12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

@kitap_asigi canim buarada boyun kilon iyi durumda aslinda tabi kendini hangi kiloda mutlu hissettigin onemli olan
Yok canim ya hoslanmiyorum ben kendimden bu kiloda
Oldum olasi minicik çıtı pıtı zayif çöp gibi insanlara ozenmisimdir.
Etim sert olsa sıkı olsam neyse yine bi derece derim de etim yumusak. Hatta asiri yumusak. "Bıngıl bıngıl"ın sozluk anlami olmaya adayim yani
Basenim gobegim kalcam ne giysem ordan burdan fıskırıyorum resmen. Saklamaya calismaktan da biktim usandim. Ondan buralardayim iste boyle.
Senin kilo dogumdanmis. 9 ayolmus daha yerlesmemistir kilon kolayca verirsin diye dusunuyorum
Allah bagislasin bu arada cocuklarini

Saol canim allah herkesin cocuklarini kendine bagislasin..
Evet dogum kilolari yerlesmedi henuz ama ben vucudumla cok oynadim basla birak basla birak dengem sasti resmen iki gun yapiyorum uc gun birakiyorum amaaaa kesin karar aldim yaz kapida artik kaybedecek zaman yok yarin yuruyusede baslicam bakalim gidecek bu kilolar
Allahtan ki benim vucudum siki kemikli yapim var 75 kiloda 40-42 beden oluyorum insallah burda bitircez işi

Iste vucut sıkı oldu mu cok rahatsiz etmiyor kilo goze batmiyor belki olmuyor. Ama yumusak oldu mu basa bela
Caymak yok. Buraya yazmaya baslayinca zaten caymak istemiyor insan. Yaza da az kaldi evet 3 5 kilo da olsa hafiflesek kardir. Ki cok daha fazlasini verecegimize inaniyorum ben.
Basla birak da cok zararli aslinda vucudun dengesi sasiyor.bi duzene oturtmak lazim.

Aynen canim basla birak hatasini cok yaptim ama artik kesinlikle yapmicam once kendim sonra esim ve cocuklarim icin kilo veremedikce mutsuz oluyorum stres yapiyorum ne gerek var dimi ama kararlilikla devam edicem artik yaptigimiz spor faliyetlerinide yazalim canim boylecede gaza geliriz sen neler yapiyosun gunluk spor olarak

Evet kesinlikle stres yapip da zararini cekecegimize ugrasir fit oluruz
Genelde paylasiyoruz zaten sporu da
Ben isinmak icin leslie walk at home videolarindan yapiyorum indirmistim internet varken (artik yok, telefondan giriyorum malesef) isindiktan sonra da 15 20 dakika egzersiz yapiyorum squat mekik plank vs. Bi kez trambolinde power jump yapayim dedim ama 11.dakikada dalagim sisti. Bi de ziplarken ederken saclarimla bas edemedim. Toplayinca cok agirlik yapip sac diplerim acidi toplamadim bu sefer yuzume gozume yapisti terleyince
Cumadan beri spor yapamadim misafirler vardi anca o yorgunlugu attim ustumden. Yarin tekrar duzenime donecegim bakalim ne yapacagima henuz karar veremedim

Sen yuruyus mu yapacaksin

Insallah canim yapisti kaldi kilolar bi turlu istikrarli olamadim artik kurtulmak istiyorum..senin boy kac canim

Benim boyum 1.70 canim. dogumdan hemen sonra verilmeyen kilolar gittikce inatçı hale geliyor. Umarim sen raddeye varmadan bu işin ustesinden gelirsin..

21 yasindayim ben de.
168 boyum. Iki hafta once 68le basladim zayiflama calismalarima. Su an 65.8 kiloyum. Hedefim once 59 sonra duruma gore 55
Siz diye mi hitap edeyim n'apayim?
Bu sorum buradaki herkese gelsin. En kucuk benim galiba da

Bence ortak bir konuda derdimiz ayniysa yaşın pek bir onemi kalmıyo:))
0 yüzden bende "sen" diye hitap etmenden yanayim canim..

Günaydınlar
Bugün tarti gunumuz hatirliyoruz degil mi arkadaşlar
Benim icin sonuç hic iyi degil. Gecen hafta abarttigim seyehat keyfinin acısı tarti da çıkıyor malesef
Yarinda bir gunluk şehir Dışı gezisi var. Bir sorun cikmazsa inşallah. . Ben bir ogun keyifle yiyip sonraki ogun telafi etmeyi düşünüyorum. Sonraki günlerde yakarim ve pazartesi günü yediklerimden eser kalmaz inşallah. uzun lafin kısası kiloma geleyim

13/04 89.9

Günaydın kızlar;

uykusuz yorgun bitkin kafamı koysam uyuyucağım o kadar ki yorgunum. iş yerinde dinlenecem bugün .kızım emin ellerde.

metra hoşgeldin aramıza. sen diye hitap edebilirsin bana da @kitap_asigi sen de rahat ol :) ben de 31 yaşındayım.

mihenk29 mihenkcim sahalara döndün hoşgeldin. 1 günlük şehir dışı gezisinde kaçamak yapmayacağını biliyorum sana güveniyorum.

3 gündür yoğurt kürümü yapamadım maalesef ve ondan mıdır yoksa uykusuz düzensizlikten midir tuvalete çıkamadım normalde düzenlidir.

bugün kilo bildirimi yapacak mıyız?

kahvaltım;
aç karnına ılık limonlu su
2 ceviz, 1,5 haşlanmış yumurta, 1kk beyaz peynir
5 siyah zeytin, yeşillik, 1 domates, 1/2 salatalık

Son düzenleme:

aynı anda yazmışım. ama sanki senin ne yazacağını bilmiş gibi bir de cevap vermişim :)

valla dün kü yediklerimden sonra vereceğimi düşünmemiştim. hafta sonu spor yapmamama rağmen kendimi tebrik eder azmimin devamını dilerim

13.04.2015 79.1 ( 12.gün bitti 3,6 kg vermişim )

2 gundur ben de pul biberli yogurt kurunu yapıyorum sabah kalkar kalkmaz etkisini de görüyorum..
Evet bugum tarti gunumuz umarim sizler güzel kilo vermissinizdir..
Yarin dengeleyecegim soz veriyorum. Dedigin gibi format atacagim beynime. Madem bu iş beyinde bitiyor bende emrediyorum beynime canim kötü beslenmek istemiyor bukadar:))

Evet bende acaba okuyabildi mi diye ddüşündüm azmini cokk tebrik ediyorum bende supersin

evet yoğurt kürü gerçekten etkili. kesinliklee beyne verdiğin komutla ilgili. ben, eşimle kızımın yediklerini bir saysam :)) ben diyorum ki zaten seni tadını biliyorum gerek yok diyorum ve yemiyorum :)

evet yoğurt kürü gerçekten etkili. kesinliklee beyne verdiğin komutla ilgili. ben, eşimle kızımın yediklerini bir saysam :)) ben diyorum ki zaten seni tadını biliyorum gerek yok diyorum ve yemiyorum :)

Cok haklısın tadini biliyoruz ve bildigimiz için bu hale geldik zaten:))

Cok haklısın tadini biliyoruz ve bildigimiz için bu hale geldik zaten:))

kızımın doğum günü 17 nisan. ama biz 1 mayıs da kutluyacağız. kız kardeşim ankaradan gelecek ve adanaya gidecez anneannemizin yanına:) dün diyor ki annem; şimdi geleceksiniz hazırlık yapmam lazım. sabah için börek yapayım ( tamam yap anne), siz seversiniz sarımsaklı köfte yapayim ( tamam yap anne) yaş pastanın yanına da tuzlu bir şeyler yapayım tek olmaz ( yap anne tamam)

ya anne dedim; biz günü birlik gelip gitcez. yemek yemeye gelmiyoruz dedim. torunlarınla oyna bırak şu pasta böreği ne geldiyse başımıza bunlardan geldi. kızkardeşim ve eşi 80 kg üstü, biz öyle, annem-babam öyle :) hiç bir şey yapma kimse yemiyor dedim. pasta yeter bir de yemek yeriz tamam. ben yemiyorum dedim oturupta 10 kişi karşımda da yemeyin dedim :))) iyi demişim değil mi?

sonunda ikna oldu ama sadece börek yaparım dedi. afiyet olsun size dedim. annem benim ne kadar iradeli olduğumu bilir, sen yemezsin kafana koyduysan diyor. biraz da hırs yaptım. onun da etkisi çok. paylaşayım dedim. çok konuştum

İstediğin kadar konusabilirsin. Soylediklerin baba iyi geliyor ve ben ilgiyle okuyorum. .:)) Bu kadar hirslanmanin arti bir sebebi var mi?

Bugunlerde bende o kadar doner kebap ve Kırmızı ete duskunluk varki anlatamam. belki de vucut bir sebepten bunlara ihtiyaç duyuyor ben yaninda ekmek yemezsem bunlarda sakinca görmüyorum sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Bugunlerde bende o kadar doner kebap ve Kırmızı ete duskunluk varki anlatamam. belki de vucut bir sebepten bunlara ihtiyaç duyuyor ben yaninda ekmek yemezsem bunlarda sakinca görmüyorum sen ne düşünüyorsun bu konuda?

kesinlikle katılıyorum vücut istiyor. 2 hafta önce resmen et aşerdim. ve dedim ki eşime gidelim lokntaya yiyelim, ve yedik. vücut kendinde eksik olanı istiyor. bana göre et ızgara olduğu sürece sınır yok. 1 kg bile yiyebilirsin ama ekmeksiz. hatta mangalda yapılanı daha da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…