun cabucak atlatirsiniz insAllah Allah yardimcin olsunH Heart of Gold
Merhaba kızlar. Bu günlerde biraz boşladım diyeti. Perşembe akşamından dün akşama kadar misafirim vardı ve diyete hiç dikkat etmedim. Bu sabah tartıyı görünce şok oldum. Bir haftada verdiğimi bir buçuk gü de almışım. Bünyem kilo almaya çok müsait galiba. Neyse artık bundan sonra misafir de gelse hasta da olsam boşlamak yok.
Kahvaltım Dukan krep, 1 kk peynir
Ara yok
Öğle yoğurt ve domatesle geçiştiricem.
Herkese kaçamaksız günler dilerim..
Ben 5 gunluk yaz tatilimizde 3 kg almis biriyimyemedigim tatli kalmamisti hepsinin tadina bakmistim ac gozlulugumden. Peki ne oldu?simdi vermekle ugrasiyorum.
Arada olur misafir pasta borek ama bana hic yaramiyor onlar. 1 aylik emegimi 1 gunde alabileb biriyim. Simdilik 1 misafirligi firesiz atlattim. darisi digerlerine. Onumuzdeki iki hafta icin planlar var ama kararliyim bozmayacagim.
Ogle yemegimi yeni yiyebildim
2 kase tarhana corbasi
Ara yapmicam aksam yemegimi 6.30 7 gibi yicem
Patlican salatasi ve cacik menumdekiler.
kızlar merhaba,
herkes bi toparlansın bakayım.. ipin ucu kaçmasın.ben de hastayım diye koyverdim ama pazartesiden itibaren fırtınalar estireceğim
SABAH
1 küçük patates kızartması, domates, salatalık, maydanoz, yarım kb kutusu peynir, 2 dilim tam buğday ekmek, şekersiz ıhlamur
ara yok
ÖĞLEN
1 tabak bulgur pilavı, 1 tabak patlıcan yemeği, 1,5 kase cacık, 1 dilim tam buğday ekmeği
ARA
1 yeşil elma
AKŞAM
öğleyi fazla kaçırdım.yeşil çay + 2 kaşık patlıcan yemeği, 1 dilim ekmek yiyeceğim.
ARA
1 bardak zencefilli sıcak süt
bu arada bu sabah itibariye kilom: 66,2
evet hiç değişiklik yok.ne yapsam da yine kilo verme moduna girsem????
Afiyet olsun iyi menu. Karpuz cikmismi ki tadi var mi :)) ben de pirinc patlagini cok severim
Afiyet olsun iyi menu. Karpuz cikmismi ki tadi var mi :)) ben de pirinc patlagini cok severim
Ben ekmegin hicbir turlusunu yemiyorum. Bana zarari var. Arada cok nadir bir dilim belki.
30 yas ustunde metabolizma %30 yavasliyor etkiliyor tabii.
Bu saat oldu ayaktayim mahvoldu kuzum oksurmekten uyuyamadi ben de oyle zombi gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?