- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Her gun her gun peynir zeytin yemekten sıkıldım
Bugun de tatli oldu
Evet canim ben yuruyus ve bisiklet yapiyorum yaptigim zamanEvet kesinlikle stres yapip da zararini cekecegimize ugrasir fit oluruz
Genelde paylasiyoruz zaten sporu da
Ben isinmak icin leslie walk at home videolarindan yapiyorum indirmistim internet varken (artik yok, telefondan giriyorum malesef) isindiktan sonra da 15 20 dakika egzersiz yapiyorum squat mekik plank vs. Bi kez trambolinde power jump yapayim dedim ama 11.dakikada dalagim sisti. Bi de ziplarken ederken saclarimla bas edemedim. Toplayinca cok agirlik yapip sac diplerim acidi toplamadim bu sefer yuzume gozume yapisti terleyince
Cumadan beri spor yapamadim misafirler vardi anca o yorgunlugu attim ustumden. Yarin tekrar duzenime donecegim bakalim ne yapacagima henuz karar veremedim
Sen yuruyus mu yapacaksin
Merhaba..
Kahvaltı 2 tane dukan poğaça, yeşil çay
Ara yarım torku tam buğday unlu kek
Öğle ton balıklı kabak kavurma
Ara 3 kayısı yemeyi düşünüyorum
Akşama da tavuk haşlama yapıcam.
Teşekkür ederim canm tarifi bu siteden aldım. Gayet doyurucu hatta yarım kalmasın diye zorla yedim. Yulaf kepeğinin tadına alışıksan güzel denebilir:)afiyet olsun canım. poğaçalar nasıl oluyor? un yok mu.
yulaf kepeği denemedim. sanırım bir kez sade yulaflı şey yemiştim cornflakes gibi gevrek birşey sütle beraber. ama sanki saman yiyor gibiydim :)Teşekkür ederim canm tarifi bu siteden aldım. Gayet doyurucu hatta yarım kalmasın diye zorla yedim. Yulaf kepeğinin tadına alışıksan güzel denebilir:)
http://www.dukanella.com/peynirli-pogaca-tarifi/
Sade sütle yada yoğurtla pek yenilebilir bir tadı olmuyor:) Ben normalde yulaf kepeği krebi yapıyorum sabahları. Kalorisi çok düşük. Ekmeğin beşte biri kadar. Faydaları zaten say say bitmez. En güzeli de aşırı tok tutması. Midede 25 katına kadar büyüyebiliyor. Normalde dukan diyeti yapanlar kullanıyor ama bence diyet yapan herkesin tüketmesi gerekiyor.yulaf kepeği denemedim. sanırım bir kez sade yulaflı şey yemiştim cornflakes gibi gevrek birşey sütle beraber. ama sanki saman yiyor gibiydim :)
Hoşgeldin. Katılabilirsin tabii. Kilonu boyunu falan yazarsan mihenk gelince kaydeder:)selamlar katılabilir miyim aranıza
teşekkür ederim alta yazıyorum :)Hoşgeldin. Katılabilirsin tabii. Kilonu boyunu falan yazarsan mihenk gelince kaydeder:)
Hosgeldinselamlar
boyum 160
kilom sabah aç kıyafetsiz 54.9 geldim
hedef 50
vermiştim geçen sene tekrar aldımHosgeldin
Verilecek kilon cok azmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?