- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
kan değerlerin nasıl peki?Bugunlerde bende o kadar doner kebap ve Kırmızı ete duskunluk varki anlatamam. belki de vucut bir sebepten bunlara ihtiyaç duyuyor ben yaninda ekmek yemezsem bunlarda sakinca görmüyorum sen ne düşünüyorsun bu konuda?
İstediğin kadar konusabilirsin. Soylediklerin baba iyi geliyor ve ben ilgiyle okuyorum. .:)) Bu kadar hirslanmanin arti bir sebebi var mi?
Yani en son 65.8'dim ben. Ona gore -400. Buraya en son kac yazdigimi hatirlayamadimGunaydin herkese
65.4
-400
Kitap_asigiYani en son 65.8'dim ben. Ona gore -400. Buraya en son kac yazdigimi hatirlayamadim
Tamam tesekkur ederim. Telefondan girince acmaya usendim azicikKitap_asigi
03/04 66.4
04/04 66.4
06/04 65.8 1.sayfada yazıyor canım
Tamam tesekkur ederim. Telefondan girince acmaya usendim azicik
Sag olsun kağnı gibi olunca internetim.
O sebeke zaten beni öldürdü o ayri:) bazen şebekelerden kaynaklı oluyor. ben de tlfdan bakınca sinir oluyorum. o yüzden h.sonları kısa yazıyorum.
O sebeke zaten beni öldürdü o ayri
Kendi odam haricinde dogru duzgun ceken yer yok zaten.
Bu telefonumun sacmaligi ekran gidip geliyor arada goz kirpiyor falan.Cesitli hobileri var kendisinin boyle
Benimki de vodafone ve biz de dagin basinda sayilirizmaalesef öyle. ben vodafone kullanıyorum. evin içinde belli yerlerde çekiyor. bir de dağın başındayız o da ayrı. arada bir telefonunu kapat. benim telefon da donuyor kapatıyorum bekliyorum sonra yine eskisi gibi çalışıyor.
ohh afiyet olsun. regl döneminde misin ya da olacak mısın?Kahvaltimi yazayim.
Misir gevregi (balli bademli)
200 ml sut
1 tarcinli muz
5 6 tane ceviz.
Dunden beri canim misir gevregi istiyordu ohh yedim valla
gez tatlım gezi çocuk olmadan ne kadar gezersen o kadar iyi :)) yalnız var ya ben seni potansiyel bir anne olarak görüyorum nedenseGünaydınlar hanımlar..Herkese az kalorili bol sporlu bir hafta diliyorum
Perşembe günü fazladan aldığım 426 kaloriyi cumartesi günü yakarak eşitledim.
Ama dün yani pazar günü şehir dışına geziye gittik neler yediğimi yazzam koca bir liste olur(((
Yaklaşık 1175 kalori fazla yemişim kaç günde silerim bilmiyorum((
Sabah hala tok gibiydim o yüzden sadece 1 elma yedim.
02/04 60
04/04 59.6
06/04 60
13/04 58.7
Ben bir hata yapıyorum sanırım.Sabah öğle akşam tartılıyorum ve tabi ki hepsinde farklı çıkıyorum.Bundan sonra sadece sabahları tartılmaya karar verdim.Bu günde sabah 07:30 gibi tartıldım.
Tesekkur ederim :)ohh afiyet olsun. regl döneminde misin ya da olacak mısın?
Ay inşAllah iyi bir anne olabilirimgez tatlım gezi çocuk olmadan ne kadar gezersen o kadar iyi :)) yalnız var ya ben seni potansiyel bir anne olarak görüyorum nedense
o kadar yemene rağmen vermişsin tebrik ederim.
en doğru kiloyu sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karnına kıyafetsiz tartıldığında görürsün. gün içinde 1-2 kg fazla çıkar normal vücut özellikle spor yaptıktan sonra şişiyor.
Tesekkur ederim :)
Haftaya olacagim bakalim. Neden ki cok mu yemisim
Her gun her gun peynir zeytin yemekten sıkıldımyoo çok yememişsin. muz tarçın ballı bademli gevrek. regl döneminde tatlı istiyoruz ya ondan dedim
Ay inşAllah iyi bir anne olabilirimSeneye nasip olursa çocuk istiyoruz canım bende bu yaz ne kadar gezebilirsek gezelim diyorum :))
O kadar abarttım ki tartılma işini giyinmeden önce ve sonra bile tartıldigım oluyor. Sabah giyinmeden önce buraya yazdığımdan 300 gr az çıkmıştım ama onu yazmadım :) Bide korkuyorum açıkçası dün yediklerim daha kiloya dönüşmedi de akşama falan mı dönüşcek acaba
Çok yedim ama çokta yürüdüm.Belki birazcığını yakmışımdır.Ama ben yakmadım sayıyorum ki fazla kaloriyi yakmak için gaza geleyim dimi ama
Prenses nasıl oldu.Şimdiden doğumgünü kutlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?