12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Bugunlerde bende o kadar doner kebap ve Kırmızı ete duskunluk varki anlatamam. belki de vucut bir sebepten bunlara ihtiyaç duyuyor ben yaninda ekmek yemezsem bunlarda sakinca görmüyorum sen ne düşünüyorsun bu konuda?
kan değerlerin nasıl peki?

İstediğin kadar konusabilirsin. Soylediklerin baba iyi geliyor ve ben ilgiyle okuyorum. .:)) Bu kadar hirslanmanin arti bir sebebi var mi?

hırslanmanın sebebi; kendime artık kızıyorum. ilçede yaşıyorum mağazalar sınırlı kıyafet bulamıyorum. int.den alıyorum kalıp küçük hüsrana uğruyorum. ama esası eşim oldu. çok söylemiyor ama arada lafı sokuyor. canımı sıkıyor. ben seni tanıdığımda sen 60 kg dun ilk ve son kez o kiloda kaldın. hep alıp veriyorsun. doğum dedin sonrası dedin 3 yıl geçti bla bla bla....

:) bazen şebekelerden kaynaklı oluyor. ben de tlfdan bakınca sinir oluyorum. o yüzden h.sonları kısa yazıyorum.
O sebeke zaten beni öldürdü o ayri
Kendi odam haricinde dogru duzgun ceken yer yok zaten.

Bir de telefonumun sacmaligiyla ugrasiyorum. ekran gidip geliyor arada goz kirpiyor falan. Cesitli hobileri var kendisinin boyle

O sebeke zaten beni öldürdü o ayri
Kendi odam haricinde dogru duzgun ceken yer yok zaten.

Bu telefonumun sacmaligi ekran gidip geliyor arada goz kirpiyor falan. Cesitli hobileri var kendisinin boyle

maalesef öyle. ben vodafone kullanıyorum. evin içinde belli yerlerde çekiyor. bir de dağın başındayız o da ayrı. arada bir telefonunu kapat. benim telefon da donuyor kapatıyorum bekliyorum sonra yine eskisi gibi çalışıyor.

Benimki de vodafone ve biz de dagin basinda sayiliriz
Cok cildirttiginda kapatiyorum baska turlu bas edemezsem

Kahvaltimi yazayim.
Misir gevregi (balli bademli)
200 ml sut
1 tarcinli muz
5 6 tane ceviz.

Dunden beri canim misir gevregi istiyordu ohh yedim valla

Günaydınlar hanımlar..Herkese az kalorili bol sporlu bir hafta diliyorum

Perşembe günü fazladan aldığım 426 kaloriyi cumartesi günü yakarak eşitledim.
Ama dün yani pazar günü şehir dışına geziye gittik neler yediğimi yazzam koca bir liste olur (((
Yaklaşık 1175 kalori fazla yemişim kaç günde silerim bilmiyorum ((

Sabah hala tok gibiydim o yüzden sadece 1 elma yedim.

02/04 60
04/04 59.6
06/04 60
13/04 58.7

Ben bir hata yapıyorum sanırım.Sabah öğle akşam tartılıyorum ve tabi ki hepsinde farklı çıkıyorum.Bundan sonra sadece sabahları tartılmaya karar verdim.Bu günde sabah 07:30 gibi tartıldım.

gez tatlım gezi çocuk olmadan ne kadar gezersen o kadar iyi :)) yalnız var ya ben seni potansiyel bir anne olarak görüyorum nedense

o kadar yemene rağmen vermişsin tebrik ederim.

en doğru kiloyu sabah tuvalete çıktıktan sonra aç karnına kıyafetsiz tartıldığında görürsün. gün içinde 1-2 kg fazla çıkar normal vücut özellikle spor yaptıktan sonra şişiyor.

Ay inşAllah iyi bir anne olabilirim Seneye nasip olursa çocuk istiyoruz canım bende bu yaz ne kadar gezebilirsek gezelim diyorum :))
O kadar abarttım ki tartılma işini giyinmeden önce ve sonra bile tartıldigım oluyor. Sabah giyinmeden önce buraya yazdığımdan 300 gr az çıkmıştım ama onu yazmadım :) Bide korkuyorum açıkçası dün yediklerim daha kiloya dönüşmedi de akşama falan mı dönüşcek acaba
Çok yedim ama çokta yürüdüm.Belki birazcığını yakmışımdır.Ama ben yakmadım sayıyorum ki fazla kaloriyi yakmak için gaza geleyim dimi ama

Prenses nasıl oldu.Şimdiden doğumgünü kutlu olsun :)

İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese anne-baba duygusunu yaşatsın. ama dipnot: erkekler baba olmadan önce 1 sene uygulamalı olarak teste tabi tutulmalı. maalesef babalığı çok geç öğreniyorlar.

dün kü yediklerin daha kiloya dönüşmedi. yürüdüysen bir kısmını yakmışsındır. bugün spora ağırlık ver gider mutlaka kalıcı olmaz bence yani.

teşekkür ederim inş yaş gününe hastalığı bitmiş olarak girer. fena sayılmaz. öksürük ve balgam devam ediyor ve sürekli ağlıyor kucak istiyor. tuvalete bile kucağımda gidiyor. ama iyi olacak inşallah teşekkür ederim düşündüğün için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…