12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Kahvalti
Yarim yumurta (yagda)
Peynir
Zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Kekikli karisik bitki cayi

Ara; elma
Oglen; 1,5 kase mercimek corba- 4 yk sebzeli bulgur pilavi
Aksam; kabak yemegi ve yogurt yicem

Oglen corba fazla oldu ve pilav ekstraydi. esim olmayinca kizimin yemedikleri kaldi bugun spor da yok. insallah yarin almis gozukmem.

Ara
1 parca bitter cikolata

Aksam
2 kasik tarhana corbasi
1 yemek kasigi nohut (karnim kotu olunca cesaret edemedim fazla yemeye)
Yogurt
1 isirik mercimekli kofte

Yesilcayimi da sabah ictim.
Su 2 litre olacak.
Iki gundur cok yoruldum spor yok bugun malesef..

Az yemissin gercekten gecmis olsun miden icin..
Selam kizlar bende size katilabilirmiyim benimde acilen kilo vermem lazim bi turlu motivasyonumu toparlayip zayiflayamadim.. boy1.75 kilo 95

Hosgeldin canim. Kendini biraz tanitir misin??

Kahvalti
Yarim yumurta (yagda)
Peynir
Zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmegi

Ara
Kekikli karisik bitki cayi

Kekikli bitki cayinin bir ozelligi var mi canım yoksa sevdiğin için mi iciyorsun?

Merhaba kızlar..
Kahvaltı dukan krep, 1 yk lor
Ara 3 çilek
Öğle yoğurt salata

Aksami yazmadin sanirim :)

Ara; elma
Oglen; 1,5 kase mercimek corba- 4 yk sebzeli bulgur pilavi
Aksam; kabak yemegi ve yogurt yicem

Oglen corba fazla oldu ve pilav ekstraydi. esim olmayinca kizimin yemedikleri kaldi bugun spor da yok. insallah yarin almis gozukmem.

Bana fazla gelmedi sadece kh agirlikli olmus

Ogle 1 porsiyon iskender ama yaridan biraz azini oglumla paylaştım
Ayran

Aksam
1b ayran
1 dilim k. Ekmek

Ara
Cok acikinca bir lokma ekmek
Iyi gegeldi

Tesekkur ederim :)
Kekik mideme iyi gelir diye icmistim.
Bir sey dokundu bana cok ozur dilerim ama midemin ici gaz dolu halde geziyorum kac gundur. Karisik cayin icinde anason ve nane de olunca iyi gelir diye ictim oyle evde rezene bulamayinca. Rezene anason gaz icin iyiymis. Nane de mideyi rahatlatirmis. Bunu buldum evde

Anladim canim kimyon iyi gelir siskinlik hissine. Yogurda bile az serpip yiyebilirsin. Siskinligi aninda gideriyor..
i

Bugunu nasıl gecirdim diye sorguluyorum kendimi;
Aslina bakarsanız bu bir toparlanma menusu degildi. Hele ki sabah tartida yeniden arti rakamlar gormusken
Ama cocuklarla beraber disari ciktigimizda kendimi ozledigim bir yemekten mahrum bırakmak istemedim
Onun disinda aksam misafirlerim vardi cok sevdigim pastayi ikramliklari heleki pismaniyeyi yemeyerek ogleni telafi ettigimi düşünüyorum
Yarin sabah guzel bir gune başlayacağım ve guzel menüler hazırlayacağım inşallah ama sali gunu esim ve cocuklarla 1 günlüğüne sehir dışına cikacagiz. Umatim bugun gibi hem keyif alip hemde dengeleyecegim bir gun olur

Su simdilik 3 lt
Yatana kadar icerim de sanırım
Spor malesef yok cunku gun boyu disardaydim sonrada misafir vardi
simdi ise cok yorgunum. Ama hareketli bir gundu

Yani ben bugunumdem mutluyum cok şükür

Tesekkur ederim araniza kabul ettiginiz icin..yasim 26 ankarada yasiyorum kizlar..9 ay once dogum yaptim iki oglum var..buyugu 4,5 yasinda kucugu 9 aylik.
Ilk on kilo dogum kilosu hedefim 75 ama en azindan ramazana kadar 85i gormek istiyorum hep beraber hedeflerimize ulasiriz..

Hosgeldiniz
Ulasacagiz insallah hepimiz hedeflerimize. Birbirimizle paylastikca motive oluyorum ben sahsen
Sabahki mesajiniza da konu sahibesi cevap vermeden yazmak istemedim ayip ederim diye kusura bakmayin

Hosgeldiniz
Ulasacagiz insallah hepimiz hedeflerimize. Birbirimizle paylastikca motive oluyorum ben sahsen
Sabahki mesajiniza da konu sahibesi cevap vermeden yazmak istemedim ayip ederim diye kusura bakmayin
Yok tatlim ne kusuru ben takilmam oyle seylere saolsun @mihenk29te kabul etti istegimi ..
Sen kac yasindasin canim tanisalim biraz

Yok tatlim ne kusuru ben takilmam oyle seylere saolsun @mihenk29te kabul etti istegimi ..
Sen kac yasindasin canim tanisalim biraz
21 yasindayim ben de.
168 boyum. Iki hafta once 68le basladim zayiflama calismalarima. Su an 65.8 kiloyum. Hedefim once 59 sonra duruma gore 55
Siz diye mi hitap edeyim n'apayim?
Bu sorum buradaki herkese gelsin. En kucuk benim galiba da

21 yasindayim ben de.
168 boyum. Iki hafta once 68le basladim zayiflama calismalarima. Su an 65.8 kiloyum. Hedefim once 59 sonra duruma gore 55
Siz diye mi hitap edeyim n'apayim?
Bu sorum buradaki herkese gelsin. En kucuk benim galiba da
Sen bilirsin canim ama resmi oluyo oyle burda surekli konusacagiz sohbet edecegiz sen diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…