- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
vermiştim geçen sene tekrar aldım
çok zorlanıyorum giderek alıyorum . inşallah sizle veririm :)[/QUOT
aslında 54 çok ideal bir kg. ama seni rahatsız ediyorsa ver tabii. kaç yaşındasın?
kilo sadece sağlıksız şeyleri yiyerek alınan bir şey değil. can sıkıntısı iş stresi monotonsuzluk mutsuzluk herşey tetikliyor.
vermiştim geçen sene tekrar aldım
çok zorlanıyorum giderek alıyorum . inşallah sizle veririm :)
Yeni aldiysan kolay verilir ya yerlesmemistir daha. Veririz birliktevermiştim geçen sene tekrar aldım
çok zorlanıyorum giderek alıyorum . inşallah sizle veririm :)
Ara
Sutlu sekersiz turk kahvesi
2 tane minik küp gofret
Bugun tatlilardan gidiyorum bakalim ne zaman icim kiyilacak[/QUOTEa
afiyet olsun :)
önceki günlerde paylaştığım bir yazı var. karatay dan öğrendiğim birşey bu. şekerli şeyler yendiğinde mutluluk hissi oluşuyor kan şekeri yükseliyor ve doygunluk oluyor. fakat 1 saat sonra kan şekeri aniden düşüyor ve tekrar şekerli şeyler istiyorsun ve dolaba saldırıyorsun özetle :) ayrıca bir tavsiye; yanında 1 bardak süt içersen yüksek oranda şekeri dengelemiş olursun
Ara
Sutlu sekersiz turk kahvesi
2 tane minik küp gofret
Bugun tatlilardan gidiyorum bakalim ne zaman icim kiyilacak
Tesekkur ederim :)afiyet olsun :)
önceki günlerde paylaştığım bir yazı var. karatay dan öğrendiğim birşey bu. şekerli şeyler yendiğinde mutluluk hissi oluşuyor kan şekeri yükseliyor ve doygunluk oluyor. fakat 1 saat sonra kan şekeri aniden düşüyor ve tekrar şekerli şeyler istiyorsun ve dolaba saldırıyorsun özetle :) ayrıca bir tavsiye; yanında 1 bardak süt içersen yüksek oranda şekeri dengelemiş olursun
bugün niye cevaplar alıntı gibi yukarda kalıyor anlamadım
kan değerlerin nasıl peki?
o zaman dönemsel bir şeydir. iyi çıksın da :)Kan degerlerini sekerim olma ihtimalime karşı yaptırmıştım hersey normal çıkmışti.
Günaydınlar hanımlar..Herkese az kalorili bol sporlu bir hafta diliyorum
Perşembe günü fazladan aldığım 426 kaloriyi cumartesi günü yakarak eşitledim.
Ama dün yani pazar günü şehir dışına geziye gittik neler yediğimi yazzam koca bir liste olur(((
Yaklaşık 1175 kalori fazla yemişim kaç günde silerim bilmiyorum((
Sabah hala tok gibiydim o yüzden sadece 1 elma yedim.
02/04 60
04/04 59.6
06/04 60
13/04 58.7
Ben bir hata yapıyorum sanırım.Sabah öğle akşam tartılıyorum ve tabi ki hepsinde farklı çıkıyorum.Bundan sonra sadece sabahları tartılmaya karar verdim.Bu günde sabah 07:30 gibi tartıldım.
Günaydınlar hanımlar..Herkese az kalorili bol sporlu bir hafta diliyorum
Perşembe günü fazladan aldığım 426 kaloriyi cumartesi günü yakarak eşitledim.
Ama dün yani pazar günü şehir dışına geziye gittik neler yediğimi yazzam koca bir liste olur(((
Yaklaşık 1175 kalori fazla yemişim kaç günde silerim bilmiyorum((
Sabah hala tok gibiydim o yüzden sadece 1 elma yedim.
02/04 60
04/04 59.6
06/04 60
13/04 58.7
Ben bir hata yapıyorum sanırım.Sabah öğle akşam tartılıyorum ve tabi ki hepsinde farklı çıkıyorum.Bundan sonra sadece sabahları tartılmaya karar verdim.Bu günde sabah 07:30 gibi tartıldım.
Ay inşAllah iyi bir anne olabilirimSeneye nasip olursa çocuk istiyoruz canım bende bu yaz ne kadar gezebilirsek gezelim diyorum :))
O kadar abarttım ki tartılma işini giyinmeden önce ve sonra bile tartıldigım oluyor. Sabah giyinmeden önce buraya yazdığımdan 300 gr az çıkmıştım ama onu yazmadım :) Bide korkuyorum açıkçası dün yediklerim daha kiloya dönüşmedi de akşama falan mı dönüşcek acaba
Çok yedim ama çokta yürüdüm.Belki birazcığını yakmışımdır.Ama ben yakmadım sayıyorum ki fazla kaloriyi yakmak için gaza geleyim dimi ama
Prenses nasıl oldu.Şimdiden doğumgünü kutlu olsun :)
Ahh bu gezmeler Beni benden aliyOr
Selam kizlar komsuma kahvaltiya gittim mesaj yazamadim
Masallah ne guzel zayiflamissiniz bende artik aktif olarak baslicam spor ve diyet tabi sizinde desteginizle bitcek bi iş
Guncel kilom;
95.1kg...
Gelmisken kahvalti menumu de yaziyim
Sabah;
2 bardak ilik su
Kahvalti;
1 has.yumurta
1 kk peynir 3 zeytin
Domates salatalik yesillik
1 dilim ekmek
Simdi yesil cay iciyorum eslik eden var miii
yürüyüşümü yaptım geldim 1 saat. hava buz gibi 1 derece. suratım dondu resmen.
öğle yemeğim;
8 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt şimdi yiyeceğim.
Mateyi yemeklerden 15 dakika kadar once icince istahi da kapatiyor. Diyetisyene giderken iciyordum onun tavsiyesiyle. Ama tiksindim artik ben mateden icmiyorumIyi hatirlattin tatlim bende bir mate iceyim yesil caya gore 5 kat daha etkiliymis kizlar iyi bir ödem aticidir kendisi..
eyvah eyvahh bugunku kalori hakkım bitttiii!!!!
Sabah 07:30 (30 kalori)
2 adet kuru kayısı
Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
2 dilim kepek ekmeği
kibtir kutusu kadar beyaz peynir
Ara 11:00 (40 kalori)
1 adet salatalık
yarım elma
yeşil çay
Öğlen 13:00 (800 kalori) yaramazlık yaptım
2 ciğer şiş 400 kal
2 parça tavuk 150 kal
kavurma 150 kal
1 parça lavaş 50 kal
salata 50 kalori
afiyet olsun canım. poğaçalar nasıl oluyor? un yok mu.
Merhaba..
Kahvaltı 2 tane dukan poğaça, yeşil çay
Ara yarım torku tam buğday unlu kek
Öğle ton balıklı kabak kavurma
Ara 3 kayısı yemeyi düşünüyorum
Akşama da tavuk haşlama yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?