12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

C
caniM diyetisyene gidiyor musun ve emziriyor musun?

C

caniM diyetisyene gidiyor musun ve emziriyor musun?
canım benim kızlar 33 aylık oldu.24.ayda emzirmeyi bıraktık.
diyetisyene gitmedim hiç.kızlardan önce kalori sayarak 2 ayda 8-9 kilo vermiştim.yine aynı yöntemi uyguluyorum.
yakın zamanda tüm hormon ve kan testlerim yapıldı hiçbirinde sorun yok.bu yüzden diyetisyene gitme ihtiyacı duymadım.
biraz boğazımı tutarsam+spor yaparsam olacak aslında.çok çok iştahlıyım ne yazık ki...
sen neler yapıyorsun.kızın nasıl oldu?

Ok canim emzirmiyorsan eger pilavi az ye. Pilav yediginde ekmek yeme o da olur. Bir de aksami geciktirme 7 den sonra yememeye calis birde sporla verirsin birkac kg fazlaligini. belki direniyordur vucut. Pes etmen

Kiz hasta oksuruyo ama hic yerinde durmuyo. Bi oturyim dinleneyim yok hasta haliyle tepemde oynuyo. ben de cok yoruldum uyusaydi dinlenirdim. Kizim da 36 aylik seninkilere yakinmis.

Ogle
2 yumurta
1.5 dilim k. Ekmeği
3 zeytin

Ara
Yarim paket form pirinc patlagi

Ara
2 catal makarna
4 kaşık yogurt

Ara
3 dilim karpuz

Birazdan
1 tabak ciris kavurmasi yumurtali
1 kase yogurt
2 dilim kepek ekmeği

Cok tuhaf bir gun oldu. Ama yogunluktan artik neyse yinede iyidir dimi kızlar:)

Bizde de dun aksam ve bu sabah misafir vardi ve ben aninda arti ciktim

Bugun hicbir sey yiyemedim ama resmen. Acikmadim da. Birazdan bir seyler yiyecegim

canım doğru söylüyorsun pilav ile ekmek ne alaka ama işte son günlerde cozuttum.
birkaç kilo değil de, aslında 10-12 kg vermek istiyorum. yaş ilerlediği için sanırım hızlı gitmiyor kilolar.
kızın 3. yaşı devirmiş abla olmuş maşAllah.
çocuk işte değil mi hasta da olsa oyun peşinde.yerim onu ben.
tatlı cadı bunların hepsi. birazda analarına soluklanma fırsatı verseler....

Aksam
Peynir
Domates
Salatalik
4 dilim sucuk
1 mercimekli kofte
1 dilim tam bugday ekmegi

Ben ekmegin hicbir turlusunu yemiyorum. Bana zarari var. Arada cok nadir bir dilim belki.

30 yas ustunde metabolizma %30 yavasliyor etkiliyor tabii.

Bu saat oldu ayaktayim mahvoldu kuzum oksurmekten uyuyamadi ben de oyle zombi gibiyim

Afiyet olsun iyi menu. Karpuz cikmismi ki tadi var mi :)) ben de pirinc patlagini cok severim

Ah canim benim acilen kacamagi tek ogunde sinirli birakmayi ogrenmem lazim.. bir ogunde yiyince o gun batiyorum dibine kadar malesef tartiya çıkamadım henüz korkudan:))
İnşallah toparlayacagiz canim

Dokulmusuz kızlar acilen toparlanalim hadi

Sende gordugum azimle bende kendimi siki tutabilirim ininşallah canim seni okumak iyi geliyor bana. .
Didoscum sen pilav makarna gibi seylerden fazla tüketiyorsun sana tavsiyem bu tür seyleri 3-4 kaşıkla sınırlandir ve ekmek hakkini bitirdigin için de yaninda ekmek yeme. Bence karbonhidrat fazla kactigi için kilo veremiyorsun yasla çok fazla ilgisi yok

Sabah
1 t.k kadar ton balik
2 zeytin
1 yumurta
2 dilim k. Ekmek
1 kk beyaz peynir
Domates salatalik biber
Yesil cay

Ben ekmegin hicbir turlusunu yemiyorum. Bana zarari var. Arada cok nadir bir dilim belki.

30 yas ustunde metabolizma %30 yavasliyor etkiliyor tabii.

Bu saat oldu ayaktayim mahvoldu kuzum oksurmekten uyuyamadi ben de oyle zombi gibiyim

Çocuklar buyuyunceye kadar annelerin pek uyumaya hakki olmuyor. Benim çocuklar büyüdüğü icin uykusuz geceleri kaldiramam artik gibi geliyor ama anne olunca Allah o sınırsız gucu bahsediyor elhamdulillah.. acil şifalar diliyorum kuzucuguna..

Gunaydin; cok kisa yazip cikacam yrn yazarim

1,5 tereyagindan yumurta
5 zeytin,3 ceri,1 hiyar :) , 2 kk orgu peynir, yesillik,cay, ve 8 parca ince patses kizartmasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…