Ara
1 parca bitter cikolata
Aksam
2 kasik tarhana corbasi
1 yemek kasigi nohut (karnim kotu olunca cesaret edemedim fazla yemeye)
Yogurt
1 isirik mercimekli kofte
Yesilcayimi da sabah ictim.
Su 2 litre olacak.
Iki gundur cok yoruldum spor yok bugun malesef..
Selam kizlar bende size katilabilirmiyim benimde acilen kilo vermem lazim bi turlu motivasyonumu toparlayip zayiflayamadim.. boy1.75 kilo 95
Kahvalti
Yarim yumurta (yagda)
Peynir
Zeytin
Domates
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara
Kekikli karisik bitki cayi
Merhaba kızlar..
Kahvaltı dukan krep, 1 yk lor
Ara 3 çilek
Öğle yoğurt salata
Ara; elma
Oglen; 1,5 kase mercimek corba- 4 yk sebzeli bulgur pilavi
Aksam; kabak yemegi ve yogurt yicem
Oglen corba fazla oldu ve pilav ekstraydi. esim olmayinca kizimin yemedikleri kaldibugun spor da yok. insallah yarin almis gozukmem.
Tesekkur ederim :)Az yemissin gercekten gecmis olsun miden icin..
Hosgeldin canim. Kendini biraz tanitir misin??
Kekikli bitki cayinin bir ozelligi var mi canım yoksa sevdiğin için mi iciyorsun?
Aksami yazmadin sanirim :)
Bana fazla gelmedi sadece kh agirlikli olmus
iTesekkur ederim :)
Kekik mideme iyi gelir diye icmistim.
Bir sey dokundu bana cok ozur dilerim ama midemin ici gaz dolu halde geziyorum kac gundur. Karisik cayin icinde anason ve nane de olunca iyi gelir diye ictim oyle evde rezene bulamayinca. Rezene anason gaz icin iyiymis. Nane de mideyi rahatlatirmis. Bunu buldum evde
Tamam not ettim bunu da cok tesekkur ediyorum.Anladim canim kimyon iyi gelir siskinlik hissine. Yogurda bile az serpip yiyebilirsin. Siskinligi aninda gideriyor..
Tamam not ettim bunu da cok tesekkur ediyorum.
Aramizda bes kilo var canim bana yakinsin hedefe beraber yururuz umarim:)Selam kizlar bende atilabilirmiyim benimde acilen kilo vermem lazim bi turlu motivasyonumu toparlayip zayiflayamadim.. boy1.75 kilo 95
Insallah canim yapisti kaldi kilolar bi turlu istikrarli olamadim artik kurtulmak istiyorum..senin boy kac canimAramizda bes kilo var canim bana yakinsin hedefe beraber yururuz umarim:)
HosgeldinizTesekkur ederim araniza kabul ettiginiz icin..yasim 26 ankarada yasiyorum kizlar..9 ay once dogum yaptim iki oglum var..buyugu 4,5 yasinda kucugu 9 aylik.
Ilk on kilo dogum kilosu hedefim 75 ama en azindan ramazana kadar 85i gormek istiyorum hep beraber hedeflerimize ulasiriz..
Yok tatlim ne kusuru ben takilmam oyle seylere saolsun @mihenk29te kabul etti istegimi ..Hosgeldiniz
Ulasacagiz insallah hepimiz hedeflerimize. Birbirimizle paylastikca motive oluyorum ben sahsen
Sabahki mesajiniza da konu sahibesi cevap vermeden yazmak istemedim ayip ederim diye kusura bakmayin
21 yasindayim ben de.Yok tatlim ne kusuru ben takilmam oyle seylere saolsun @mihenk29te kabul etti istegimi ..
Sen kac yasindasin canim tanisalim biraz
Sen bilirsin canim ama resmi oluyo oyle burda surekli konusacagiz sohbet edecegiz sen diyebilirsin21 yasindayim ben de.
168 boyum. Iki hafta once 68le basladim zayiflama calismalarima. Su an 65.8 kiloyum. Hedefim once 59 sonra duruma gore 55
Siz diye mi hitap edeyim n'apayim?
Bu sorum buradaki herkese gelsin. En kucuk benim galiba da
Tamam o zaman sorun degil benim icin sen de diyebilirim siz de. Ama siz biraz mesafe katiyor araya evetSen bilirsin canim ama resmi oluyo oyle burda surekli konusacagiz sohbet edecegiz sen diyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?