12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

vermiştim geçen sene tekrar aldım
çok zorlanıyorum giderek alıyorum . inşallah sizle veririm :)

aslında 54 çok ideal bir kg. ama seni rahatsız ediyorsa ver tabii. kaç yaşındasın?
kilo sadece sağlıksız şeyleri yiyerek alınan bir şey değil. can sıkıntısı iş stresi monotonsuzluk mutsuzluk herşey tetikliyor.

kızlar merhaba,
SABAH
1 kb kutusu peynir, 8 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği, domates, salatalık, maydanoz, şekersiz çay
ARA
1 kuru erik
ÖĞLEN
8 yemek kaşığı sebzeli makarna
ARA
yeşil çay
AKŞAM ve yatana kadar
1 küçük kase mercimek çorbası

2 yeşil elma

birkaç gündür yediklerim faciaydı. bu yüzden tartıda + 1 kg gördüm ( 67,2 çıktım ).
bu haftadan itibaren sıkı tutacağım inşallah

Ara
Sutlu sekersiz turk kahvesi
2 tane minik küp gofret

Bugun tatlilardan gidiyorum bakalim ne zaman icim kiyilacak

afiyet olsun :)
önceki günlerde paylaştığım bir yazı var. karatay dan öğrendiğim birşey bu. şekerli şeyler yendiğinde mutluluk hissi oluşuyor kan şekeri yükseliyor ve doygunluk oluyor. fakat 1 saat sonra kan şekeri aniden düşüyor ve tekrar şekerli şeyler istiyorsun ve dolaba saldırıyorsun özetle :) ayrıca bir tavsiye; yanında 1 bardak süt içersen yüksek oranda şekeri dengelemiş olursun

bugün niye cevaplar alıntı gibi yukarda kalıyor anlamadım

Tesekkur ederim :)
Dolaba saldirmam heralde
Aciktigim zaman ne istiyorsam yavas yemek ve doyunca birakmak sartiyla yiyorum ben. Bu sistemi uygulamaya basladim. 3 gundur. Umutluyum
Bir dahakine sutle mideye indiririm o zaman

Ahh bu gezmeler Beni benden aliyOr

Seneye hayirlisiyla nasip olur inşallah canim.. bencede gezebildigin kadar gezzz:)))

kızlar ben kaçarım. evde yemek çok ama bana uygun değil. düşünüyorum ne yesem diye. yedikten sonra yazarım :)

Iyi hatirlattin tatlim bende bir mate iceyim yesil caya gore 5 kat daha etkiliymis kizlar iyi bir ödem aticidir kendisi..

Iyi hatirlattin tatlim bende bir mate iceyim yesil caya gore 5 kat daha etkiliymis kizlar iyi bir ödem aticidir kendisi..
Mateyi yemeklerden 15 dakika kadar once icince istahi da kapatiyor. Diyetisyene giderken iciyordum onun tavsiyesiyle. Ama tiksindim artik ben mateden icmiyorum
Tatli bitki caylarindan hoslanmiyorum ben galiba

Canim genelde senin aksam ogunlerini biz görmüyoruz galiba.. ben oyle hatırlıyorum gozden kaçırıyor da olabilirim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…